ljudi nema potrebe da se vrijedate...alberto nebi se slozio za nocea...igra feonemenalno i nazad i naprijed, drugi nam je strelac ekipe, i jedan od najboljih igraca milana ove sezone..
to danas nisam ni skuzio da je faraon zavrsio na tribinama a pato bez treninga 2 mjeseca na klupi.....vi stvarno mislite da imamo normalnog trenera.....rekao sam neke teske rijeci protiv njega veceras zbog isfrustriranosti jer da smo imali silvu danas mi bi prosli dalje....to sa slucajem faraon-pato je dodatno.......kreten i nema tu pomoci
Ma tesko je sad raspravljat pogotov protiv ovih nazovi "neutralnih" koji kazu Barca je imala takvu i takvu statistiku, kao sta hocete bili su bolji...pa jebemu mater otkad se to fudbal igra zbog statistike, a ne zbog golova????? A cinjenica je da je sudija sa onim penalom preokreno tok utakmice i da nas je bukvalno izbacio iz utakmice...jer tesko je i protiv slabijih ekipa se vratit poslije onakvog penala.
(04-03-2012, 10:06 PM)mrki Wrote: [ -> ]Sudac nas je pokrao jer da smo završili 1-1 poluvrijeme to je 180 stupnjeva druga utakmica! Poludio sam! Ako je ono penal onda je svaki korner penal... Svasta. Bitno da glupane mediji pumpaju Barcom pa ih svi puše. Što kazu novine tako je.
Odigrali smo solidno i pokazali da smo u fazi obrane majstori. Iako se dogodilo ono sto nas je kad-tad čekalo a to je:
1) Mexes je kikser od uvijek i ovo nije cudno
2) Antonini je u odlicnoj formi ali on je Antonini i uvijek ce s vremena na vrijeme raditi ovakve startove koji je apsurdno nepotrebni.
3) Allegri je razjebo Silvu jer je kukavica i da je igrao Silva mi bi imali puno, puno vece sanse. Pogotovo danas. A da ne govorim s Cataniom i u daljnjem toku prvenstva.
4) Robinho je drkadžija. Nije dobio ni jedan duel sa Alvesom. Odigrao jednu dobru akciju u 90 min.
5) Allegri je napravio ocajan potez i OPET dopkazao da nije velik trener: Ostavio spremnog i u formi Shaarawia koji ZASLUZUJE da igra na tribini, a uveo Pata koji nije trenirao pola godine posteno i jucer odradio prvi trening...
6) Mi nemamo nikakve uigrane akcije za kontra napade... i naše izvođenje prekida je nedopustivo!
OStalima nemam zamjerke nego samo pohvale. Posebno Ambrosiniu, Abateu, Seedorfu koliko je mogao... Ibra i Boa kako tako... Boa i dalje nije fit!! PA KAKO???
NESTA JE FENOMEN! Messia je nadigrao, unistio, nadmudrio i u svemu pokazao da je klasa povijesnih razmjera! BRAVO NESTA! Uzitak je gledati tako nesto!
P.S.
MEMO - zato sto je Allegri kriv za ozlijedu Thiaga. To je ucinio i prosle godine na isti nacin. I neka je Pato zdrav sto puta, covjek nije trenirao mjesec dana... Allegri je ok trener ali neke stvari kod njega nisu na nivou.
Razumijem ja tebe donekle, ali Silva nam je trebao protiv Rome, moglo je isto tako sve dobro proci, on proci neozlijedjen i igrao bi protiv Barce, ali nije, riskiralo se i popusilo. Allegri nije savrsen trener, ima greski ali definitivno nije kriv za ozljedu Silve i za ovaj poraz. Mi mozemo ovako do sutra ali jedino ako mi posaljes transkript razgovora izmedju nasih lijecnika i Allegrija u kojem lijecnini govore da Silva ne moze igrati, a Allegri ga stavi na svoju odgovornost, e onda cu ti se ispricati i priznati da je Allegri kriv.

))
(04-03-2012, 10:18 PM)huss Wrote: [ -> ]Ma tesko je sad raspravljat pogotov protiv ovih nazovi "neutralnih" koji kazu Barca je imala takvu i takvu statistiku, kao sta hocete bili su bolji...pa jebemu mater otkad se to fudbal igra zbog statistike, a ne zbog golova????? A cinjenica je da je sudija sa onim penalom preokreno tok utakmice i da nas je bukvalno izbacio iz utakmice...jer tesko je i protiv slabijih ekipa se vratit poslije onakvog penala.
ubije u pojam kad te sudija zajebe, jos pogotovo poslje zadnje tekme i sudenja protiv katanje....
Navodno da Sarawi ima povredu Ahilove tetive...
Mah ja sam ljdui po prirodi optimista, al mislim da cemo mi ove godine sve zivo izgubit....Vidjecete da ce nas i ovi napaljeni majmuni iz Torina prestic i da necemo ni to prvenstvo odbranit...I da naglasim, opet zbog sudijskih gresaka. Ovo nije pravedan svijet i jednostavno se treba pomirit s tim...
(04-03-2012, 10:22 PM)ktm rossonero(alberto) Wrote: [ -> ]Navodno da Sarawi ima povredu Ahilove tetive...
odlicno....imamo najbolju ljecnicku sluzbu na svijetu...nama treba 50 igraca u rosteru, a ne 25 ko svakom normalnom klubu.....
" Počinjem razumjeti Mourinha kad je rekao da sa ovakvim suđenjem ne možete ih pobjediti ovdje. Sada sam to iskustvo doživio i potpuno ga razumijem " Zlatan Ibrahimović
izgleda da ste me pogresno shvatili, ja veceras cestitam Allegriju. covjek je uradio sve moguce veceras, i ja kao veliki njegov protivnik mu veceras skidam kapu. jbg. nije mogao vise. sve je ucinio, sve postavio, i mi primimo glup gol iz greske. onda izjefnacimo, vratimo se u igru , i onda te sudija ubije u pojam, i pitas se pa kako uopce da pobijedim kad igram protiv Barce i cijelog s ijeta? svaka cast allegri. za pata? jbg i ja sam htio da igra, al jbg. nece nas sreca

al nije nista opasno, nije htio da ide u kabinu vec da ostane gore sa suigracima. ne brini vratit ce se on. a ch ligu vise ne gledam. barca dojosi vise para i to je to. fudbal onakav kakav ja znam koji sam gledao kao mali, kad bi mi tata pricao o njemcima koji su ubijali, nepobjedivim holandjanima, je prije dvije godine krenuo umirati a veceras napokon umro. Ovo vise nema nista sa fudbalom snagom i nadigravnjem vec dgimaljke kladionica i zarada. it's all about benjamins.
govorite vi sta hocete al meni penal nije bio. a dalje preseravanje kako si postigli onda treci gol, postajete ko Conte. sto bi Boban rekao: jesi siguran da bi bio isti ishod da je ono priznat gol ili u ovom slucaju nije sviran penal i otislo se sa 1:1 (prolaz Milana) u kabine?