Lulic je bolji od Antoninia i Abatea zajedno...gledo sam juce kako je samo proso pored Maicona kao da ga nema i asistiro za gol. Nesto slicno je uradio i u utakmici protiv nas. Samo cisto sumnjam da ce ga Lazio pustit a tek ga je doveo.
Sto se tice Ibrahimovica i ja nemam nista protiv da ide, ako cemo u zamjenu dobit nekog kvalitetnog igraca ili cemo dovest nekog. Ali bojim se da ce bit ko i milion puta do sad. Prodace Ibrahimovica a dovest ce npr. Balotelia koji po meni nije taj vrhunski kvalitet kao Ibra. Samo da ne bude ko kad su doveli Oliveiru da zamijeni Shevu..e tad sam im jebo mater cijelu sezonu. Kakav je to ocajan potez bio...
jedno pitanje....
da vam je neko ponudio prije pocetka sezone da cemo osvojiti 22 boda vise od intera u ligi i da cemo u ligi prvaka dogurati dalje od oba manchestera?
ko bi od vas odbio to?
(05-14-2012, 03:51 PM)Efekat Leptira Wrote: [ -> ]@dejo
to što si stavio znak upita, ne znači i da si postavio pitanje.. na jeftine provokacije nikad nisam odgovarao pa s toga ne znam šta te čudi.. moje pravo je da se javim onda i isključivo Onda kada ja, i samo Ja to poželim.. uglavnom se pojavim kada mi nešto zapara oči bilo da je tema stari ispušeni trener, evropsko prvenstvo ili superbowl.. opet moje diskreciono pravo, Gle čuda..
ja sam se javno odrekao ovog tima, ne i kluba.. u trenutku kada je bio ubedljivo 1. na tabeli i u sezoni u kojoj je uzeo kalčo.. od tada samo delimično pratim dešavanja, novosti, tračeve, ali sam emotivno isključen.. i tako će biti dok god bagra vedri i oblači san sirom
ps. mogao si ubaciti i vaš omiljeni Panchina d’Oro trofej, ne bi li još malo popunio taj siromašni CV, kad si već iskopirao sve te superkupove i ostale kurcoboce
nije mi bila namjera da te provociram nego samo malo da te pecnem jer mi je fascinantna ta pojava generala poslije bitke..imam i ja neka prava pa sam si uzeo za pravo da primijetim kako si postao aktivniji otkako je ovoj ekipi pobjegao trofej. Ja sam ti kopirao činjenice na ovaj forum, a ti ih sebi protumači kako god želiš, okreći, izvrći svejedno je meni, samo sam htio pokazati koliko si nepošten. Kažeš emotivno si isključen, meni je to smiješno, pa navijaš za boje kluba prije svega, a ne za pojedince unutar ekipe. I ako neki tvoj idol nije dio kluba kojeg voliš ili je neki igrač kojeg mrziš njegov član (npr Ibra-mrzim ga i ja, ali ne bi baš volio da ode, jer trenutno nema boljeg napadača na svijetu od njega osim možda Falcaa) ti si odlučio da se duriš kao malo dijete. Oprosti, stvarno bez uvrede, ali meni je to presmiješno i nezrelo od strane nekog odraslog čovjeka. Poput Bad blue boysa koji su protiv Mamića, a Dinamo svake godine osvaja trofeje i čak je ušao u LP. Jbg sad bi se oni igrali socijalne pravde, ostavite se toga i navijajte...tako i ti Leptiru, samo relax....
P.S. sorry za Green Bay, jbg ispali iz playoffa a čini mi se da sam ti rekao da igraš na njih...zato ispričavam se ako sam te koštao para...
Ekipa jeste li za to da odaberemo najboljeg igrača sezone? Dakle glasaje se kao i standardno, 5 bodova za najboljeg po vama igrača, 3 boda za drugog i 1 bod za trećeg. Glasovanje će biti otvoreno 2 tjedna, do 29. 5.
