ovo e najaveno za veceras, binho opet u sastav sad ako opet podbaci na leto slobodan agent. mozda bi bilo bole da dupliramo bokove sa abate bonera i anton i noce ali sve jedno nema razlog da se branemo nista ne gubimo ako damo gol mi smo u polu finale.
p.s. merkel e zavrsio u genova navodno posto e uklucen u transfer za sharafi

Treba biti realan pa reci da ovakav vezni red nemoze parirati Barci...Ali nadam se da Ibra moze zabit veceras i zakomplikovat stvari..
Forza Campioni...
(04-03-2012, 11:18 AM)ktm rossonero(alberto) Wrote: [ -> ]Treba biti realan pa reci da ovakav vezni red nemoze parirati Barci...Ali nadam se da Ibra moze zabit veceras i zakomplikovat stvari..
Forza Campioni...
Parirati Barci pa jesi ti gledao prvu tekmu.. Vezni red je bio odličan sobzirom da je Binho defanzivno bio nekoristan kao i Boa u nekim trenutcima jako loše postavljen, po meni odličan posao odradili protiv veznog reda Barce gdje je u nekim trenutcima bilo po 5-6 igrača.
Tu je Abate koji moze svojom brzinom doprinjeti iznošenju lopte kao i ta činjenica da ne vjerujem da Robinho može spojiti 2 jako loše tekme, Seedorf je svjež, odmoran on može biti krucijalan u toj transformaciji odbrana-kontranapad.
Pato, Bonera i Aquilani su odlične opcije sa klupe da Milan izdrži i pokaže zube UEFALONI !!
MILANO SOLO CON TE !!!!!
ima jedan problem: dimenzije terena.
Nou Camp je 107 x 72. znaci jos 4 metra siri od San Sira, sto dovodi da se ovi mogu vise sirit (a to i jest igra Barce). E sad koliko je spori Seedorf spreman da trci cijelo vrijeme i pokriva taj prostor zavisi o njemu. Ja se bojim da nece stic igrace veceras, i to nas moze kostat. A Barca zadnji sezona igra tako sto se svi krecu. Dok vecina momcadi pravi romb oko posjeda lopte (kad imaju loptu 4 igraca se otvara za dodavanje), Barca cini 6-krak. Znaci tim brzim utrcavanjem i otvaranjem igrac ima 6 mogucnosti kome da doda loptu, i zato vece sanse da jedan od tih pasova bude onaj pravi. E kad tome dodas jos jedan siri teren, onda znas da protivnicki igraci moraju jos vise trcat da bi sustigli Barcine pulene i onemogucit im stvaranje napada. Ali, pri tome dolazi do konfuzije pa se desi da upravom tim bijegom 2 igraca ostave prazan prostor izmedju ili iza sebe, i upravo to Barca trazi i iskoristava. Bit ce ovo teska tekma...
(04-03-2012, 01:08 PM)ensar7 Wrote: [ -> ]ima jedan problem: dimenzije terena.
Nou Camp je 107 x 72. znaci jos 4 metra siri od San Sira, sto dovodi da se ovi mogu vise sirit (a to i jest igra Barce). E sad koliko je spori Seedorf spreman da trci cijelo vrijeme i pokriva taj prostor zavisi o njemu. Ja se bojim da nece stic igrace veceras, i to nas moze kostat. A Barca zadnji sezona igra tako sto se svi krecu. Dok vecina momcadi pravi romb oko posjeda lopte (kad imaju loptu 4 igraca se otvara za dodavanje), Barca cini 6-krak. Znaci tim brzim utrcavanjem i otvaranjem igrac ima 6 mogucnosti kome da doda loptu, i zato vece sanse da jedan od tih pasova bude onaj pravi. E kad tome dodas jos jedan siri teren, onda znas da protivnicki igraci moraju jos vise trcat da bi sustigli Barcine pulene i onemogucit im stvaranje napada. Ali, pri tome dolazi do konfuzije pa se desi da upravom tim bijegom 2 igraca ostave prazan prostor izmedju ili iza sebe, i upravo to Barca trazi i iskoristava. Bit ce ovo teska tekma...
brate mili ako ovako analiziras i na football manageru vjerujem da si dosta uspješan u osvajanju trofeja..bez zajebancije...fino napisano..
inače mene brine Ambrosini..koliko on može dobro odigrati u svojoj 3. utakmici u samo 6 dana???to je moja jedina briga...
Kako god da bude ja sam zadovoljan ovom europskom sezonom. Samo da veceras ne primimo golove iz svojih greska jer onda ce mi biti najteze, ako su ljudi bolji nek nas dobiju igrom i svojim akcijama i to je to. Ambosini jest kritican ali ko ce drugi da igra, nema Van Bommela i mi tu nemamo sta traziti. Sastav je trenutno najjaci moguci i sama pomisao na to da smo trenutno egal s Barcelonom a nemamo Silvu, Cassana i jos nekih dovoljno govori o velicini nase ekipe. Jer kako god da zavrsi ova sezona, mi s punim pravom mozemo reci da smo trenutno u top 5 ekipa svijeta.
Men brine Seedorf koji nema šanse da ponovi MIlano prije 7 dana trkački i Robinho koji je i dalje loš ,a i dalje ima kredita,daj bože da griješim za obojicu
Ne verujem da i danas nećemo videti golove tako da oni verovatno moraju pobediti da bi prošli. Odbrana mora kao prošle nedelje, a u napadu se nadam boljoj partiji Robinja pa i Boatenga i da im daju ostali više upotrebljivih lopti napred. Dosta zavisi od Ibre pa se nadam što boljoj njegovoj partiji. I realizacija mora biti bolja!
Ajmo pa da slavimo polufinale

(04-03-2012, 06:19 AM)dejo Wrote: [ -> ]Koeficijent na Milan danas je 9,50...EJ 9,50!!!kao da Bate Borisov dolazi na Camp Nou, a ne jedan sedmerostruki prvak Europe...stavljam 50 kuna na pobjedu pa kud puklo da puklo...FORZA MILAN!!!!
Koeficijent na nas je 13.50. U Supersportu. Strasnooo!
sjebat ce nas suci....vidjet cete...