Barca - Bayer 6:0
i to je nazvana kao zanimljiva tekma jer je Bayer dosao visoke glave da se bori za prolaz?
A na drugoj tekmi (koju gledam preko ruskog kanala na Sopcast-u) APOEL vodi 1:0 i stim idese na produzetke.
Al bitno je da su oni sinoc odlucili da Arsenal nema sanse, a ko jebe penzionerski Milan, hajmo mi gledat Benficu. HRT, Nova, i FTV: nikad vas nisam cijenio niti cu vas ikad cjenit. Jer ste stoka navijacka. Nikad niste bili na tekmi neutralni, uvijek ste imali vaseg favorita. J*bo vam Manchester, Tottenham, Liverpool, Barcelona, Real i Bayern sve po spisku. Oduzeli ste narodu koji nema internet mogucnost da gleda sjajnu tekmu, da bi ste nadomirili vase zadovoljstvo da (ko sto neko rece) bacate drk*cu na Messia i Ronalda. Znaci zapamtite kad cu ja ikad vise na vasim kanalima pogledat kakvu tekmu. Od danas do kraja zivota bojkotujem ova 3 kanala.
Naprijed APOEL, cekamo vas na San Siru

hehe
ma super fino dižemo formu a juveov slab kadar napokon dolazi do izražaja, sad na slaboj juvetovoj formi treba pokupiti što više para na kladionici...
Svaka čast Apoelu i Jovanoviću...
Bayer dosao na Nou Camp s ciljem da zabije gol ali nije mislio koliko ce primiti. Takvom Bayeru bi i ja zabio gol-dva a kamoli Messi. Veceras svi svrsavaju na Messija i drustvo. Ipak su razbili uvijek neugodne svabe. I ovaj nogomet je otisao u k...c!
Jučer je Messi zabio 5 komada ali odmah da kažem kako NIJE prvi igrač kojem je to uspjelo u ovom natjecanju. Jose Altafini je u sezoni 1962/63 zabio 5 komada i jedini je držao taj rekord sve do jučer.Ne znam zašto su se rekordi računali isključivo od sezone 1991/92 (ono objašnjenje kako je to zato jer se od te sezone natjecanje zove liga a ne kup prvaka u startu odbijam jer je trofej ostao isti i promjena imena natjecanja ne moze utjecati na računanje pojedinačnih rekorda),mogu samo reći da je to veoma glupo.
Evo i linka gdje to mogu dokazati:http://rsssf.com/ec/ec196263det.html#cc
i odmah na vrhu stranice piše ovako: 12-09-62 AC Milan (Ita) 8-0 Union Luxembourg (Lux)
[José João Altafini 8, 11, 34, 44, 67,
Gianni Rivera 34,
José de Sales Germano 43, 73]
Ibrahimović: Osjećao sam se jadno u ovoj formaciji
Trebali su nogometaši Milana imati lagani put prema četvrtfinalu Lige prvaka, jer su sa sobom u London, na Emirates stadion, donijeli četiri gola prednosti (4-0) u odnosu na Arsenal...
No, na kraju je talijanski prvak jedva prošao dalje. Izgubio je utakmicu 3-0 i opasno živio do samog kraja uzvrata. Trener Milana Massimiliano Allegri je na startu krenuo s tri napadača u formaciji, a tu je taktiku najbolji igrač Zlatan Ibrahimović nazvao "potpuno pogrešnom".
- Baš sam se osjećao jadno u toj formaciji, potpuno izvan svih zbivanja. Tako je bilo svaki put kada smo igrali s tri napadača - komentirao je Šveđanin.
- Ako si u velikom klubu kao što je Milan onda se ovakve stvari ne smiju događati. Možeš izgubiti utakmicu, naravno, i može se to dogoditi na puno načina, ali ne ovako. Mi smo Milan, mi moramo biti daleko jači od ovoga, a ne strahovati do kraja u utakmici gdje smo ušli s četiri gola prednosti. Ej, četiri - zagrmio je Ibrahimović.
(03-08-2012, 08:19 AM)dejo Wrote: [ -> ]Jučer je Messi zabio 5 komada ali odmah da kažem kako NIJE prvi igrač kojem je to uspjelo u ovom natjecanju. Jose Altafini je u sezoni 1962/63 zabio 5 komada i jedini je držao taj rekord sve do jučer.Ne znam zašto su se rekordi računali isključivo od sezone 1991/92 (ono objašnjenje kako je to zato jer se od te sezone natjecanje zove liga a ne kup prvaka u startu odbijam jer je trofej ostao isti i promjena imena natjecanja ne moze utjecati na računanje pojedinačnih rekorda),mogu samo reći da je to veoma glupo.
Evo i linka gdje to mogu dokazati:http://rsssf.com/ec/ec196263det.html#cc
i odmah na vrhu stranice piše ovako: 12-09-62 AC Milan (Ita) 8-0 Union Luxembourg (Lux)
[José João Altafini 8, 11, 34, 44, 67,
Gianni Rivera 34,
José de Sales Germano 43, 73]
bravo za ovo, a svi kao messi postavio rekord hahaha samo se izramnio sa Mazzola
Poserem se i na mesija i na barcu..gade mi se...dizu ih u nebesa kad god igraju na tv-u su...sudije ih maze...a ustvari su obicne pickice...
(03-08-2012, 06:38 PM)Maji_TZ Wrote: [ -> ]http://www.goal.com/en/news/10/italy/201...st-arsenal
Dusha tatina i ona se razumije u fudbal 
Vrati nam Pata
pa onda nesto pricaj...jedva docekala da kritikuje ni jednom nije pohvalila ekipu i Max-a...a gdje bi kad ga ni Pato ne voli...
Ja se zaista nadam da će Piersilvio preuzet sve konce u Milanu kad nam ode Il presidente jer po izjavama se jasno vidi kako sin ima više mozga o nogometu nego ova štuka...