Ensaru, jarane, recimo da prodamo Silvu za 50mil, ma za 80mil, i sta onda? Sta bi mi onda s tim parama? Evo ti si predsjednik Milana, reci mi kako bi nadomjestio Silvu?

Ibra izjavio kako Milan nema novaca za pet igraca koliko mu je potrebno, niti za barem jednog kvalitetnog. E ovo je porazavajuce, ili oni dobro glume ili je stvarno ovako.
memo, kaze se Ensare

hehe
ne znam jarane. vjeruj mi, da znam da imamo sjajne strucnjake u klubu, dopustio bi im da to urade al za 65 miliona. jbg. kad je bal nek je maskenbal. oni ga hoce? pa i real je pljunuo za ronalda 95 miliona.
e sad, dovest eto tog acerbia i jos nekog mladog i od njih sastavit ekipu. al posto ja ne vjerujem u nase scouta (od odlaska Leonarda) onda bolje ostavi Silvu gdje je, jer radi fantastican posao i najmanje povreda. al, 80 miliona je 80 miliona

Tesko je tome odoljet
Ok Ensare... Evo ja mogu odoljeti i ne bi uzeo 80mil. Nije stvar love, stvar je toga da mi necemo naci takvog stopera. Alo ljudi, mi pricamo o Silvi, jednom od najboljih stopera svijeta. Nedam ga nikad.
da se mene pita:
prodati zlatana i silvu cityu i robinha nekome....sve skupa za 100 milijuna eura
dovesti dedea iz vasca za 10-15 milijuna i dzeku za oko 25 milijuna.....criscita za 10-15 milijuna...iz santosa aroucu za 10-15 milijuna
i eto ti jace ekipe a ostane love jos.....mozda uloviti lucasa mouru.....jaca ekipa od sadasnje 3 puta....taj roster osvaja LP za 2 sezone
criscito,dede,mexes,abate-nocerino,boateng,montolivo,arouca-moura,dzeko......predobro
zaboravio sam na invalida pata.....prodat ga ancelottiju za 20 milijuna....na klupi za napad faraon i cassano......
(05-25-2012, 10:01 PM)kalla1899 Wrote: [ -> ]da se mene pita:
prodati zlatana i silvu cityu i robinha nekome....sve skupa za 100 milijuna eura
dovesti dedea iz vasca za 10-15 milijuna i dzeku za oko 25 milijuna.....criscita za 10-15 milijuna...iz santosa aroucu za 10-15 milijuna
i eto ti jace ekipe a ostane love jos.....mozda uloviti lucasa mouru.....jaca ekipa od sadasnje 3 puta....taj roster osvaja LP za 2 sezone
criscito,dede,mexes,abate-nocerino,boateng,montolivo,arouca-moura,dzeko......predobro
zaboravio sam na invalida pata.....prodat ga ancelottiju za 20 milijuna....na klupi za napad faraon i cassano......
Ti igraci bi nama donijeli Ligu prvaka? Hrabra izjava. Al mislim da si se malo zanijeo. Osobno mislim da ova ekipa ne bi osvojila ni prvenstvo. Al jedno si u pravu. Prodat Pata. Robinhu bi dao jos jednu sansu osim ako netko ponudi vise od 20mil.
kalla wooooow

ne mogu da vjerujem da neko prati i strani fudbal osim mene hehe

danke brate
dobro je rekao covjek, po meni ovi igraci i vrijede neku buducnost. Mislim, u svakog igraca postoji jedan maksimum sto mozes ostvarit u toj ekipi. al kad bi otisao u jacu, ti bi jos vise napredovao. e to je upravo u ovim igracima. silva? sjajan je, najbolji je, al ima i on svoji gresaka. al za 80 mil. cu ih pretrpit. jer cu si dovuc decka koji ce napredovat a ustedit cu na plati i platit cu samo 5 milki za jega

evo, Otamendi iz Porta, ubicaaaaa

ja tog igraca znam vec 3 godine.
dobro, thiago je igracina koja se ne prodaje. al nazalost mi nismo Milan iz 2004 ili 2005. ovo je sad gamad od ekipe, tako da moras drugacije razmisljat. naprimjer, nocerino u toj generaciji nebi mogao prismrdit, a Boateng bi imao zagarantovano mjesto na klupi. jbg. al tadasnjem pirlu, rui, ringhiu i seedorfu nije mogao niko meda odbit. znaci tad se Milan velicao. sad moramo gledat na pare jer nemamo igrace da budemo glavni

