Na kakav Chelsea, pa Barca ih je izigrala 4,5 puta i trebali su im zabit 3 komada ih IGRE 'ladno...
Nama je Barca napravila JEDNU priliku na San siru i tamo misim jednu Messia i onda su nam zabili 2 iz penala...
Milan je odigrao bolje od Chelskog, ali nama igraju igračio kao Robinho napraijed pa se mozes slikat. Da smo mi njima zabili jednu od one dvije u prvom, razvalili bi ih. A na rkaju su nas dotukli suci. Klasika protiv Barce, kao i 2006. god kad nas je izbacio Merk!
Svejedno, ovaj Milan je 3,4 vrhunska igrača kratak za igranje sa Barcom, Realom i možda Bayernom. Iako sam uvjeren da taj Bayern ne bi nas izbacio u 10 utakmica...
Slj. god bi trebali biti jači, i bit ce bolja LP jer cu biti i Juve koji ce biti vrlo, vrlo jak.
Robben kaze da su ga vec kontaktirali za transfer. Pa kako mi nismo u stanju uzet takvog jednog igrača koji pravi razliku. Mi uzimamo MOntoliva, Emanuelsona, muntaria itd. Smijesno.
Inače, Acerbi, stoper Chieva ce biti novi igrač Milana. Neki katzu da je vrlo jak igrač, ja ga nisam pratio.
Imamo minus od 67mln eura, zamisli. I sad kao opet je u pitanju mercato.
Treba Binha dati u Santos, uzet tog Gansa u zamjenu pa sta bude, dodat Montoliva i platit za zadnjeg veznog, beka i špicu. Ako to ne mogu nek se j...
(04-19-2012, 10:43 PM)MEMO Wrote: [ -> ] (04-19-2012, 06:41 PM)trinexx21 Wrote: [ -> ]'Milan- Barcelona uz El Clasico najjaca utakmica na svijetu'
ma daj, ove 2 u zadnja 2 dana su bile najjače utakmice i puno jače od milan - barca
chelsea se jebeno sretno izvukao, ali eto, nije da se barca 2009 nije izvukla sretno, ma kakvi. sad neka sretno daju gol na camp nou i neka paze da ne dobiju 3 i to je to
Je, te dvije utakmice su bile odlicne, pogotovo Bayern-Real, ali sta se drugo moglo ocekivati u polufinalu. Sta da smo mi u polufinalu protiv Barce ili Reala, i to bi bio spektakl. I po cemu su ti ove dvije jace od nase utakmice? Mi smo odigrali puno bolje nego Chelsea ali nismo pobijedili. Ovo sinoc je bio bunker protiv tika-take, nasa utakmica je bila otvorena s obje strane, prstalo je prilikama. Jedino sto cu priznati da je bilo jace od nase utakmice s Barcom je tempo Bayerna i Reala. Za to skidam kapu.
djelomično se slažem, ali 2. dio barca chelsea je bio jebeno napet, ali općenito valjda barca nije dosadna ako moraju lovit rezultat.
sad baš bacam oko, u prvoj utakmici je bilo 3/3 u udarcima u okvir barca - milan, dok je kod barca chelsea taj omjer iznosio 8-1. u 2. dijelu je bilo 9-2 za njih u udarcima u okvir. kolike su šanse da chelsea doživi 2x hendikep u uzvratu?
(04-20-2012, 07:48 AM)mrki Wrote: [ -> ]Na kakav Chelsea, pa Barca ih je izigrala 4,5 puta i trebali su im zabit 3 komada ih IGRE 'ladno...
Nama je Barca napravila JEDNU priliku na San siru i tamo misim jednu Messia i onda su nam zabili 2 iz penala...
Milan je odigrao bolje od Chelskog, ali nama igraju igračio kao Robinho napraijed pa se mozes slikat. Da smo mi njima zabili jednu od one dvije u prvom, razvalili bi ih. A na rkaju su nas dotukli suci. Klasika protiv Barce, kao i 2006. god kad nas je izbacio Merk!
Svejedno, ovaj Milan je 3,4 vrhunska igrača kratak za igranje sa Barcom, Realom i možda Bayernom. Iako sam uvjeren da taj Bayern ne bi nas izbacio u 10 utakmica...
Slj. god bi trebali biti jači, i bit ce bolja LP jer cu biti i Juve koji ce biti vrlo, vrlo jak.
