(06-02-2012, 10:59 PM)Mecong Wrote: [ -> ]Galliani: Desetka ide Ibrahimoviću
Potpredsednik Milana odbacio je spekulacije da će Zlatan Ibrahimović napustiti klub ističući da je sa Šveđaninom dogovorio da naredne sezone dobije dres sa brojem deset.
Iako je Ibrahimović sam priznao da ga prelazak u Paris Saint-Germain ne interesuje, Adriano Galliani oglasio se povodom spekulacija da će se Thiago Silva i Zlatan Ibrahimović preseliti na "Park Prinčeva".
Što se tiče tamnoputog defanzivca, Galliani tvrdi da je njegova vrednost neprocenljiva, dok je o Zlatanu govorio kao o rođenom pobedniku koga se klub neće odreći.
"Njegovi fudbalski uspesi govore u prilog tome da je reč o rođenom pobedniku. Presrećan sam što posedujemo igrača koji poludi kada tim ne beleži uspehe jer mi to više prija nego kad vidim igrače koji su ravnodušni" rekao je Galliani.
Potpredsednik "Rosaonera" već je razgovarao sa Ibrahimovićem i obećao mu dres sa brojem deset u narednoj sezoni.
"Obećao sam mu dres sa brojem deset bez obzira što još uvek nisam razgovarao sa Seedorfom. Zlatan je želeo taj broj kada je došao iz Barcelone ali je u to vreme dres bio zauzet" dodao je Galliani.
Ugovor Clarencea Seedorfa sa Milanom ističe tokom leta i po svoj prilici Holanđanin neće ostati u timu naredne sezone.
Tako će Ibrahimović dobiti ono što je zatražio po dolasku u Milan a Šveđanin polako postaje "alfa i omega" u redovima italijanskog viceprvaka pošto je bilo pomena da bi naredne sezone mogao da dobije i kapitensku traku.
Od Baresija preko Maldinija do Zlatana...na samu pomisao da postoji i najmanja spekulacija da će nosonja nositi kapetansku traku mene lovi proljev i povraća mi se....
(06-03-2012, 04:59 AM)dejo Wrote: [ -> ] (06-02-2012, 10:59 PM)Mecong Wrote: [ -> ]Galliani: Desetka ide Ibrahimoviću
Potpredsednik Milana odbacio je spekulacije da će Zlatan Ibrahimović napustiti klub ističući da je sa Šveđaninom dogovorio da naredne sezone dobije dres sa brojem deset.
Iako je Ibrahimović sam priznao da ga prelazak u Paris Saint-Germain ne interesuje, Adriano Galliani oglasio se povodom spekulacija da će se Thiago Silva i Zlatan Ibrahimović preseliti na "Park Prinčeva".
Što se tiče tamnoputog defanzivca, Galliani tvrdi da je njegova vrednost neprocenljiva, dok je o Zlatanu govorio kao o rođenom pobedniku koga se klub neće odreći.
"Njegovi fudbalski uspesi govore u prilog tome da je reč o rođenom pobedniku. Presrećan sam što posedujemo igrača koji poludi kada tim ne beleži uspehe jer mi to više prija nego kad vidim igrače koji su ravnodušni" rekao je Galliani.
Potpredsednik "Rosaonera" već je razgovarao sa Ibrahimovićem i obećao mu dres sa brojem deset u narednoj sezoni.
"Obećao sam mu dres sa brojem deset bez obzira što još uvek nisam razgovarao sa Seedorfom. Zlatan je želeo taj broj kada je došao iz Barcelone ali je u to vreme dres bio zauzet" dodao je Galliani.
Ugovor Clarencea Seedorfa sa Milanom ističe tokom leta i po svoj prilici Holanđanin neće ostati u timu naredne sezone.
Tako će Ibrahimović dobiti ono što je zatražio po dolasku u Milan a Šveđanin polako postaje "alfa i omega" u redovima italijanskog viceprvaka pošto je bilo pomena da bi naredne sezone mogao da dobije i kapitensku traku.
