Pa opet ostaje ovaj za kojeg smo svi htjeli da ode, znaci jos jedna godina kidanja zivaca uz njegovo povlacenje po terenu. A mislim da Inter ipak ide u ligu uefa, zahvaljujuci tome da u finalu kupa igraju Napoli-Juve, a ove dvije ekipe su kroz ligu obezdbjedile izlazak u LP i LE, tako da Inter iako 6-ti, ipak ide u ligu uefa.
Hebo vas i City i United, totalno promasena tema. Danas je se nesto posebno dogadjalo na San Siru. Tko nije vidio nek pogleda.
http://www.youtube.com/watch?v=wKa7ruT0fWE
Iako je usrao zadnjih par sezona mislim da ce i Seedorf dobiti svojih 5 minuta, jel on ostaje ili sta? A ako ostaje Jebemu Clarence dokle vise, otidji dok mozes i dok te jos solidan broj navijaca voli. Ambrosini isto, on jos ostaje igrat za nas al doce i tvoj veliki oprostaj, zasluzio si. Trebao je tu biti i Gospodin Pirlo kojem je trener kriv sto je igrao lose pa je otisao u najveceg rivala. Ej moj Pirlo, mogao si biti kralj Milana, sad si nitko i nista, a u Juventusu ce te pamtiti po 1-2 sezone i to je to. Steta.
Kad se vratim unazad malo me stid šta ste sve nagovorili Carlu. Ljudine kao Rini i Pipo, oni za koje nikad nismo imali nikakve zamjerke jer bi to bi vrh ne znam čega, su ga posebno spomenuli u svojim oproštajnim govorima. Dakle i taj čovjek je bio sigurno nešto posebno njima kad ga ovako hvale a svi smo dočekali da ode nezahvalivši mu se na trofejima nego govoreći kako je trebo više.
Ljude na ovom forumu ništa ne može zadovoljit i spremni ste pljuvat do beskonačnosti... sramota.
znaci evo doslo i ovaj dan , svi smo ga zeljno cekali a sada smo svi potisteni.. cudan osecaj cela ova njedela :/
nisam ocekivao da ce me toliko pogoditi ovo sta odlaze nasi ljubimci nisu trebali svi odjednom , morali su da nadzu mesto za RINO on mi e do srca ovi ostali imaju moji simpatii naravno.
kraj na jednom GRANDE MIlAN !!! sad da gradimo novu ekipu ....
http://www.youtube.com/watch?v=WR47crVjA...E981382CFB
evo i jedan klip namenjen za PIPO RINO NESTA
p.s. seedorf mozda ostae

evo klip
http://www.youtube.com/watch?feature=pla...ubg7mSFibY
(05-13-2012, 11:19 PM)Milanista Mostar Wrote: [ -> ]Kad se vratim unazad malo me stid šta ste sve nagovorili Carlu. Ljudine kao Rini i Pipo, oni za koje nikad nismo imali nikakve zamjerke jer bi to bi vrh ne znam čega, su ga posebno spomenuli u svojim oproštajnim govorima. Dakle i taj čovjek je bio sigurno nešto posebno njima kad ga ovako hvale a svi smo dočekali da ode nezahvalivši mu se na trofejima nego govoreći kako je trebo više.
Ljude na ovom forumu ništa ne može zadovoljit i spremni ste pljuvat do beskonačnosti... sramota.
