"Siguran sam da će on ostati. On je ponajbolji obrambeni nogometaš u Europi i izgubiti njega bi bio ozbiljan gubitak. Uvjeren sam da će se on vratiti u Milanello nakon Olimpijskih igara. Dopredsjednik Adriano Galliani je bio vrlo jasan kad se radi o namjerama kluba. Milan ga ne želi prodati. Predsjednik Silvio Berlusconi ima ambiciju i želju vidjeti Milan na najvišim razinama."
Pa da, kako to da Milan sad ne ode u Barcelonu i ne kaze: dajte nam Alcantaru, nudimo 30mln. I onda uzu dede-a i Balzarettia (barem), i na kraju zadnjeg veznog.
Prodaju Binha ( KOJEM PRODUZUJU UGOVOR; EEEEJJJJ! HALO??? ) i ove sve bekove koje imamo i eto.
Ne, mi kao da smo Valencia. Nabijam tog Berlusconia i sve njih tamo.
Thiago je kralj, ali ako ga ljudi prodaju, isto je kao s KAkom, nije kriv.
Nemam nista protiv ako prodamo Tiaga za masne pare ili Ibru i dovedemo dobre zamjene i ako nagodinu osvojimo prvenstvo ili Ligu prvaka ali svi znamo da nista od toga. Jednostavno smatram da ne postoji alternativa za Tiaga koja je slobodna na trzistu, ima nekih mladih stopera koji obecavaju ali dali ce i kad ce oni dosegnuti Tiagovu razinu? To je problem, morat cemo ponovno graditi momcad i sta onda? Kad opet netko od tih igraca bude na vrhuncu mi cemo ga prodati.
Sve se ponavlja, Shevcenko, Kaka, sad Tiago mozda. Ne kontam zasto. Vjerujem da je svaki od njih htio zavrsiti karijeru u Milanu ali ne, uvijek odu dalje. Kolika god da je financijska kriza u Italiji mislim da je Berlusconi jedan od rijetkih ljudi koji se moze nositi s njom. Tko je taj Dede? Prvi put cujem, taj neki Acerbi ili kako vec? Jesu to zamjene za Tiaga? Mislite da ce Ibra ostati ako prodamo Tiaga, pa Ibra je sam rekao da mu se divi, da je najbolji stoper na svijetu, i svima je jasno da zeli s njim igrati. Moja skromna procjena je ta da cemo izgubiti obojicu ili nijednog.
(06-05-2012, 01:17 PM)MEMO Wrote: [ -> ]Nemam nista protiv ako prodamo Tiaga za masne pare ili Ibru i dovedemo dobre zamjene i ako nagodinu osvojimo prvenstvo ili Ligu prvaka ali svi znamo da nista od toga. Jednostavno smatram da ne postoji alternativa za Tiaga koja je slobodna na trzistu, ima nekih mladih stopera koji obecavaju ali dali ce i kad ce oni dosegnuti Tiagovu razinu? To je problem, morat cemo ponovno graditi momcad i sta onda? Kad opet netko od tih igraca bude na vrhuncu mi cemo ga prodati.
Sve se ponavlja, Shevcenko, Kaka, sad Tiago mozda. Ne kontam zasto. Vjerujem da je svaki od njih htio zavrsiti karijeru u Milanu ali ne, uvijek odu dalje. Kolika god da je financijska kriza u Italiji mislim da je Berlusconi jedan od rijetkih ljudi koji se moze nositi s njom. Tko je taj Dede? Prvi put cujem, taj neki Acerbi ili kako vec? Jesu to zamjene za Tiaga? Mislite da ce Ibra ostati ako prodamo Tiaga, pa Ibra je sam rekao da mu se divi, da je najbolji stoper na svijetu, i svima je jasno da zeli s njim igrati. Moja skromna procjena je ta da cemo izgubiti obojicu ili nijednog.
U pravu si jedino se može dogoditi da ode Thiago Silva pa da kojim slučajem, poklapanjem nebeskih tijela ili pojavljivanjem izvanzemaljaca dođe Pique ili Hummels, onda možda ali MOŽDA Ibrahimović ne ode...
Bit će ovo duuugo ljeto...
Dobro si rekao, ako u sezoni u kojoj izgubimo Thiaga Silvu osvojimo LP sve će biti zaboravljeno, ali sve do prvog sljedećeg posrtanja kada će se svi sjetiti eventualne prodaje...
Očito je da više nismo ozbiljan klub, nosimo ime ozbiljnog kluba imamo i trofeje ozbiljnog kluba ali na dobrom smo putu da postanemo Pro Vercelli...
Ima li neko kakav link za prognoze rezultata Eura (sa i bez nagrada)
ovo sad e previse povrzani smo sa timoshcuk a juventus kupue asamoah i isla ne pratim vise transfer vesti pogldacu par utaknici od euro igracemo mozda zaedno fantazy , dobra zamisla od strana kala1889 .
a novosti oko Milan sami nek docu do mene ...
Jos ne mogu da vjerujem u ovo. Sve dok ne pocne nova sezona Seire A, a njega ne bude u prvih 11....

p