Od Baresija preko Maldinija do Zlatana...na samu pomisao da postoji i najmanja spekulacija da će nosonja nositi kapetansku traku mene lovi proljev i povraća mi se....
daj ba dejo kakva kapitenska traka. nemoj padat na gluposti

ibra ce biti kapiten ekipe samo u 70' minuti, kad ne budu mogli igrat Ambro i Thiago. Do tada, nek sanja o toj traci. Uostalom, on nije za kapitenske, jer je konj na terenu. Znaci kapiten si ne smije dopustit da onako olako dobija crvene kartone, pljujuci, psovajuci i udaranjem protivnicki igraca. Zato samo ti uzivaj dejo, nece ta mrcina nikad biti kapiten Milana
(06-03-2012, 04:59 AM)dejo Wrote: [ -> ] (06-02-2012, 10:59 PM)Mecong Wrote: [ -> ]Galliani: Desetka ide Ibrahimoviću
Dejo,
ja samo prenosim sta drugi pisu.
Mislim da "desetku' moze dobiti, kapitensku traku nikako.
(06-03-2012, 05:40 PM)Mecong Wrote: [ -> ] (06-03-2012, 04:59 AM)dejo Wrote: [ -> ]Od Baresija preko Maldinija do Zlatana...na samu pomisao da postoji i najmanja spekulacija da će nosonja nositi kapetansku traku mene lovi proljev i povraća mi se....
Dejo,
ja samo prenosim sta drugi pisu.
Mislim da "desetku' moze dobiti, kapitensku traku nikako.
Znam ja da ti samo prenosiš, nije glasnik kriv...ma broj neka uzme koji god želi, ali kapitensku traku nikako to se slažem...Ensar vidjet ćemo, više me ništa ne iznenađuje u Via Turatti
Nemojte se začuditi da ovo ljeto ode sve što imalo vrijedi u klubu. Galliani se kune da nije bilo sastanka sa Barcelonom oko Thiaga Silve, ali onda je rekao da ostaje 99,9 % dakle nekakve sitne pizdarije se događaju, već se spominje dolazak Dedea kao zamjene za Thiaga, Flamini je u međuvremenu odbio smanjenje plaće i odlazi iz Milana...
evo ga na
http://www.milannews.it/?action=read&idnotizia=82147
ovo e neverovatno svaki dan ima vesti oko thiaga pregolem pritisak da bi ostao, nek shiti da 60 mil i dovesti Dede od brazila za 15 mil , serginho kao dogovorio neki stvari i e siguran da ce potpisiti za AC Milan
p.s. merda ce graiti svoi stadion , San Siro celi Rosso - Nero
Ovo govno od Galliania ide okolo i prodaje Silvu! Pa ne mogu vjerovati! Zamijenit cemo ga Dedeom i nekim polu-igračem iz Barce! Kao jebeni Deportivo smo jebote!
katastrofa...
Psg ponudio 40 milijuna za Ibrahimovića, Barca ne odustaje od Silve (već vidim kako će ga prodati i onda taj potez opravdati nekakvim financijskim minusom)...a bitno da smo maštali svi o pojačanjima, kako je krenulo neće nam tko igrati iduće sezone...
ibra za 40 milki moze, ali Thiago... hahaha koja zalost...
Jebem ti fudbal. Pa koje smo mi picke. Oprosti te na izrazu, al jesmo. Ma jebote jel se moze iko usudit otic u Barcelonu i kupit Messia? NE MOZEEEE!!!! Jer ga nedaju.
A mi cemo sve dat. Samo da je para. Pa mamu vam jebem, barem uradite nesto stim parama. Stoke jedne proklete.
Ej sekund, ama bas mi sekund fali da prestanem ih pratit. Bas danas pricam sa ovim prijateljom oko toga, da su mi vise dopizdili. Jer smo sranje od kluba. Znaci sekund mi fali, da ih posaljem sve u 3 p.m. i odmorim misli od smecarskog kluba
O tome ja prica. Tako ce i biti. Ako prodaju Tiaga ja prestajem s nogometom jer to vise nije nogomet, a ljubav prema klubu ce ostati ali ce biti zamrznuta i cekat ce na bolje i pametnije ljude u upravi. Molim Boga da ne prodaju Silvu i Ibru!