ajmo mostar malo manje rakije tuci pre nego što se dohvatiš tastature.. tvoj post je eksplicitni primer isključivosti koja je uništila ovaj forum odavno.. kao prvo, zbog čega je rino neupitna ljudina? zbog šamaranja starijeg čoveka i sportskog radnika na sred meča lige prvaka ili zbog pevanja pogrdnih pesmica o leonardu sa sve trakom preko ruke.. ili možda nenormalnog radovanja poulsenu u sred face na kraju meča sa šalkeom.. lik je na teškim drogama i uz svo poštovanje i godine koje je dao, zadnje pola dekade je dosta fleka prosuo po grbu kluba.. to što su mnogi od vas prženice na takve likove, a iste i njemu slične koji nastupaju u drugim bojama nazivate najgorim epitetima, govori pre svega o vašem licemerju
drugo, rino i pipo, i bilo ko iz ove dinastije ne može da govori objektivno o karlitu, i naravno da će svaki igrač posle 8 provedenih godina sa nekom osobom, odati posebnu čast i pozdrav.. to nema veze sa njegovim trenerskim (ne)kvalitetom.. ponavljam, čovek koji za 13 god rada u kalču uzme 1 skudeto, a pri tom 10 god vodi 2 najveća kluba u italiji, treba da završi sa trenerskom karijerom. tačka.
o timu koji je imao prilike da vodi, što u torinu, što u milanu, zaista ne želim jer će me ponovo jeza uhvatiti.. hvala za 2 CL, sjajan posao.. ali to mu ne daje imunitet da se ne nadje na stubu srama kod navijača koji smatraju da je mogao i morao više. evo kralj će i sa psg izgubiti titulu u cirkusu francuske lige.. džaba arapi, milijarde, pastore i ekipa.. karlito se uvek potrudi da sve ispadne naopako
Rino se ispričo za šamaranje i pjevanje pjesmica i po tome je ljudina. Ljudina je i što se želi vratit u Glasgow i pomoć klubu koji je u ku... Za mene, to je ljudina. Griješi al priznaje. Psovo sam i ja svima mater na ovom forumu, iz ljutnje, ali ispričavam se svima jer dogodilo se u afektu a kasnije mi je bilo žao. Ne ponosim se time al znam da sam pogriješio.
Carlito je mogo više al imam osjećaj da niko nije zadovoljan s onim što je osvojio a to nije malo i da se stalno sve ovdje vrti u krug. Moj dojam ovdje je, da "niko ne valja". A što se tiče trenera i ekipa, Manicini je po svima loš trener no uze titulu jer ima "vanzemaljsku" ekipu, ili ne? Koji će ku... Citiyu ikako trener kad im je tako dobra ekipa? Ovdje sam pročito isto da je Guardiola loš trener. Teško mi je sve to shvatit. Ono... zar je moguće da je čitav nogometni svijet glup osim nekolicine članova ovog foruma? Ko valja uopće?
Meni osobno Scudetto ne znači puno koliko mi znači LP i zato mi je vrlo teško reć da Carlito treba završit s karijerom. No na ovo se vrlo lako može replicirat " I ja bi osvojio LP s onakom ekipom " ili " Samo Carlito može prokockat vodstvo od 3-0" Moja vizija Milana je europska, ili više europska. Vi navijate i za reprezentaciju Italije, ja ne. Opet "my way".
Ne dajem Carlitu imunitet ali isto mu ne stavljam na svaku dobru stvar "ali".
Kakav je Conte trener sad, debilan jer je s osrednjom ekipom uzeo titulu? Vjerujem da većina smatra da je debilan isto kao što većina smatra da je i Allegri debilan. Volio bih stvarno da vidim vaše pojedinačne, detaljne vizije Milana. Dajte formacije, igrače, stručni štab, zamjene. Svi ste jebali mater Allegriu nakon nove Patove ozljede kao da je on krivac a Pato izjavi da su svi zajedno odlučili da on igra. Uvijek je sve isto - kad tim gubi, udri po treneru. Kad tim osvaja, živjeli igrači.
Carlito je meni dobio LP protiv Juvea u finalu... Meni je to ogromno!
