jesaam rekao cim bude neki nepovoljan rezultat da ce zivnuti forum...cak je i mecong napisao svoje debilane.....jos cekam milanistu mostar da se ukljuci...
sto se tice tzv. ponistenog gola protiv catanie...po meni nije gol...gledao sam stream sa super slikom i nije gol....bila je odlicna usporedna snimka i nije gol i nema tu diskusije vise....greske kod 2 offsidea su evidentne...ali gol NIJE....
sto se tice usporedbe flamini-nocerino...to nemam namjeru komentirati...(normalno da je nocerino bolji)
meconga necu kritizirat...on bi radije gledao seedorfa i merkela umjesto aquilanija i nocerina....flamini je izmislio fubal, boateng nije pravio neku razliku...precjenjen je....aquilani nije odigrao nijednu dobru utakmicu....
morate razumiti meconga...njemu je mozak ispario tamo u džungli...i ja mu sve oprastam jer njegove postove shvacam kao postove retardiranog djeteta....nije njemu lako...zao mi ga je....
(04-01-2012, 02:28 PM)kalla1899 Wrote: [ -> ]jesaam rekao cim bude neki nepovoljan rezultat da ce zivnuti forum...cak je i mecong napisao svoje debilane.....jos cekam milanistu mostar da se ukljuci...
sto se tice tzv. ponistenog gola protiv catanie...po meni nije gol...gledao sam stream sa super slikom i nije gol....bila je odlicna usporedna snimka i nije gol i nema tu diskusije vise....greske kod 2 offsidea su evidentne...ali gol NIJE....
sto se tice usporedbe flamini-nocerino...to nemam namjeru komentirati...(normalno da je nocerino bolji)
meconga necu kritizirat...on bi radije gledao seedorfa i merkela umjesto aquilanija i nocerina....flamini je izmislio fubal, boateng nije pravio neku razliku...precjenjen je....aquilani nije odigrao nijednu dobru utakmicu....
morate razumiti meconga...njemu je mozak ispario tamo u džungli...i ja mu sve oprastam jer njegove postove shvacam kao postove retardiranog djeteta....nije njemu lako...zao mi ga je....
Hahah....zasto me vrijedjas? Pa ja tebe nisam nicim, ama bas nicim uvrijedio. I sad kad bih ja tebi jebu retardiranu mamu svi bi rekli Mecong vrijedja. Molim moderatora i sve clanove foruma da dobro procitaju njegove uvrede nicim, ali nicim izazvane prije nego pocnu komentarisati moj odgovor. Jos ti jednom jebem mamu retardiranu.
(04-01-2012, 01:34 AM)huss Wrote: [ -> ] (03-31-2012, 08:34 PM)Mecong Wrote: [ -> ]Bicu kratak jer nemam volje i zelje da komentarisem igru svih igraca. Ali, ne mogu a da ne kazem da su 2 najlosija igraca Milana Aquilani i Nocerino (ne samo na danasnjoj utakmici). Aquilani do sada nije odigrao ni jednu dobru utakmicu u dresu Milana, niti ce. Nocerino nesto malo bolji. Slucajno je dao te golove koje je dao zahvaljujuci Ibri i ostalima. Flamini je izmislio fudbal i za jednog i za drugog. Radije bih gledao Seedorfa pa i Merkela nego ovu dvojicu.
I jos nesto. Boateng bas i ne pruza koliko se od njega ocekuje. Da ga, mozda, niste precijenili? Ja sigurno nisam. Bljesne, pa se ugasi. On nikad nije pravio razliku niti ce. Jebo i takvog igraca.
Hahaha nista bolje nego kad neko usijane glave, taman nakon lose utakmice napise komentar
p Nista licno druze, ali tebi niko ne valja pa i sam Maradona da igra za nas iz svojih najboljih dana ti bi mu naso neku zamjerku :pp nije zivot tako crno-bijel, ipak ima mnogo vise nijansi... Npr. Taj Boateng je bezbroj puta napravio razliku, da ne spominjem sad Lecce kad smo gubili 3:0... i ostale utakmice..Ok i ja nisam zadovoljan sa nerjesenim rezultatom, al treba bit rrealan pa rec da nas je Catania u jednom periodu sasvim naigrala i da je nerjeseno najrealniji rezultat, pored svih ovih sumnjivih sudijskih odluka 
Druze kad sam nesto rekao protiv: Abiatita, Abbatea, Silvu, Nesu, Mexsesa, MvB, Ibru,...? Ako su vama Aquilani i Nocerino koji nisu valjali onakvom Juventusu dobri eto meni nisu dovoljno dobri za jedan Milan, pogotovo Aquilani. Nocerino i nekako. Nocerino je u svojih 9 sezona igranja fudbala dao ukupno 13 golova a u Milanu za malo vise od pola sezone 9 sto mi pomalo daje za pravo da kazem da je to mozda slucajno. U prosloj sezoni je Boateng pravio razliku u ovoj sezoni u samo 11 ulazaka u igri (govorim o prvenstvu) jer nisam siguran da li je odigrao i jednu cijelu utakmicu po meni i nije nesto dao Milanu osim te famozne utakmice protiv Leccea. Pato je takodje u ovoj sezoni odigrao 11 utakmica.
Dejo, vise volim gledati Seedorfa nego Aquilanija koji mi lici na muhu bez glave.
kakve veze ima moja majka sa ovim postom? jesam ja tebi majku ikad spomenuo? 100 puta si dosad na forumu vrijedjao clanove... i sad bi mene trebali izbaciti?
samo sam htio pokazati svojim postom da kad god nesto napises to je nevjerojatna glupost...svi smo mi retardirani a ti si jedini normalan....jel to bas tako?
