Godinu dana cuvam njegov avatar, i znao sam da ga cuvam s pravom

jos prosle sezone je najavio da odlazi jer je prestar za fudbal, i produzio je samo zato jer mu je obecano da ce ulazit kao zamjena. milan ide sa mexesom i thiagom. i na kraju ispadne da je on igrao glavnu ulogu s thiagom. e pa dosta je vise. galliani ga je molio da produzi a on je vec odlucio opet istim rijecima: 36 mi je godina, ima mladji od mene koji mogu vise pruzit. dosta je vise. dajte sansu drugima.
A isto to je i rekao kad je napustio repku, i kad su ga trazili nazad.
Svaka cast majstore! hvala ti za ove rijeci, jer si mi pokazao da ipak ima igraca koji igraju za ovaj klub od srca, a ne radi dzepa kao jedan prostak seedorf koji se ljuti sto mu nedaju jos jedan ugovor, po mogucnosti so 50-te. jer on u svojoj glavi jos uvijek misli da je najbolji.
Ale hvala ti za sve! Za sjajne godine kao dijete Lazia, gdje mi je ogromno bilo zao sto napustat drugi mi voljen klub u Italiji, al sad jos draze jer si mi poklonio 10 godina sigurnosti u Milanu. Svaka cast, i kao i Pirlu, zelim vam sve najbolje u vasoj buducoj karieri, i da Bog da se vratili ovdje kao celnici ili treneri u via Turati
p.s. ogromno mi je zao, i tuznim srcem cu gledat tekmu u nedelju. toliko ce mi falit
p.p.s. odose sampioni, ostavise djubrad i bagru iza sebe. jao koliko je jadan ovaj klub...

Odose jos dvojica milanista Rino i Pipo. Zajebano
(05-11-2012, 03:36 PM)kakabanja Wrote: [ -> ]Odose jos dvojica milanista Rino i Pipo. Zajebano
sta su trebali ostati jos? do 50.?
(05-11-2012, 06:39 PM)kalla1899 Wrote: [ -> ] (05-11-2012, 03:36 PM)kakabanja Wrote: [ -> ]Odose jos dvojica milanista Rino i Pipo. Zajebano
sta su trebali ostati jos? do 50.?
E jebiga kako si samo to skontao iz mog posta
(05-11-2012, 08:05 PM)kakabanja Wrote: [ -> ] (05-11-2012, 06:39 PM)kalla1899 Wrote: [ -> ]sta su trebali ostati jos? do 50.?
E jebiga kako si samo to skontao iz mog posta
kako bi trebao skontat tu rijec zajebano? sta je zajebano? valjda si mislio s tim da ce nam bit teze bez njih.....tako sam shvatio
(05-11-2012, 09:35 PM)kalla1899 Wrote: [ -> ] (05-11-2012, 08:05 PM)kakabanja Wrote: [ -> ]E jebiga kako si samo to skontao iz mog posta
kako bi trebao skontat tu rijec zajebano? sta je zajebano? valjda si mislio s tim da ce nam bit teze bez njih.....tako sam shvatio
Ok skontao si kako si ti mislio da skontas ali meni jw uvijek zajebano kad ekipu napustaju njeni stubovi bez obzira sta pokazuju na terenu. Isto tako mi je bilo zajebano i kad je odlazio Barezi i Tasoti i Donadoni i Masaro i Seva i Kaka i Karlo i sve ostale legende koje sam ja ispratio u 20-25 godina pracenja ovog kluba. Takodje sam pogledao skoro sve utakmice ove trojice u dresu Milana od startne pripremne pa do dizanja 2 pehara lige prvaka. Tako da mislim da mi ima pravo biti zajebano.
Mislim da naši prave ogromnu grešku sa puštanjem igrača i Nesti i Rinu i Pippu je trealo biti ponuđeno da ostanu raditi u klubu, jer prisustvo takvih legendi na treninzima prije tekme u svlačionici, svkaako daje moral ostalim, e sada druga je stvar ako oni to ne žele i žele i dalje da igraju, mada vodeći se Maldinijevim slučajem, ne bi me čudilo da im naši nisu ponudili ovu opciju
Pirlo: Napustio sam Milan zbog Allegrija
Organizator igre Juventusa Andrea Pirlo otkrio je za Gazzettu dello Sport razlog napuštanja redova Milana na ljeto 2011. godine...
Podsjećamo, nakon osvojenog naslova s "rossonerima" Pirlo je nakon deset godina provedenih na San Siru po isteku ugovora bez odštete prešao u redove Juventusa. Sada je otkrio da je razlog njegovog odlaska bio trener Massimiliano Allegri.
- Allegri je volio igrati s Van Bommelom i Ambrosinijem ispred obrane. Ja bih u tom slučaju morao promijeniti poziciju, ali nisam to bio voljan učiniti, pa sam umjesto toga prešao u Juventus – rekao je 32-godišnji Pirlo.
Potom je iskusni talijanski reprezentativac na sva usta nahvalio autora velikog ovosezonskog uspjeha torinskih "zebri" Antonija Contea.
- On je sjajan trener. Imao sam puno trenera tijekom godina, ali nikoga tko je tako pedantan u svom poslu i tko tako dobro objašnjava stvari. Od taktičkog dijela do instruktivnog dijela on je po mom mišljenju čak bolji od Ancelottija i Lippija.
Van Bommel napušta Milan i vraća se u PSV
Nizozemski 35-godišnji internacionalac Mark van Bommel objavio je kako će na kraju ove sezone napustiti momčad Milana i vratiti se u PSV, u kojem je igrao od 1999. do 2005. godine...
Van Bommel je profesionalnu karijeru počeo prije 20 godina u Fortuni Sittard u kojoj se zadržao sedam godina, prije prelaska u PSV. Sezonu 2005/06 odigrao je za Barcelonu, a sljedećih pet za Bayern. Milanu je pristupio u siječnju prošle godine, te je s njime osvojio naslov prvaka Italije prošle sezone.
Vjeruje se da mu je Milan ponudio novi, jednogodišnji ugovor vrijedan dva milijuna eura. No, odlučio se za povratak u domovinu, te će s klubom iz Eindhovena potpisati jednogodišnji ugovor.