(05-18-2012, 07:11 PM)MEMO Wrote: [ -> ]Ma koji ce to nijemac iz svoje bogate i ekonomski odlicne lige doci u slabiju talijansku ligu? Rijetko koji.
u njemackoj su manje place nego u milanu.....sigurno ima manju placu u hamburgu ali mi nismo bili ni zainteresirani za njega.....fasist ce braniti do 50. izgleda
Pa sta ti mislis da bi Adler kod nas dobio 5mil godisnje? Imao bi jednu od najmanjih placa. Kud je mlad, golman je i tek se treba dokazati kod nas. Mi smo Milan, gdje bi mi odmah nekom nedokazanom nijemcu dali bogovsku placu. I mislim cak da njegova placa u Njemackoj nije nimalo mala.
Maxi Lopez neće biti otkupljen jer nismo spremni dati 8,5 milijuna, a Seedorf se spominje čak i za Kinu
(05-19-2012, 01:28 PM)dejo Wrote: [ -> ]Maxi Lopez neće biti otkupljen jer nismo spremni dati 8,5 milijuna, a Seedorf se spominje čak i za Kinu
Mislim da to još nije zvanično, Galliani je najviše spreman dati 5 miliona i još neku kompenzaciju uz to ( u vidu nekog igrača iz primavere ).
Čeka se odgovor Catanie..
Ne znam točno..ali kupljen je mladi golman Gabriel (92. godište)
Za vas ne znam ali ja navijam za Bayern. Momcad koja nadigra Reala u obje utakmice zasluzuje biti prvak Europe. Svaka cast Chelseu, da je bilo tko drugi s njima u finalu osim sad Bayerna i naravno Milana, navijao bi za njih.
CHELSEAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
malo mi je isto žao bayerna ali ova generacija ima još 5-6 godina ispred sebe, osvojit će oni to
više se brinem za nas
aj da izuživan ovu večer
E I DA DODAM: ONAKO KAKO PUCAJU LUIZ I LAMPARD PENALE ONAKO SE PUCAJU PENALI SVOM SNAGOM A NE KO OVI OSTALI PIČKE
Ma jebga, zao mi Bayerna, al u pravu si, mladi su oni, njihovo tek dolazi. Stvarno igraju super nogomet i bili su puno bolji u ovom finalu. Al toliko promasaja, o Boze, strasno. Robben je najveci gubitnik u povijesti nogometa, igracina je, al je glavni krivac za ovaj poraz Bayerna, promasio penal pucajuci dosta slabo, profulao teski zicer u finalu svjetskog prvenstva protiv Spanjolske kod rez 0-0, ma strasno, ne bih mu bio u kozi. Jos i onaj penal protiv Dortmunda, heh, kakav lik. Zalosno. Ali zato skidam kapu Drogbi, pravda je ispravljena, ako je itko zasluzio osvojiti Ligu prvaka onda je to on. Svaka cast majstore. Cestitke i ostalim igracima, pogotovo Cechu, golman broj jedan u svijetu.
A moj Ola profula penal, zaplakao sam skoro, dobro je pucao ali procita ga. Ona asistencija je bila super ali jebeni retard Van Buyten pokazuje zasto je branic. Ono bi i moja baba skuzila da Ola ide na dodavanje. Sve u svemu, naslov osvaja Chelsea koji je bio inferioran u svakom mecu ali imaju srece i imaju Drogbu i tu svaka prica staje. I sad ja kontam, ako je Chelsea pored ovakvih mega ekipa osvojio trofej, onda smo isto tako i mi mogli na guzove uzet to. Nakon ove sezone nema vise favorita, lopta je okrugla, sreca se malo okrene i ti ispadas. Zato nagodinu cvrsto vjerujem da cemo mi biti prvaci Europe.

A jeste mi drago, i zbog Baneta i jer bi baš bilo sranje da su opet ispali na penale, a i volim kad uzme slabiji.
Drogba zver, opet jedan šut jedan gol, kakav igrač. Čeh odličan na golu.
Al to što kažete taj Bajern će se tek pokazati u budućnosti, treba se ugledati na njihovu politiku kluba.