za mene zavrsava veceras Europsko u slucaju da Spanija - Hrvatska odigraju 2:2
To je ne moguc rezultat, jer kao prvo Spanija igra najbolji fudbal na Prvenstvu i nema sanse da im onakva Hrvatska uvali gol, a kamoli 2. A na drugoj strani da Spanci ne zabiju gol, bilo bi sramota. A sto se tice Hrvata, nigdje ih nema, i onda u 60toj dodje Mandzo, zabije gol, rasiri ruke i ko: ha sta je bilo, vidite sta sam ja... ma nosi se u 3 p.m. nisam te prepozno ronaldo. Nema te nigdje, i na srecu dobijes tu loptu, i jos bolje na srecu pogodi stativu, jer sve druge varijante nebi bio gol. Znaci dobro te je Mandzukicu.
Zato, veceras pobjeda Spanije ili jos bolje Hrvatske, i vamo Italiani, i ja presretan. A u slucaju nemoguceg 2:2 kojes su cak i kladionicari spustili na nevjerovatni 2,3 koeficient, sto ce otic u anale istorije, ja predstajem da gledam. Jer dosta mi je gledanja namjestaljki po Premijer Ligi i HNL-u, jos mi samo fali na Euru pa onda da se bas vidi da ovo vise nema nista s nogometom.
ja osobno navijam da španjolci ispadnu, hvala chelseaju ali mi je još pun kurac xavija inieste itd, rađe ću da izgubimo 4:0 nego da se prodamo toj naciji...
hahahahha to sudac hahahahahahahahahha
hahahahhahahahah
(06-18-2012, 06:29 PM)ensar7 Wrote: [ -> ]za mene zavrsava veceras Europsko u slucaju da Spanija - Hrvatska odigraju 2:2
To je ne moguc rezultat, jer kao prvo Spanija igra najbolji fudbal na Prvenstvu i nema sanse da im onakva Hrvatska uvali gol, a kamoli 2. A na drugoj strani da Spanci ne zabiju gol, bilo bi sramota. A sto se tice Hrvata, nigdje ih nema, i onda u 60toj dodje Mandzo, zabije gol, rasiri ruke i ko: ha sta je bilo, vidite sta sam ja... ma nosi se u 3 p.m. nisam te prepozno ronaldo. Nema te nigdje, i na srecu dobijes tu loptu, i jos bolje na srecu pogodi stativu, jer sve druge varijante nebi bio gol. Znaci dobro te je Mandzukicu.
Zato, veceras pobjeda Spanije ili jos bolje Hrvatske, i vamo Italiani, i ja presretan. A u slucaju nemoguceg 2:2 kojes su cak i kladionicari spustili na nevjerovatni 2,3 koeficient, sto ce otic u anale istorije, ja predstajem da gledam. Jer dosta mi je gledanja namjestaljki po Premijer Ligi i HNL-u, jos mi samo fali na Euru pa onda da se bas vidi da ovo vise nema nista s nogometom.
svaka cast tebi ako mislis da Spanjolska igra najbolji nogomet na prvenstvu... Mene ni proiv nas ni protiv Italije nisu u to uvjerili...
spanci nemaju pojma. uzas! pa pvo je ne vjerovatno. protiv onakve hrvatske, oni jedva da otovre igru hahaha
pa Italija je trebala za it 4 gola Hrvatskoj, ovi sanse nisu imali

zalosno.
sad shvatam da je Italia trebala pobijedit spance ccccccc
svaka cast Hrvatima, stvarno su se namucili, al ono je bio offside koliko ja znam. onaj peder je bio u offsidu kad je lopta igrana na xhavia.
al haj bit o je da je Italia u cetvrtfinalu
idemo na njemce u polufjnalu jupiiiiii
(06-18-2012, 10:27 PM)ensar7 Wrote: [ -> ]spanci nemaju pojma. uzas! pa pvo je ne vjerovatno. protiv onakve hrvatske, oni jedva da otovre igru hahaha
pa Italija je trebala za it 4 gola Hrvatskoj, ovi sanse nisu imali
zalosno.
