(03-20-2012, 05:13 PM)dejo Wrote: [ -> ]Je li moguće da neće biti prijenosa polufinala talijanskog kupa u kojem igraju dva velikana talijanskog,europskog i svjetskog nogometa dok će se prenositi u istom terminu Farselona i Granada??? 
bet365 prenosi,bet at home,expert,unibet,will hill.....ima prijenosa...
(03-20-2012, 07:16 PM)kalla1899 Wrote: [ -> ] (03-20-2012, 05:13 PM)dejo Wrote: [ -> ]Je li moguće da neće biti prijenosa polufinala talijanskog kupa u kojem igraju dva velikana talijanskog,europskog i svjetskog nogometa dok će se prenositi u istom terminu Farselona i Granada??? 
bet365 prenosi,bet at home,expert,unibet,will hill.....ima prijenosa...
zaboravih spomenuti da se ljutim na arenasport

Ko ima sport klub+ može tamo da gleda, oni stalno prenose italijanski kup...
JUVENTUS: Storari, Lichsteiner, Bonucci, Chiellini, De Ceglie, Vidal, Pirlo, Giaccherini, Pepe, Del Piero, Vucinic.
MILAN: Amelia, Antonini, Mexes, Thiago Silva, Mesbah, Aquilani, Seedorf, Muntari, Emanuelson, Ibrahimovic El Shaarawy.
Ipak nema odmaranja igrača. Iako je kup, treba ići na pobedu, ipak je to Juventus i motiva sigurno ima.
Nemamo dobar rezultat, ali siguran sam da možemo do pobede.
Kako bih voleo da im sada vratimo za ligu, uh...
Forza Ragazzi !!! copa.prijatelsku ili prvenstvo idemo na pobeda.
Mi ako sa ovakvom ekipom pobjedimo sada, sa Antoninijem na DESNOM beku, onda smo najjaci tim na svijetu! Iskreno ovo ne sluti na dobro...
Na kakvom se ovo terenu igra :S
Treba moliti Boga da ne bude dosta povreda (uganuća)
delpiero povukao mexesa...nasao se sam pred golmanom i zabio gol.......lopovi na djelu i dalje
Mesbah strasno lose poluvrijeme - kriv za prvi gol, a umalo da zabiju jos jedan njegovom greskom
Aqvilani - vrhunac beskorisnosti...
I ostali su vrlo losi al se ova dvojica izdvajaju...
I da - Emanuelson ko da i ne igra, kontam da nije ni pipnuo loptu...
Treba izvesti Aqvu i ubaciti Nocerina, da pobjedimo nekako govna ova, samo provociraju i vriste ko curice, i na najmanji kontakt se previjaju po zemlji...
Ajmoooo !
imamo sigurno 60% posjeda lopte..a oni jednu šansu i gol,mexes povlačen... chielliniu za start na Ibri bez kartona a muntariu odmah .. kakav kriterij...