ARHUHZASHUIFUHWFBEWUFBBEAWBUFBHUAUWBFAEWUEWEWFUFAFGBAGBAGBAGBAGABAGAGABAGABAGABABAGAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAADROOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOGBA
DAJ DA VIDIN BARCU PONIŽENU DAJ DA VIDIN BARCU PONIŽENU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
(04-18-2012, 08:44 PM)huss Wrote: [ -> ]Ma sve je ovo namjesteno, imaju oni uzvrat kod kuce, ako vec u ovoj ne dobiju penal, tamo ce sigurno biti penala...
Ma pusti cova to, i ja nekad umislim da je sve namjesteno, na neki nacin i jest al... Sve sto mi mozemo je pokusati uzivati u fudbalu, a to sto oni rade je izvan nase moci... I da, ne vidim po cemu je ovo veceras namjesteno. Jednostavno je tako, Celzi je pobjedio, pobjedice ih i tamo i to je to...

Kakva savrsena obrambena predstava Chelsea i na kraju pobjeda. Pa se ja sad pitam sta bi bilo da smo mi tako igrali, da je Ibra bio na nasih 30m i pomagao obrani. Pa mozda bi i mi pobijedili. A mozda i ne bi. I kad smo vec ispali od te mocne Barce drago mi je sto niko ne moze reci da smo igrali kukavicki, igrali smo otvoreno s njima, imali dosta prilika, oni su imali vise, i imali su svoju igru ali mi smo pokazali svijetu da je utakmica Milan- Barcelona uz El Clasico najjaca utakmica na svijetu. To bi svaki bolji poznavalac nogometa trebao priznati. Ja sam to priznanje cuo sinoc od svojih ljudi, bili udarali poker i onda pricali o nogometu, da bi se na kraju svi slozili da Milan daje najbolji otpor Barci i da su te utakmice najjace. Htio sam poletiti od srece. Kad ti 6-7 ljudi to kaze onda se moras osjecat ponosnim. Volim te AC MILAN!
celzi su sinoc imali strasnu srecu sancez precku , cesc imao 2 ciste prilike i na kraj opet stativu i busqets promasue is 5 metra, na nou camp ce ih rastrgne pa nek se brane, jos daem prednost barselona
Ma treba biti realan barcelona je bila dosta bolja, ono sto je celzi pokazo je puno manje od onog sto smo mi uradili protiv barcelone na san siru. Ali eto oni su imali srecu da daju taj go, a mogli su primiti 3 gola lagano. Svejedno mislim da nemaju nikakve sanse u uzvratu i da ce biti ubjedljiviji rezultat nego onih nasih 3:1 (uz onaj penal s kojim se ja nikad necu pomirit).
'Milan- Barcelona uz El Clasico najjaca utakmica na svijetu'
ma daj, ove 2 u zadnja 2 dana su bile najjače utakmice i puno jače od milan - barca
chelsea se jebeno sretno izvukao, ali eto, nije da se barca 2009 nije izvukla sretno, ma kakvi. sad neka sretno daju gol na camp nou i neka paze da ne dobiju 3 i to je to
barca je stvorila vise zicera protiv chelseaa u londonu nego protiv nas u obe utakmice.....da smo mi zabili zicere na san siru....bilo bi svega
Šta da smo mi igrali ko Čelzi, bili smo i bolji od njih, oni su imali sreće i iskoristili jednu jedini priliku, a mi smo 2 stopostotne šanse propustili. Pričam o igri kod kuće.
Nesta: Nikad u Juventus
Odbrambeni fudbaler Milana Alessandro Nesta demantovao je danas da razmišlja o prelasku u torinski Juventus na kraju sezone.
Nestin ugovor sa Milanom ističe na leto i on još nije počeo pregovore o produžetku saradnje, a italijanski mediji nedavno su objavili da bi ga čelnici Juventusa rado videli u crno-belom dresu.
"Videćemo šta će se desiti narednih meseci, odlučiću o svemu na kraju sezone. Ono što je sigurno, neću otići u Juventus. Sve što su mediji objavili o tome je neistina. Niko me nije kontaktirao. Nije mi potreban Juve, kao ni ja njemu", rekao je 36. godišnji Nesta klupskoj televiziji Milana.
Nesta je u Milan došao u leto 2002. godine iz Lacija, a za Rossonere je do danas odigrao 318 utakmica i postigao 10 golova.
Ovaj fudbaler je sa Milanom po dva puta bio prvak Evrope i Italije.
Krivo mi je sto nisam gledao jer sam mislio da ce Barsa da ih razvali. Nemam nista protiv Barselone, znaju znanje, ali me njihov odnos prema fudbalu nervira. Rekao bih da je pi**inski, ali necu da psujem

(04-19-2012, 06:41 PM)trinexx21 Wrote: [ -> ]'Milan- Barcelona uz El Clasico najjaca utakmica na svijetu'
ma daj, ove 2 u zadnja 2 dana su bile najjače utakmice i puno jače od milan - barca
chelsea se jebeno sretno izvukao, ali eto, nije da se barca 2009 nije izvukla sretno, ma kakvi. sad neka sretno daju gol na camp nou i neka paze da ne dobiju 3 i to je to
Je, te dvije utakmice su bile odlicne, pogotovo Bayern-Real, ali sta se drugo moglo ocekivati u polufinalu. Sta da smo mi u polufinalu protiv Barce ili Reala, i to bi bio spektakl. I po cemu su ti ove dvije jace od nase utakmice? Mi smo odigrali puno bolje nego Chelsea ali nismo pobijedili. Ovo sinoc je bio bunker protiv tika-take, nasa utakmica je bila otvorena s obje strane, prstalo je prilikama. Jedino sto cu priznati da je bilo jace od nase utakmice s Barcom je tempo Bayerna i Reala. Za to skidam kapu.