Kad se sve uzme u obzir i dobre i loše strane koje su neke od legendi Milana imale ipak mislim da bi bio glup kad bi rekao da se sramim ijednog od njih. Carletto je imao sjajnu ekipu za talijansku ligu i vjerojatno se tu mogao izvući još jedan scudetto, ali ono što se zaboravlja da je imao kao konkurenciju vrlo jaki Juventus. Ja samo znam da sam odrastao uz Gattusa, Seedorfa, Inzaghija, Nestu i tako dalje. Mislim da je Ancelotti izvrstan trener, svatko tko tvrdi suprotno, a daje razloge poput njegovih izgubljenih naslova sa Juventusom ili PSG-om nije u pravu jer zaboravlja da je taj isti smiješni Carletto u svojoj prvoj sezoni u Engleskoj osvojio duplu krunu, a to nije postigao ni poznato smeće od Mourinha. Uz to, Drogba, Crespo, Lampard i ostali igrači koji su proveli manje vremena sa Carlom su izjavili da je Carlo najidealniji model za trenera kojeg neka ekipa može imati. To puno govori.
Nikad neću biti protiv legendi kluba. Jesam ove sezone sam govorio da su loši jer su bili loši i znam da sam gledao vucaranje po terenu osim Neste. Ali hvala im na svemu, na svim onim trenucima koji su mi izbacivali osmijeh na lice i skoro pa suze radosnice, onaj osjećaj nikad neću zaboraviti kad je osvojena LP protiv Juventusa, Gattusov sprint u 120. minuti od centra prema Buffonu. Ima toga još, ali ne bi sve stalo u ovaj post.
A ti si Leptir prijatelju, previše negativan. Ne valja ovaj ne valja onaj. I uporan si u tome. Ponudi svoju viziju dobro ti je rekao čovjek. I još nešto, nije te bilo cijelo jebeno vrijeme na ovom forumu i počeo si se javljati tek kada je bilo skoro pa sigurno da naslov neće biti osvojen. Slučajnost ili????
Zaboravljate Calciopili mislim na @Leptira i Deju.. to 40% vaših tvrdnji pada u vodu analizirajte malo pojedine sezone, protiv toga se je bilo jednostavno nemoguće boriti, kakvu je Carlo ekipu imao zadnjih godinu dana od Giladrina nisu mu doveli ništa u tom periodu Belrusconi je najviše štedio 07-08-09 !!
Digao Milan iz ponora nakon trenerskih smijurija od Zacheronia preko experimenta sa Cesareom i Tassotiem pa do kretena Terima.. Preporađa Milan nakon 5-6 jako loših sezona gdje je AC Milan "bio samo prosječan klub" pogotovo u Talijanskom prvenstvu, uvodi romb, zajedno sa Gallianiem inicira na dovodjenju mnogih imena.. Milan praktički iz pepla diže u jednu mašineriju i pravi generaciju igrača koji su bili nepobjedivi.. Kasnije uvodi božićno drvce, shvativši da nema dovoljno igrača za scudetto sve svoje snage usmjerava na LP.. Kaka postaje terminator, izvčali maksimum iz Gattusa, Seedorfa, Pirla je osmislio.. Mogu u nedogled da nabrajam ali već unaprijed znam repliku na ovo..
Ima Carletto svojih mušica ali je veliki trener i veliki čovjek, živim za dan kada će se opet vratiti na klupu Milana.
(05-14-2012, 03:59 AM)Milanista Mostar Wrote: [ -> ]Rino se ispričo za šamaranje i pjevanje pjesmica i po tome je ljudina. Ljudina je i što se želi vratit u Glasgow i pomoć klubu koji je u ku... Za mene, to je ljudina. Griješi al priznaje. Psovo sam i ja svima mater na ovom forumu, iz ljutnje, ali ispričavam se svima jer dogodilo se u afektu a kasnije mi je bilo žao. Ne ponosim se time al znam da sam pogriješio.
Carlito je mogo više al imam osjećaj da niko nije zadovoljan s onim što je osvojio a to nije malo i da se stalno sve ovdje vrti u krug. Moj dojam ovdje je, da "niko ne valja". A što se tiče trenera i ekipa, Manicini je po svima loš trener no uze titulu jer ima "vanzemaljsku" ekipu, ili ne? Koji će ku... Citiyu ikako trener kad im je tako dobra ekipa? Ovdje sam pročito isto da je Guardiola loš trener. Teško mi je sve to shvatit. Ono... zar je moguće da je čitav nogometni svijet glup osim nekolicine članova ovog foruma? Ko valja uopće?