Evo da ja započnem:
Ibrahimović - 5
Nocerino - 3
Thiago Silva - 1
(05-14-2012, 04:31 PM)dejo Wrote: [ -> ]nije mi bila namjera da te provociram nego samo malo da te pecnem jer mi je fascinantna ta pojava generala poslije bitke..imam i ja neka prava pa sam si uzeo za pravo da primijetim kako si postao aktivniji otkako je ovoj ekipi pobjegao trofej. Ja sam ti kopirao činjenice na ovaj forum, a ti ih sebi protumači kako god želiš, okreći, izvrći svejedno je meni, samo sam htio pokazati koliko si nepošten. Kažeš emotivno si isključen, meni je to smiješno, pa navijaš za boje kluba prije svega, a ne za pojedince unutar ekipe. I ako neki tvoj idol nije dio kluba kojeg voliš ili je neki igrač kojeg mrziš njegov član (npr Ibra-mrzim ga i ja, ali ne bi baš volio da ode, jer trenutno nema boljeg napadača na svijetu od njega osim možda Falcaa) ti si odlučio da se duriš kao malo dijete. Oprosti, stvarno bez uvrede, ali meni je to presmiješno i nezrelo od strane nekog odraslog čovjeka. Poput Bad blue boysa koji su protiv Mamića, a Dinamo svake godine osvaja trofeje i čak je ušao u LP. Jbg sad bi se oni igrali socijalne pravde, ostavite se toga i navijajte...tako i ti Leptiru, samo relax....
P.S. sorry za Green Bay, jbg ispali iz playoffa a čini mi se da sam ti rekao da igraš na njih...zato ispričavam se ako sam te koštao para...
a čuješ li ti sebe? general posle bitke? kakve crne bitke čoveče.. za mene je svaka bitka sa ovim timom unapred izgubljena, ja se ovde nisam ni jedanput javio povodom rezultata ovog kluba, bilo da je pozitivan ili negativan.. mene to više ne zanima, ja ti ponavljam da sam odustao od ovog tima dok je bio na vrhu.. a to što je tebi presmešno, meni je žalosno.. pa čoveče nisam ja rodjen sa Milanom, nisam srastao s njim.. nisam dao zakletvu „ i u dobru i u zlu.. ja nisam član ili radnik kluba, kojeg isti hrani.. u kom si ti tripu pitaš li se, kad dozvoljavaš sebi da igrač kojeg mrziš ti donosi sreću?? da ti to bude moralna satisfakcija? bez uvrede, ali kakav je tvoj život onda ?
pisao sam o tome pre par nedelja kad ste kolektivno upali u depru, ali evidentno da ti to ne možeš shvatiti.. progutala vas je ego triperska mašina ovog potrošačko-bankarskog sistema do te mere da ste zvezdice na dresu počeli da brojite kao svojevrsni uspeh u životu.. kao što kaže BS „nestali su kodeksi, ostali su kompleksi“.. ne radi se ovde o idolima, durenju i sl. već o sistemu.. koji je truo i kvaran, a ti ga podržavaš.. i još se smeješ grupama (bbb) koje su protiv istog.. e moj dejo.. daleko si ti od svetlosti
ps. nisi dužan izvinjenje, ja za svoje uplate u kladionici odgovaram isključivo sam
Ibrahimovic - 5b
Silva - 3b
Boateng - 1b
I sad kad malo bolje razmislim kako je moguce da netko umanjuje veilicinu Gattusa na osnovu njegovog ispada ili dva. Pa mislim ono. A sve ono sto je napravio za nas klub pada u vodu. Ajmo mu suditi zbog losih stvari. Kako smo nezahvalni. Strasno.
idemo jos jednom POWER HIT !!! slusam celi dan ovu pesnu neko ako zna koj izvodi pesnu nek pise.
Noce 5
Silva 3
Cassano 1 ( zasluzue po sve ono sta mu se izdesavalo RESPECT )
ibro nie mi ljubimac ali ocekuem vi da ga izglasate , a noce postavio visok standard za sve ostale 10 gola e postigao koj fenomen

Ibrahimović - 5
Nocerino - 3
Cassano - 1
Ibrahimovic - 5
Nocerino - 3
T. Silva - 1