sad shvatam da je Italia trebala pobijedit spance ccccccc
svaka cast Hrvatima, stvarno su se namucili, al ono je bio offside koliko ja znam. onaj peder je bio u offsidu kad je lopta igrana na xhavia.
al haj bit o je da je Italia u cetvrtfinalu
idemo na njemce u polufjnalu jupiiiiii
? nemoj dramatizirat, jer nisam rekao da nisu odlicna momcad, nego da mi nije jasno po cemu su najbolji na ovom prvenstvu?
po meni su i spanjolska i italija zasluzile proc, ali niti jedna kombinacija izmedju Hrvata, Talijana i Spanjolaca, pa ni ona di spanjolska ispada PO MENI ne bi bile nezasluzene...
ja u nastavku navijam za portugal, zbog jucerasnjeg drugog poluvremena... zivili!
Ensare ovdje ima i hrvata pa pripazi koga vrijedjas. Sta ti imas protiv Mandze? Sta ti uopce znas o njemu? Jesi ti vidio koliko on trci i kida se za ekipu? Jesi ti vidio kako on ide na svaku loptu? Jel ti znas da je on zabio 3 gola na ovom prvenstvu? Ako je to slucajnost onda sam ja Papa. Ne razumijem cemu tolike uvrede.
Hrvatska je pokazala dva lica. Prva poluvremena protiv talijana i spanjolaca su bila losije, dosta defenzivno i slabo prema naprijed, ali obadva druga poluvremena je bila bolja, napala je i imala igru. To ni meni nije jasno, mozda je i trener kriv za to ali vidjeli smo sta ova ekipa moze. Ima par igraca koji su ispod klase ali to se nadoknadi borbom i trkom.
Jesi ti gledao vecerasnju utakmicu? Del Boque vadi jedinog napadaca i uvodi veznog, zatvara utakmicu, pa to je sramota. Zicer Rakitica je jedan od vecih promasaja na Euru, onaj neuspjeli sut Corluke pred kraj smo svi vidjeli, ovaj ga s dvije ruke vuce i rusi, u suprotnom bi bio cisti gol. Svi pricaju o onom laktu Mandze nad Piqueom, ok, ali Pique je Mandzi iza ledja, ovaj dize ruke i slucajno ga zakaci, tu nema nikakve namjere. Onaj start na Mandzu djonom, sta je ono bokte? Nista jel? Kompany za slican start dobije crveni i nekoliko utakmica kazne, ali ne i Ramos? Mislim da je bio on. Gol spanjolaca je sumnjiv itekako, ruka Inieste je u ofsajdu ali i to je dio tijela, jebiga al je. Jebem ja mamu Starku, jebeni nacista koji jedva ceka da izbaci Hrvate koji su pobijedili Njemacku na dva zadnja velika natjecanja.
Ensare, kad vec toliko pricas protiv moje reprezentacije, onda samo da ti kazem da bi ovakva Hrvatska smlavila tvoju Bosnu. A vjerovatno i ostale balkanske zemlje. Mislim da je to svima jasno.
Samo jos jedna stvar. Grcka je prosla dalje s 4 boda? Jel vama to normalna stvar? Ajmo hvalospjevi za njih.
Pazi Memo, ja nisam nacionalista, niti sam ikad bio. Doslov tome ti je sto sam sa Saletom i ostalimo clanovima Milan klub RIJEKA super dobar. Znaci nemoj me vrijedjat kralju! JESMO SE RAZUMJELI!!!!