znaci Silva za 60 milki odma prodat
ma prodat da za 60 mil ali te pare da budu iskoristeni za nove igrace , a svi znamo da nece biti tako

nego ce se pokriti rupu u budget...
za to velim zadrzimo sadasnu ekipu prodat binho u malaga koja dae 20 mil dovesti strontman za te pare i ubaciti neko iz primavera u prvu ekipu , i natrag par od decki koi su bili na pozajmici i koj se nametne od nih na letne pripreme nek ostane. i na kraju avgust napravimo ekipu od 25 26
(05-26-2012, 12:21 AM)ensar7 Wrote: [ -> ]kalla wooooow 
danke brate
dobro je rekao covjek, po meni ovi igraci i vrijede neku buducnost. Mislim, u svakog igraca postoji jedan maksimum sto mozes ostvarit u toj ekipi. al kad bi otisao u jacu, ti bi jos vise napredovao. e to je upravo u ovim igracima. silva? sjajan je, najbolji je, al ima i on svoji gresaka. al za 80 mil. cu ih pretrpit. jer cu si dovuc decka koji ce napredovat a ustedit cu na plati i platit cu samo 5 milki za jega 
dobro, thiago je igracina koja se ne prodaje. al nazalost mi nismo Milan iz 2004 ili 2005. ovo je sad gamad od ekipe, tako da moras drugacije razmisljat. naprimjer, nocerino u toj generaciji nebi mogao prismrdit, a Boateng bi imao zagarantovano mjesto na klupi. jbg. al tadasnjem pirlu, rui, ringhiu i seedorfu nije mogao niko meda odbit. znaci tad se Milan velicao. sad moramo gledat na pare jer nemamo igrace da budemo glavni
ma pratim ja strani nogomet...ali mi se nije dalo pisati jer znam da niti jedan igrac od gore navedenih nece doci....
bilo mi dosadno pa sam napisao sta bi ja napravio da sam na mjestu galliania...
(05-26-2012, 02:28 PM)kalla1899 Wrote: [ -> ] (05-26-2012, 12:21 AM)ensar7 Wrote: [ -> ]kalla wooooow 
danke brate
ma pratim ja strani nogomet...ali mi se nije dalo pisati jer znam da niti jedan igrac od gore navedenih nece doci....
bilo mi dosadno pa sam napisao sta bi ja napravio da sam na mjestu galliania...
Hahahahahahahaha............................Nekad je i Ajax iz Amsterdama vladao Evropom:
Ajax..........4 LC
MU............3 LC
Inter..........3 LC
Juve...........2 LC
.......................
Nazalost a, mozda, i nasrecu: "Ko bi gore, sad je dole. Ko bi dole, sad je gore."
Ima ovdje pametnih momaka i siguran sam da ce razumjeti sta hocu da kazem.
Ovim dezurnim "strucnjacima" tesko je bilo sta objasniti.
Zasto Milan nije osvojio Scudetto ove godine?
Zato sto, kad je bilo najpotrebnije, nije bilo T.Silve, Boatenga, Cassana, Pata,...
Allegri je najmanje kriv. Od govana se pita ne pravi.
Dejo,
sjecas li se mojih komentara?
Evo sta citam danas:
Messi bio ljubomoran na Ibru?
Sebastian Fest i Alex Juillard opisali su u svojoj knjizi "Messijeve tajne" ceo razvojni put argentinskog fudbalera u Barceloni. Navodno je Zlatan Ibrahimović bio velika pretnja za Lea Messija, zbog čega ga Argentinac nije voleo.
Sa samo 22 godine Leo Messi je osetio da je moćan u Barceloni, ali je dolazak Zlatana Ibrahimovića u klub iz Intera za 69 miliona evra, ugrozio Messijevo samopuzdanje.
Leo Messi je tada poslao sms Guardioli: "Sada vidim da nisam toliko važan za klub...", napisao je Leo treneru Barce, kako otkrivaju Sebastian Fest and Alex Juillard u knjzi "Messijeve tajne".
Oni dodaju da je dolazak Ibre bio veliki šok za Argentinca i da Messi nije mogao očima da gleda Zlatana jer je bio ljubomoran na njega.
"Messi je odigrao nekoliko loših mečeva, a Ibri je išlo odlično. Argentinac je bio ugrožen, nije sve išlo tako glatko za njega u katalonskom klubu. Njegova liderska pozicija je bila dovedena u pitanje", napisali su u knjizi.
Izgleda da je i Leo Messi imao uticaja na to da Ibra ode u Milan, pored toga što je Šveđanin bio u sukobu sa Guardiolom.