(04-13-2012, 04:25 PM)Efekat Leptira Wrote: [ -> ]poz drug! ma gde ja na jugu, zakleti protivnik titovih blizanaca. samo spartak subotički i rossoneri (al ne ovi nakazni i rđavi, već stara i nadam se buduća garda). drug mi je baš aktivan i redovan na tribini pa sam i ja preko njega upućen, čak su i njega zakačili malo u ovom stampedu na milaneze
kalčo sam slabo pratio ove sezone zbog bojkota, pogledao par mečeva više zbog kladionice i tiketa, drago mi je jedino što se merda raspada po svim šavovima, ali to je tek početak, pakao frustracije ih tek čeka. kosmos je neumoljiv.
što se tiče trke za skudeto čak bi u jednu ruku voleo da juve uzme titulu jer bi to na duži rok bilo dobro pa bi se matori pedofil možda i probudio konačno, ali kad vidim onu strahotu đavolju komiranu iz torina, što nas je poslednje 3 godine uništavala , kako sad iz petnih žila grize kao da je na nitroglicerinu, srce me zaboli.. pa će mi biti drago samo zbog tog bednog plaćenika da ga vidim na kraju jadnog i popišanog.. posle 10 provedenih godina je uslovljavao klub ugovorom na duži rok bez prihvatanja da mu se smanji plata u 33.godini.. gaji pašče da te ujede..mislim da je ovaj smrad ušao u istoriju ne samo ovog kluba, već i šire kao jedan od najnezahvalnijih i najzajažljivijih igrača ikada.. jebo ti ja milu majku andrea, seme ti se dabogda zatrlo.
Nakon poraza od Fiorentine i Juveove pobjede u istom kolu rekao sam da više neću pisati jer mi je jednostavno sve došlo preko glave...pa opet ne mogu izdržati da nešto ne napišem...
Kad se bolje pogleda za nas je bolje da ove sezone ne uzmemo scudetto jer onda se barem možemo nadati da će presidente napokon posegnuti dublje u svoj džep i dovesti neke renomirane igrače. Ukoliko osvojimo scudetto i ja ću biti naravno presretan, kako zbog toga što ću vidjeti popišanog Pirla, kako ti kažeš Leptiru, ali vidjeti ću popišanog Contea i neke svoje prijatelje ovdje iz Pule koji su uvjereni da bi Juve bio jednako dobar i da igra Europu i da imaju talentiranu ekipu spremnu da osvoji Champions League....
Ukoliko ne osvojimo scudetto osim Allegrija treba okriviti Berlusconija (možda i najveći krivac). Da taj diktator nije zabranio prodaju Pata mi bi sada imali u ekipi Carlosa Teveza i zbog toga vjerojatno 5 bodova više na kontu. Ipak vođen isključivo svojim kretenskim zaključivanjem (IO SONO IL PRESIDENTE PIU TITOLATO DEL MONDO) napravio je najgoru moguću stvar

stavio je u ekipi igrača koji je lijen, sebičan uz to sklon ozljeđivanju, a Milan je ostao bez 25milijuna koji bi vrlo vjerojatno bili potrošeni na Teveza. Ovako se nameće pitanje: tko će na ljeto dati više od 7 milijuna za Pata??hmmm..baš me zanima...
Ima još toga...navodno je na utakmici protiv Fiorentine (čini mi se da je ta utakmica bila) Berlusconi izjavio na tribini:"Ma ci sono giocatori non da Milan" (Ima igrača koji nisu za Milan)..Pa sad se mislim: pa što se čudiš kad znaš tko je kada došao jbt pa ti si predsjednik...Koliko je to smiješno potvrđuje i ova situacija

akle imamo predsjednika koji vapi za kvalitetom, a s druge strane podržava Gallianijevu taktiku kupovine isključivo igrača kojima je ugovor istekao.Tako se svaki igrač kojem istječe ugovor povezuje s Milanom kao npr. Salomon Kalou dok recimo jučer čitam kako je Milanu previše ej PREVIŠE dati 10 do 15 milijuna za Kevina Strootmana 22-godišnjeg reprezentativca nizozemske reprezentacije...sramotno....vezni igrač kakav nam treba, zovu ga novim Van Bommelom, ali jednom Milanu je odjednom previše dati 10 do 15 milijuna...
Allegrija koliko god volio smatram krivim jer neke stvari ne vidi.El Sharaawy je zaslužio više prilika, Maxi isto tako, Robinho je odavno trebao biti zacementiran na klupi, za to što mu igraju Seedorf, Ambrosini ga ne mogu kriviti jer Boateng i Aquilani su non stop bili povrijeđeni, sva sreća da je doveden Muntari inače bi Emanuelson igrao više što bi bilo katastrofalno...
Bolje je možda da ne osvojimo scudetto jer onda ćemo možda u ekipi gledati na Kolarova na lijevom boku, Hernanesa i Montoliva u sredini, Jovetića ili van Persia u napadu pored Ibrahimovića,možda napokon neću gristi nokte gledajući kako se mučimo protiv 17. plasirane Fiorentine doma, a kao idemo po scudetto...riga mi se od ove sezone, prošla je bila kakvo takvo uživanje, ova je jedno veliko mučenje...