"Nocerino je u svojih 9 sezona igranja fudbala dao ukupno 13 golova a u Milanu za malo vise od pola sezone 9 sto mi pomalo daje za pravo da kazem da je to mozda slucajno"
.....................
mislim da se radi o tome da je neko ko radi za SCOUTA u Milanu obavio odličan zadatak.............
kako slučajno??? pa ne daju se golovi baš za Milan slučajno
(04-01-2012, 04:32 PM)kalla1899 Wrote: [ -> ]kakve veze ima moja majka sa ovim postom? jesam ja tebi majku ikad spomenuo? 100 puta si dosad na forumu vrijedjao clanove... i sad bi mene trebali izbaciti?
samo sam htio pokazati svojim postom da kad god nesto napises to je nevjerojatna glupost...svi smo mi retardirani a ti si jedini normalan....jel to bas tako?
Ako si ti mene onako izvrijedjao nicim, ama nicim, izazvan onako kako si ti to htjeo. I ja sam tebi odgovorio onako kako sam ja htjeo. Procitaj jos jednom sta si mi sve rekao ni krivom ni duznom. Ti i ja smo zavrsili svaku pricu.
(04-01-2012, 04:37 PM)trinexx21 Wrote: [ -> ]"Nocerino je u svojih 9 sezona igranja fudbala dao ukupno 13 golova a u Milanu za malo vise od pola sezone 9 sto mi pomalo daje za pravo da kazem da je to mozda slucajno"
.....................
mislim da se radi o tome da je neko ko radi za SCOUTA u Milanu obavio odličan zadatak.............
kako slučajno??? pa ne daju se golovi baš za Milan slučajno
Rekao sam "mozda slucajno. A i da nije slucajno mislim da Milanu trebaju bolji igraci od Nocerina pogotovo od Aquilanija. Nocerino, naravno, sasvim solidno igra ali to nije dovoljno dobro za AC Milan. Aquilanija ne zelim vise ni da komentarisem.
Sami smo krivi za bod, ekipa umorna, nekom nije dan a Katania igra odlično i uz Juve i nas najbolji u ligi u 2012-oj. Treba priznati da su i oni bili odlični. Sudije su sjebale i nas i njih ali više su nas oštetile, al' šta sad, igramo dalje. I dalje imamo lakši raspored i treba sačekati večerašnji meč za dalje prognoze.
A da je Nocerina usralo da postigne tolike golove je glupost, zašto nekog drugog igrača koji je ofanzivniji nije? Zna se da je izmedju ostalog Nocerinov zadatak da se zameni sa Ibrom uglavnom i ubaci se unutra i nisu golovi nikakva slučajnost.
A Akvilani je do povrede imao dosta asistencija i igrao odlično, sad je pao u igri ali biće i on bolji, nije lako odmah igrati kao i pre pauze.
I da, Antonini je opet bio odličan i na kraju čini mi se možda i sprečio gol.
Samo protiv nas se svi napale, ovaj Napoli bi nama makar 2 gola dao, a protiv Juvea nisu cestito opucali prema golu....al ne bojim se ja Juvea, oni ce kiksat protiv slabijih ekipa, bojim se sudija.
I eto...pobjedise i retardirani Napoli kuci...sad je -2 boda...
Zbog svih ovih situacija oko golova i offside, sada jos vise zelim da osvoje Scudetto, vise nego prosle god...
Jer ako osvojimo Scudetto sa ovako dva ukradena gola...to sve ima na jacini...niko se nece moci buniti i sto je najbolje jos ce ih vise boljeti...
Protiv Barce sastav je :
Abbiati, Amelia, Piscitelli, Abate, Antonini, Bonera, De Sciglio, Mesbah, Mexes, Nesta, Zambrotta, Yepes, Ambrosini, Aquilani, Boateng, Emanuelson, Nocerino, Seedorf, El Shaarawy, Ibrahimovic, Maxi Lopez, Pato, Robinho
Samo hrabro pa sta bude...blize smo prolazu nego prije prve tekme...njima je takodjer gutavo jer moraju proci nas...taj pritisak treba iskoristiti...
Najvise mi je krivo sto opet nema Van Bommela

31. 07.04.12. Milan - Fiorentina
32. 11.04.12. Chievo - Milan
33. 15.04.12. Milan - Genoa
34. 22.04.12. Milan - Bologna
35. 29.04.12. Siena - Milan
36. 02.05.12. Milan - Atalanta
37. 06.05.12. Inter - Milan
38. 13.05.12. Milan - Novara
31. 07.04.12. Palermo - Juventus
32. 11.04.12. Juventus- Lazio
33. 15.04.12. Cesena - Juventus
34. 22.04.12. Juventus- Roma
35. 29.04.12. Novara - Juventus
36. 02.05.12. Juventus- Lecce
37. 06.05.12. Cagliari - Juventus
38. 13.05.12. Juventus- Atalanta
auuuu ovo mi se uopste ne svidza bojao sam se jucer nekao sam ocekivao kiks a potajno sam se nadao da ce napoli nes odigra ali oni su dzubre od ekipa.
juve ako prezivi palermo onda moramo da se molimo romi, mislim da lazio ce se samo prosetati do torino i nazad, ostae leece da odigra nes posto cezena i novara su vec u seria B .
od druga strana mi imamo fiorentina koja se bori za opstanok i merda u pretposledno kolo.
http://www.youtube.com/watch?v=__LwsOwviL4 ali kat pogledam ovaj klip onda mi e jasno da naskore bice jos jednog calciopoli , nadam se da ce ovaj put da izfrle smece u seria D