Handanovic golmancina hehe sto bi rekli, samo ne znam kolko ovi iz Udina traze za njeg, oni su sad navikli da skupo prodaju svoje igrace, a i treba tako...jebga ko je nama kriv sto ne dajemo sansu mladjim igracima.
Milan je zainteresiran za Dani Alvesa. Glasine ili istina? Vrijeme ce pokazati.
(05-03-2012, 04:21 PM)MEMO Wrote: [ -> ]Milan je zainteresiran za Dani Alvesa. Glasine ili istina? Vrijeme ce pokazati.
odma da ti kazem da ga necemo dovesti....
Ajde, odavno nismo bili zainteresirani za nekog skupog igrača!
(05-03-2012, 07:22 PM)trinexx21 Wrote: [ -> ]Ajde, odavno nismo bili zainteresirani za nekog skupog igrača!
odakle ti to da smo zainteresirani? rekao ti galliani?
Ja vidio na Facebooku. Hahaha...
(05-03-2012, 04:21 PM)MEMO Wrote: [ -> ]Milan je zainteresiran za Dani Alvesa. Glasine ili istina? Vrijeme ce pokazati.
milan dovodi cristiana ronalda i lionela messija.....rekla mi baba vracara...
kad vec pisemo gluposti...da se i ja pridruzim
(05-04-2012, 05:40 PM)kalla1899 Wrote: [ -> ] (05-03-2012, 04:21 PM)MEMO Wrote: [ -> ]Milan je zainteresiran za Dani Alvesa. Glasine ili istina? Vrijeme ce pokazati.
milan dovodi cristiana ronalda i lionela messija.....rekla mi baba vracara...
kad vec pisemo gluposti...da se i ja pridruzim
kalla ne zezaj bez veze, pisalo je na milannews-u za dani alvesa...
Netko je spominjao da ako Juventus uzme naslov da mu ide treca zvjezdica. E ja sad postavljam pitanje: Kako to da oni sami sebi mogu postaviti zvjezdicu? Jer po njihovom to ce biti trideseti Scudetto jer oni sebi ubrajaju ona dva oduzeta, bas jadno i glupo od njih, kao nevini su, ma mrs tamo. Ali ono sto mene zanima, zar te zvjezdice ne daje talijanski nogometni savez? To mi nekako ima vise logike. A i totalno je glupo da oni sad sebi stave trecu zvjezdicu a imat ce "mozda" tek 28? Hahahha. Presmijesno.