Nisam ja nikog ni spustio ni uvelico, al ti bas seres!!! Ja ti samo kazem nacin hrvatski medija. Ja sam za objektivnost, al to ti novinarstvo nikad nece pruzit. Zato se upravo pitam koji ces ti djavo onda ovdje??? Jer iskreno receno, ja sam protiv svih novinara. Ne volim ih i mrzim ih. Jer sire lazi i mrznju. Nisam ja nista rekao protiv Hrvatske, al mrzim CR7 i njemu slicne koji se pocnu puhat kad zabiju gol a do tad nista nisu napravili. Ovo veceras je bila sjajna tekma Hrvata, i navijao sam da izbace Spance, jer su bili hiljadu puta bolji od njih. Na Mandzi ide zuti za Ramosa, ama cisti. Bez ikakvog razmisljanja, i samo da znas jebo sam Starku mater radi toga. Spanija je nadigrala samo Irsku, i to se veceras vidilo. Sad mi je zao, jer vidim da je Italia trebala pobijedit protiv njih. Nemaju Pedrinho, Xavinho, Ineston, Fabregason, i Torrero pojma na onom terenu. Spucaj im crvrstu crvku nazad sa veznom linijom koja ih prati, i oni su izgubljeni. Nemaju sta igrat. Pokusavaju nesto ko Barca, al samo se prave budale. Mislim da ce im Francuska biti kraj.
A sto se tebe tice Memo, mene nazivat nacistom, svaka ti cast. Aferim Brate. Stvarno si me uvrijedio, i ovo ti necu oprostit. Eto tebi tvoja Hrvatska, i tvoj Mandza i Bog zna ko. Ne zanima me.
Za mene je Milan i moja Italia bitna... za ovo ostalo me zaboli ona stvar lutko... zivio ti meni
Hehe. Cuj, nisam tebe nazvao nacistom. Ne bih to nikad covjece. Procitaj ponovno pa ces vidjet da se to odnosilo na Starka? Pa nemam razloga da tebe nazovem tako? Vrijedjao si moju repku i mog prijatelja Mandzu s kojim sam zajedno igrao tri godine i morao sam reagirat kuzis? Ponavljam jos jednom, nemoj vrijedjati hrvatsku repku i hrvatske igrace molim te lijepo. Ne trazim puno. Svaka cast nama milanovcima ali repka je nesta drugo. I mislim da ni Saletu i ostalima nije drago ovo tvoje vrijedjanje. Al znas sta, hvala sto si navijao da Hrvatska prodje. Jos bi te i pohvalio da nisi prvo vrijedjao. Zivio i ti meni.
Ensare, jbg pretjerao si malo sa analizama. Ja nisam Hrvat, ali brate mili žao mi je što su ispali, za mene igrali su sjajan nogomet u jednoj teškoj skupini i svi mogu doći nazad u CRO uzdignute glave, a za Mandžukića sam govorio svim prijateljima da je igračina i ignorirao sam njihove poglede u stilu "Nisi normalan kako on može biti igrač". E pa evo vam kurac sada.
Trga se za svaku loptu, koliko puta je samo spasio izgubljene paseve, stiskao braniče, Ensare griješiš kad kažeš da protiv Italije nije ništa napravio, ali sigurno je da je u drugom poluvremenu bio bolji nego u prvom (to mogu reći za cijelu reprezentaciju Hrvatske a ne samo za njega). Mandžo je daleko najviše pokazao na Euru od svih reprezentativaca i mislim da bi mogao kupiti njegov dres. Toliko me oduševio.
Memo nije ono bilo zaleđe Inieste, to se vidjelo odmah na snimci, ali Ćosić i Vela su jednostavno morali naći drugog krivca osim hrvatske obrane za opravdanje. Obrana je jednostavno ispala i jbg. Inače, samo da kažem o suđenju: onaj Stark je debil, Mandžo prođe Piquea i Arbelou čini mi se i dobije po faci od Piquea i sudac ostane nijem. Tamo gdje je znao uzeti je itekako uzeo.
Memo jbg nije Ensar odmah nacionalist ako je malo nerealno sagledao situaciju, nije rekao da Hrvate treba strpat u logor ili tako nešto

a ti Ensar valjda znaš da nacionalist nije isto što i nacist
Ensar pa ako je Španjolska pokazala bolji nogomet od Njemačke si ti siguran da ne gledaš snimke Eura iz Austrije i Švicarske?
Memo i mene je ona prokleta Grčka iznervirala....