ambro boateng mvb abate mezbah antoni merkel bonera silva pato ( jeli ziv , zaboravo sam ga ali sam se setio ) out su svi mozda sam neko ispustio
treba da puste flamini pa nek mu na nos izadze te 4 mil evra, a ko ce igra bek to e misterija mozda imace muda i ke zaigra emanuelson konecno na svoju poziciju.
p.s. ovi kievo nisu ni nimalo losa ekipa ot to sto su katanija mozda su i boli od nih :/ , paloshi e zabio za vikend prosli e asistirao, nek ga stave utre sa nama kako bi igrali sa igrac vise
Pa ja ne znam ko ce sutra igrati DM? i desnog i lijveog beka?...znaci de sciglio i zambrotta jedina dva beka u ekipi...od svih tih silnih bekova itd...pa to je strasno...Boateng se naravno nije oporavio....ma katastrofa, on je skoro pa kao i Pato...jebote Cassano imo mozdani udar pa opet ima nastupa skoro kao njih dvojica
Svi su kontali da ovisimo i Ibri, a ustvari mi iskljucivo ovisimo o Thiagu Silvi ....
Kako sutra pobjediti veliko je pitanje, ali najgore od svega sto jednostavno moraju pobjediti...
Vidio sam da vas par prica sto bas Milan igra u uto...i meni to nije jasno...npr Prosle sed smo igrali protiv Barce a u 3 igrali u sub, zasto npr mi nismo igrali u pola 7....onda jedina smo ekipa koja igra u uto...pa sljedece kolo za vikend igramo u sub u 18:00???? Zasto zbog cega to niko ne zna...
To je zato sto Sky slaze raspored tekmi kako njemu odgovara,a u ovom slucaju to ne odgovara nama!Pare su sve u danasnjem nogometu,zato mi se sve vise i gadi :-(
sutra treba staviti flaminia desno a urbia lijevo...ibra i maxi napad iza njih binho...
flamini nie spreman mozda za 90 min emanuelosn sigurno igra sutra na levu stranu na desnoj cemo gledati opet zambro kako tancue pred loptom, evo kako bi izgledalo to : Abbiati;Zambrotta,Nesta,Mexes,Emanuelson;Gattuso,Nocerino , Seedorf;Robinho(ElSha);Ibra,Maxi.
Samo napomena:
Juve - Inter: Juve zabija iz kornera, Pirlo nabacije za 1:0... Lome tekmu.
Juve - Napoli: 1:0 iz prekida, Pirlo nabacuje, tamo-vamo...Bonucci...
Palermo - Juve: 0:1 Pirlo iz kornera, Bonucci...
I jos u puno prilika te akcije su uvjezbane i super opasne! I Juve prelomi 3 zadnje tekme u kojima NE MOGU DAT GOL!
MI - imamo Ambrosinia, Bommela, Thiaga, Nestu, Mexesa, IBRU, oatenga itd. I dali 1 gol iz korenera, dao ga Cassano mislim... Izvodimo kao djeca! SRAMOTA! Ako to nekome tamo nije dudno neka se ubiju i Allegri i svi oni jer to nisu onda treninzi nego k... JEbo ti to!
Jos malo komentara:
Ljudi kazu da je Aquilani bio los. A Allegri izvadi ambra i stavi aquilania na ZADNJEG VEZNOG. Jedini igrač koji ima pas nama igra 65 m od gola! Lopta ga zaobilazi, on ne zna di da se okrene... a pasove i dalje naprijed salju Bonera, Muntari defektni itd.
Onda nas slobodnjak za nabaciti, i izvodi ga Ibra! Pa imas 190, stani unutra pobogu! Ako je to kontrolirana ekipa ja sam Dalaj Lama!
Da ne spominjem da nije imao muda staviti Aquilania od pocetka, nego mi igramo sa 4 panja koji ne mogu pas odigrat.
Sutra ako ne stavi Robinho-Ibra-Shaarawy onda se isto mozemo pozdravit jer ovi veznjaci sto su tamo su teski ocaj.
Igru Robinha necu spominjati jer to je cirkus za brazilske plaže. Ovo je serie a.
Odo ja za Veronu,držte fige ljudi,ako ovo danas ne dobijemo vjerovatno smo pušiona,nadam se da ipak neće tako biti ;-)
(04-09-2012, 04:14 PM)Maji_TZ Wrote: [ -> ]Pa ja ne znam ko ce sutra igrati DM? i desnog i lijveog beka?...znaci de sciglio i zambrotta jedina dva beka u ekipi...od svih tih silnih bekova itd...pa to je strasno...Boateng se naravno nije oporavio....ma katastrofa, on je skoro pa kao i Pato...jebote Cassano imo mozdani udar pa opet ima nastupa skoro kao njih dvojica
Svi su kontali da ovisimo i Ibri, a ustvari mi iskljucivo ovisimo o Thiagu Silvi ....
Kako sutra pobjediti veliko je pitanje, ali najgore od svega sto jednostavno moraju pobjediti...
Vidio sam da vas par prica sto bas Milan igra u uto...i meni to nije jasno...npr Prosle sed smo igrali protiv Barce a u 3 igrali u sub, zasto npr mi nismo igrali u pola 7....onda jedina smo ekipa koja igra u uto...pa sljedece kolo za vikend igramo u sub u 18:00???? Zasto zbog cega to niko ne zna...
O obojici ovisimo! Veceras nam igra samo pobjeda. Da vidimo sad kako nasi igraju pod pritiskom i gledajuci u ledja Juventusu.
CHIEVO VERONA: Sorrentino, Sardo, Dainelli, Acerbi, Frey, Sammarco, Bradley, Rigoni, Thereau, Pellisier, Paloschi.
AC MILAN: Abbiati, De Sciglio, Nesta, Yepes, Zambrotta, Gattuso, Muntari, Nocerino, Seedorf, Ibrahimovic, Robinho.
Smjesno...nevjerovatno glup sastav koji nemoze pobjedit nikog...
Svaka cast Sale...veceras je potrebna podrska vise nego ikad,skidam kapu za trip...
Sastav je smjesan, ali to se znalo i juce kad smo vidili koje sve pozvan...najvaznija utakmica za sezonu bez vise od pola ekipe...kako ce ispasti? Ako se budu borili, uvjeren sam u pobjedu...
Veceras,sigurno, cu najvise navijati za Milan...kao nikad... Forza Ragazzi !!!