Robben kaze da su ga vec kontaktirali za transfer. Pa kako mi nismo u stanju uzet takvog jednog igrača koji pravi razliku. Mi uzimamo MOntoliva, Emanuelsona, muntaria itd. Smijesno.
Inače, Acerbi, stoper Chieva ce biti novi igrač Milana. Neki katzu da je vrlo jak igrač, ja ga nisam pratio.
Treba Binha dati u Santos, uzet tog Gansa u zamjenu pa sta bude, dodat Montoliva i platit za zadnjeg veznog, beka i špicu. Ako to ne mogu nek se j...
Eh da mi je samo znat otkud Juveu 80 miliona za transfere, a mnogo vise su kupovali od nas prosle godine. A mi sad imamo kao taj neki minus od 67 miliona. Jos oni se povezuju sa Dzekom, Van persiem, Robenom, a mi sa Montolivom, Nataleom i ostalim prosjecnim igracima. Mislim da ce oni opet biti dominantni jedno 10 godina. Jer ocito imaju puno vise novaca od nas. Citava Italija je uvijek bila za Juve to zna svako ko je bar jednom bio u toj zemlji. A mislim i da je gigant Fiat jedan od njihovih glavnih finansijera.
(04-20-2012, 11:01 AM)huss Wrote: [ -> ] (04-20-2012, 07:48 AM)mrki Wrote: [ -> ]Na kakav Chelsea, pa Barca ih je izigrala 4,5 puta i trebali su im zabit 3 komada ih IGRE 'ladno...
Eh da mi je samo znat otkud Juveu 80 miliona za transfere, a mnogo vise su kupovali od nas prosle godine. A mi sad imamo kao taj neki minus od 67 miliona. Jos oni se povezuju sa Dzekom, Van persiem, Robenom, a mi sa Montolivom, Nataleom i ostalim prosjecnim igracima. Mislim da ce oni opet biti dominantni jedno 10 godina. Jer ocito imaju puno vise novaca od nas. Citava Italija je uvijek bila za Juve to zna svako ko je bar jednom bio u toj zemlji. A mislim i da je gigant Fiat jedan od njihovih glavnih finansijera.
Mislim da se Don Silvio ne bi slozio s ovim.

))
Nije se Don Silvio ni prije slagao s tim pa je jUve bio dominantan,nek zagrabi u svoj novčanik pa nek pokaže koliko se ne slaže s tim ;-)
La Fininvest ha ripianato il buco del Milan di poco meno di 70 milioni di euro
Fininvest has covered the hole of Milan for a little less than 70 million
mozda e ova dobar znak da ce se ulagati u ekipi , posto mislim da lani nisu reagirali akt su objavili minus od 60 mil a ova godina smo sampioni i 1/4 finalisti i smo u vecu zagubu i oslobodili pirlo.... ma bojim se da necu nikad nauciti kako se raditi sa brojkama

p.s. Boa and Thiago, return to field between Genoa and Siena
Izgleda da gazda ne zeli da Milan bude u bilo kakvom minusu, a svi veliki klubovi u Evropi su debelo u crvenom.
A ova vest da je Berluskoni pokrio 70 miliona je losa, jer ako je pokrio 70 miliona za minus, tesko da ce dati nesto za pojacanja.
ajde ludi natrag na forum imamo calcio ovaj vikend
http://www.youtube.com/watch?v=AUYrNaKSvhA
I nostri colori saranno il rosso, perché saremo dei diavoli, e nero, come la paura che incuteremo nei nostri avversari". Herbert Kilpin, 1899.
AC Milan agree terms with Nancy's Traore - report
The Malian has impressed for the Ligue 1 club this term, and it is believed that the Italian giants have concluded a deal to acquire the player on the Bosman ruling
AC Milan are set to sign Nancy midfielder Bakaye Traore on a free transfer in the summer, according to L'Equipe.
The Mali international has shone this term for the Ligue 1 side, and has reportedly drawn interest from Newcastle, Aston Villa, Lille and Olympique de Marseille.
Traore is out of contract at the end of the season, and this will allow him to freely jump ship on a Bosman transfer in the upcoming transfer window.
The Rossoneri have reportedly won the battle for the midfielder's signature, tying him to a three-year deal which will come in effect in the summer.
As of yet there has been no confirmation from either club, but it looks increasingly likely that Traore will leave the French outfit at the end of the campaign.
JOŠ JEDAN VANSERIJSKI!!!
Nekad su dovođeni Shevchenko, Kaka i Crespo sada Taiwo, Traore i ostatak Monty Pythona.....