ljudi sta pricate vi , mi ako prodamo Silvu ja vise ne pratim fudball , kat smo prodali KAKA izgubio sam fanaticnost kon ovaj soprt ali sad ako se ovo desi , ciaosss
(05-21-2012, 11:02 PM)DUCO Wrote: [ -> ]ljudi sta pricate vi , mi ako prodamo Silvu ja vise ne pratim fudball , kat smo prodali KAKA izgubio sam fanaticnost kon ovaj soprt ali sad ako se ovo desi , ciaosss
pricamo stvarnost. nemamo para, nemamo rezultate, nemamo igrace za prodaju. jedino sto valja su thiago, ibra, pato i boateng. to su jedini igraci koji su trazeni. ove ostale mozemo samo dat na posudbu i cekat da im prodje ugovor. jer druga solucija i ne postoji kad odes u kupovinu traorea ili mundigaya. eto kolko je jak i dobar taj traore da oni cak razmisljaju da ga proslijede na posudbu u genovu, ako se produzi ugovor aquilaniu ili flaminiu i dovede novi bolji vezni.
znaci, u slucaju da nam ponude 50 mil € nasi ce ga prodat. al ne brini se, nace Braida neku novu budalu koju ce prozvat buducom zvijezdom. Jer sve dosad sto je valjalo, pronasao je Leonardo. stim, s odlaskom silve, zavrsila je era Leonardo u ovom klubu

(05-21-2012, 11:51 PM)ensar7 Wrote: [ -> ] (05-21-2012, 11:02 PM)DUCO Wrote: [ -> ]ljudi sta pricate vi , mi ako prodamo Silvu ja vise ne pratim fudball , kat smo prodali KAKA izgubio sam fanaticnost kon ovaj soprt ali sad ako se ovo desi , ciaosss
pricamo stvarnost. nemamo para, nemamo rezultate, nemamo igrace za prodaju. jedino sto valja su thiago, ibra, pato i boateng. to su jedini igraci koji su trazeni. ove ostale mozemo samo dat na posudbu i cekat da im prodje ugovor. jer druga solucija i ne postoji kad odes u kupovinu traorea ili mundigaya. eto kolko je jak i dobar taj traore da oni cak razmisljaju da ga proslijede na posudbu u genovu, ako se produzi ugovor aquilaniu ili flaminiu i dovede novi bolji vezni.
znaci, u slucaju da nam ponude 50 mil € nasi ce ga prodat. al ne brini se, nace Braida neku novu budalu koju ce prozvat buducom zvijezdom. Jer sve dosad sto je valjalo, pronasao je Leonardo. stim, s odlaskom silve, zavrsila je era Leonardo u ovom klubu 
To jednostavno nije istina. Leonardo je na svom mjestu bio od 2003.
Za sve transfere od 1986 pa do danas su zaslužni Galliani i Braida uključujući i Pata koji je sam rekao da je u Milan došao zbog Braide. Nisu oni postali nesposobni preko noći nego su se prilagodili tržištu i situaciji.
pato je doveden za 22 miliona.
kaka i thiago tek 15. za ovu dvoicu niko nije znao, kud vise neki ovdje su cak i sumnjali u thiaga, a na kraju ta dvoica ispadose nase glavne karike.
ne znam kakvoj situaciji su se oni prilagodili, ali ja koliko vidim oni dovode samo skart igrace. ako pogledas rostere u augustu mjesecu svake sezone, naces dosta imena dovedeni iz brazila i argentine, pa kasnije dati nekom djabe. primjer i dalje navodim: adiyoutube, toliko ga je hvalio braida, a ja jos nista nisam vidio. lako je dovest igraca za 20-25 miliona, evo odma cu ti dat primjer: neymar, ganso, naravno da valja i da ce valjat. al dovest noname igraca i od njega napravit dijamant vrijedan minimum 30 mil. e to je uspijeh.
(05-22-2012, 07:49 AM)ensar7 Wrote: [ -> ]pato je doveden za 22 miliona.
kaka i thiago tek 15. za ovu dvoicu niko nije znao, kud vise neki ovdje su cak i sumnjali u thiaga, a na kraju ta dvoica ispadose nase glavne karike.
ne znam kakvoj situaciji su se oni prilagodili, ali ja koliko vidim oni dovode samo skart igrace. ako pogledas rostere u augustu mjesecu svake sezone, naces dosta imena dovedeni iz brazila i argentine, pa kasnije dati nekom djabe. primjer i dalje navodim: adiyoutube, toliko ga je hvalio braida, a ja jos nista nisam vidio. lako je dovest igraca za 20-25 miliona, evo odma cu ti dat primjer: neymar, ganso, naravno da valja i da ce valjat. al dovest noname igraca i od njega napravit dijamant vrijedan minimum 30 mil. e to je uspijeh.
Ne ulazim ja u to tko je za koliko doveden, već kada je tko doveden...
Da nije bilo Braide ne bi bilo ni zlatnih Nizozemaca ni Sheve ni Ruia Coste, Inzaghija...sve su to donijele pregovaračke vještine Arieda Braide, a Nestu je doveo Berlusconi kada ga je nazvao i zamolio da dođe u Milan, a ne u Juventus...
Ima i Leonardo svoje zasluge, ali ne onoliko koliko se misli...
berbatov odlzi iz manutd. moze kod nas :/
Kevin Strontman to e toa ime, MVB mu dali 6 a stontman e nosio proslu sezonu , tako da sigurno odlzai , man utd ga trazi vec ponudili 12 mil , odbili su gi sad ce da povise cenu, moramo da zavrsimo sto poskoro sa njegov potpis.
(05-22-2012, 08:02 PM)DUCO Wrote: [ -> ]berbatov odlzi iz manutd. moze kod nas :/
Kevin Strontman to e toa ime, MVB mu dali 6 a stontman e nosio proslu sezonu , tako da sigurno odlzai , man utd ga trazi vec ponudili 12 mil , odbili su gi sad ce da povise cenu, moramo da zavrsimo sto poskoro sa njegov potpis.
jebo te berbatov.....
da nasi daju za no name igraca 12 000 000??? LOL
a jesi me nasmijao...
(05-22-2012, 08:39 PM)kalla1899 Wrote: [ -> ] (05-22-2012, 08:02 PM)DUCO Wrote: [ -> ]berbatov odlzi iz manutd. moze kod nas :/
jebo te berbatov.....
da nasi daju za no name igraca 12 000 000??? LOL
a jesi me nasmijao...
Jeblo i tebe takvo ponašanje...
Nikad nismo bili zainteresovani za Kolarova, mi već imamo 4 lijeva beka - Galijani.
Pa jel ovo moguce jebem ti sve na svijetu bolesno, pa sta se desava sa njima majku im bolesnu spalim, pa ispade da smo svi mi retardirani pa da mogu praviti od nas budale kako hoce.
Na kraju krajeva dovesce jos par debila tipa Dhorasoo i Vogel,, nametnuti ce nam to da budemo srecni sto nisu prodali Silvu prebogatim sejicima i mi cemo biti srecni, te cemo opet gledati jad od igre i nadati se da ce Ibra biti raspolozen i zabije koji gol.
Ovo sto rade od Milana je sramota.