zbogom Silva!
grazie per tutto quello che ci hai dato campione!
jebi te se svi u orgijama uz via Turati. pun mi je k*rac Milana i gledanje traorea, ambrosinia i bonere. nek prosipaju nekom drugom ta sranja. s ovim danas napustam klub na neko vrijeme. al cu i dalje da ostanem na forumu da se sprdam na racun kretensko debilnog kluba zvanog AC Milan.
leonardo i maldini u psg i gledaj kakvu politiku vode. e to jel sad vidite razlog zasto ga je galliani otjerao? jer je Leo trebao preuzet njegovo mjesto, al Celo neda. Jebo ti Usanovic mater Galliani, isti si izrod kao i on. mrs u KP Dom Zenica, taman tamo mozete dijelit zajedno celiju.
sampioni dodju i odu. Samo govna nazalost vjecno ostanu u ovom klubu
(06-12-2012, 11:14 AM)huss Wrote: [ -> ]Taj finansijski fair-play o kojem Platini sere nikad nece zazivit. Moze samo sanjat o tome. Ko ce natjerat jedan Real ili Barcu da ne trose toliko, koliko trose...Pa vec su prijetili, ako im se pocnu nametat takva ogranicenja da ce istupit iz UEFE i osnovat novu evropsku ligu prvaka, nesto poput ULEB u kosarci. Sigurno bi ih i englezi podrzali, a Platini bi onda mogo da gleda finale lige prvaka izmedju njegovih francuza :p Previse su uticajni ovi klubovi da bi im se ista nametalo, Platini to moze srat nama s Balkana, jer smo obicni misevi...
Samo da te ispravim, ULEB jest izvorno nastao kao suparnička organizacija FIBI i jedne sezone igrane su dvije Eurolige (ULEB-ova i FIBA-ina u sezoni 2000/01), ali nakon te godine ULEB je preuzeo organizaciju Eurolige u potpunosti. Dakle ne radi se o novom natjecanju već o promjeni vladajuće strukture starog natjecanja. Potpuni pogodak je to bio ako mene pitaš.
cekaj, thiago je prodan jer nam treba para?!
zasto nije prodan Pato koji nam nicemu ne sluzi za 35 miliona???? a da... kcerka zeli kurca, pa tata morao odbit.
e pa sta ja ovdje ispadam budala? sta trebam navijat za neki klub spanske sapunice? kupit ce tata sta kcerki treba, ko sisa navijace - oni su i ovako glupi, kupit ce oni opet cuore rossonero...
e pa dragi Silvio. sjeti se prije 26 godina kad si stigao i htio kupovat sve moguce jer si zelio najjaci Milan? e to sad zele Sheik Maktoum. zato napusti tu poziciju pedofilu, i pusti nek nam klub vodi neko ko zeli Milan onakvim kakvim ga mi navijaci zelimo: najjacim klubom na svijetu. Sa tobom Silvio propadamo, republika Italia je to skontala, jos samo falimo mi navijaci...
Ne vjerujem sta se ovo dogadja. Zar je moguce da tih 50mil od prodaje Silve ce spasiti nas klub ili sta vec? Zar je moguce da je dotle doslo da nama 50mil igra ulogu? Ako je tako onda mi vise nismo elitni top klub. Mozemo sluzbeno reci da smo sad u rangu Lazija i njemu slicnih. Osrednji klub. Tuzno ali istinito.
I jel uopce potvrdjeno da je transfer gotov? Jel iko ista zna? Na nasim i psg stranicama nista nisam nasao. Nesto mi je tu sumnjivo.
Jos nema nista zvanicno, razgovori su zavrsili. Galliani ostace jos veceras u Parisu jer sutre opet je na sastanku sa Leonardom.
Ja ne vjerujem da ce Silva otic u PSG, sve ovo mi mirise na podizanje cjene, ako ode igdje, otic ce u Barsu..
Nismo mi ni u rangu Lazia, oni dovode Edersona, a mi Acerbia

p Vise smo mi trenutno na nivou Palerma, Catanie....
" I LOVE the way you idiots (milan supporters) are acting like Thiago Silva is yours. As if he came up in the Milan youth system. First of all, you all stole him from Fluminense, the club he loves most and supported as a young kid and that's where his loyalty is. You really think he feels loyalty for Milan? And second, he's only played for your club for 3 years and you people are already calling him a "legend", you people must have no sense of loyalty yourselfs if a player can be considered a legend after only 3 years. Thiago is not yours, he has always been the monster of Fluminense and will return to the Fluzao after his time at PSG, so get over it."
(06-13-2012, 02:47 AM)Milanista Mostar Wrote: [ -> ]" I LOVE the way you idiots (milan supporters) are acting like Thiago Silva is yours. As if he came up in the Milan youth system. First of all, you all stole him from Fluminense, the club he loves most and supported as a young kid and that's where his loyalty is. You really think he feels loyalty for Milan? And second, he's only played for your club for 3 years and you people are already calling him a "legend", you people must have no sense of loyalty yourselfs if a player can be considered a legend after only 3 years. Thiago is not yours, he has always been the monster of Fluminense and will return to the Fluzao after his time at PSG, so get over it."
Gdje si to našao?
Pa ne znam tko ga je ovdje na milanmaniji smatra legendom, nitko ovdje nije rekao da je on već sada Baresi ili Maldini (ni ne mislim da si ti ciljao na to već samo želim reći da smo mi Milanezi sa Balkana malo ozbiljniji od ovih sa engleskih i talijanskih foruma)
To je točno, on je tu tri godine i ne treba od njega očekivati lojalnost kao recimo što bi očekivali od Costacurte da je njemu došla nemoralna ponuda. I nije tu problem njegove lojalnosti, već uprave koja je čim su zamirisali petrodolari odmah prihvatila da proda našeg najboljeg igrača, a par dana prije toga rečeno je da je "incendibile". Mažu nam oči to je najveći problem tu. A na zamjeni se ne radi:Acerbi, Romagnoli, sada sam pročitao i Lovrenovo ime, zatim neki Dede koji je kao novi Lucio. Malo smiješno. Stari prdonja se zasitio, navijači bjesne, a na jesen nas čeka opravdanje kako je on najuspješniji predsjednik svih vremena. Jebi se Silvio.
Milanista sta pricas ti? Svi znamo sta je on. Nas ponajbolji igrac, nas buduci kapetan, igrac koji je rekao da bi volio zavrsiti karijeru ovdje i ti sad seres. Nitko nije rekao da je on sad Baresi ili Maldini vec da bi bi to mogao postati. Ja cu ga prvi popljuvati ako je otisao zbog love, a ako su ga nasi namjerno prodali zbog loseg poslovanja kluba onda su oni budale. I zar je uopce bitno koliko dugo igra za nas? Pa covjek je najbolji stoper na svijetu po mnogima, i mi takvog igraca gubimo. Milanista ti si idiot ako osporavas Silvinu kvalitetu i ako ne vidis koliko on nama znaci. Ili smo mozda mi svi ostali idioti koji smatraju da je on super igrac i nasa buduca legenda.