Meni osobno Scudetto ne znači puno koliko mi znači LP i zato mi je vrlo teško reć da Carlito treba završit s karijerom. No na ovo se vrlo lako može replicirat " I ja bi osvojio LP s onakom ekipom " ili " Samo Carlito može prokockat vodstvo od 3-0" Moja vizija Milana je europska, ili više europska. Vi navijate i za reprezentaciju Italije, ja ne. Opet "my way".
Ne dajem Carlitu imunitet ali isto mu ne stavljam na svaku dobru stvar "ali".
Kakav je Conte trener sad, debilan jer je s osrednjom ekipom uzeo titulu? Vjerujem da većina smatra da je debilan isto kao što većina smatra da je i Allegri debilan. Volio bih stvarno da vidim vaše pojedinačne, detaljne vizije Milana. Dajte formacije, igrače, stručni štab, zamjene. Svi ste jebali mater Allegriu nakon nove Patove ozljede kao da je on krivac a Pato izjavi da su svi zajedno odlučili da on igra. Uvijek je sve isto - kad tim gubi, udri po treneru. Kad tim osvaja, živjeli igrači.
Carlito je meni dobio LP protiv Juvea u finalu... Meni je to ogromno!
da si ovaj post napisao odmah, ne bih replicirao uopšte.. stvar je u tome što mi paraju oči komentari gde se tuđa mišljenja nazivaju sramotnim a da se prethodno ne ubaci niti jedan validan argument u celu priču.. i kapiram suštinu tvog posta ali ti moraš shvatiti da trenerski/menadžerski posao spada u najodgovornije poslove na planeti trenutno i da je opis istog takav da nema previše milosti.. i naravno da je za uspeh kluba najmanje zaslužan trener, a za neuspeh najviše.. i sad da ti ja ne bi pravio disertaciju zašto je to tako, samo ću reći analogno tvome „pa nije celi fudbalski svet glup što prvo teraju trenera, bilo iz kaljarija ili reala..
jer uloga trenera je korigujuće-kompozitorska.. zna se dobro kakav tim imaš, i shodno tome tvoj rezultat Mora da odgovara kvalitetu koji se nalazi na papiru.. man siti je prvak na ostrvu, man siti je imao daleko najbolji tim na ostrvu, trener je obavio svoj zadatak, a on time nije zaslužio nikakve hvalospeve, samo tapš po ramenu uz „good job“ i to je sve.. naravno ostatak je na bankovnom računu..da su dali 8 golova manje, on bi dobio otkaz, apsolutno zasluženo! naravno da nekad ne pobedi najbolji i da se da kredit treneru, ali karlito je dobio 10 nepokrivenih kreditnih aranžmana, ali ok.. tvoje legitimno pravo je da smatraš da je on odličan, neko će reći izvrstan.. ja ću reći nedovoljno dobar.. ali me nemoj zbog toga pljuvati.. dozvolićeš mi da smatram da čovek koji izgubi 3 0 u finalu CL, ili 4-1 prednost iz prvog meča, ili osvoji 1 skudeto za 10god, a Sve to sa Najboljim timom na kontinentu u tom trenutku, nije dovoljno dobar.. i to je sve
Sheikh Monsour izjavio da poklon Manciniu za osvojenju titulu je: IBRAHIMOVIC
Raiola je najavio sastanak sa Gallianiem i Ibre, i u cetvrtak se ocekuje njegov let za Manchester. navodno bi trebalo bit sve vec rijeseno ovog vikenda.
par medija se oglasilo o ovome, cak i Laudisa danas spominje. Znaci ipak ga gubimo...
Ako ide Ibra, zelim Dzeku! Po meni jedini koji moze zamjenit Ibrahimovica na terenu. Ali, Bayern ga vec ganja duze vrijeme, a Juventus je takodjer usao u razgovore oko njega.