(06-22-2012, 06:38 AM)dejo Wrote: [ -> ] (06-21-2012, 09:39 PM)mrki Wrote: [ -> ]Hrvatska je trebala proci skupinu i to smo zasluzili, ali Spanjolska ne moze ispasti jer donosi ocito previse love. Stark je poslan kuci jer nije zadovoljio. Tocnije, on je potpuno zadovoljio i napravio ono sto je trebao napraviti. Da je sudio normalno Spanjolci bi ispali i sutra bi mi igrali sa Francuzima.
Hr je odigrala slabo samo prvih 45min sa Azzurima, takticki krivo smo stajali. KAd su promijenili Talijana nije nigdje bilo u drugom pol.
Talijani trebali dobit Spanjolce? U kojem to akcijskom filmu? Spanjolci kad su uveli spica bili 2 puta 1 na 1 na Buffona... objekvitnost silna ti opada kad se radi o tvojima ha??
Odigrali smo odlicno, sudac nas je razjebo kao djecu na kraju.
A sto se tice kukanja talijana ala Juve 4 dana za redom, plakanja o namjestanju itd., to je dovoljno komicno da ne treba komentirati. Vapaji BUFFONA za pravdom, i opcenito TALIJANA za fair playem 
boze...
KAzes, nema sanse da Hr zabije Spanjolskoj gol? Post poslije tvrdis kako su Spanjolci ocajni? Igras onoliko koliko ti protivnih dozvoli.
A da su Azzuri toliko jaci od nas, oni bi nas sabili u 90 min i zabili nam 3 komada. Ali nisu, nego su Ircima dali gol IZ KORNERA i jedan u 90.min...
Budi objektivan do kraja ako se trsiš s tim. Inace te volim čitati ovdje.
Svaka čast našim odigrali su svjetski, jos kada se prikljuci Lovren i par igrača proigra u novim klubovima, bit ce super u BRazilu 2014
A ovo sto Milan radi s mercatom je ocaj...
Dobijas -5 bodova od mene za ovu pizdariju.
CEntarsut, primi SVJETSKI loptu, zabije golcinu na prvu...
Da je to napravio Balotelli svi bi rekli kako je kralj, car, bog... A da je, zabio bi kojeg nama, sto nije, jer je zapravo kreten. Nedaj boze da taj debil dođe u moj milan.
Loptu na srecu dobio je zato jer Chiellini nije klasa, eto zasto...
Ali eto ja sam valjda bezobrazan i nemam onu poniznost koju "velike nacije" traže. Da im se svi klanjamo kad igraju, da se za njih sudi i da su uvijek u pravu. Nabijem te talijane i bahatost. 6 puta i nikad nas nisu dobili. Ciao.
1. Vjerojatno i jesu taktičke izmjene pridonijele da talijanska igra malo padne, ali očit pad se dogodio upravo kad je Balotelli izišao izvan igre. Bez problema je dolazio u priliku za gol i sva sreća da je bio nezainteresiran pa nije uvalio dva gola kad je trebao. Još je i navlačio naše smiješne stopere na sebe kao muhe na vnugo i tako otvarao prostor Cassanu i Giaccheriniju. Možda mali i je priprosta nepismena seljačina ali je dobar igrač.
2.Pa i ja mislim da su Talijani trebali dobiti Španjolce i zapravo imali su i rezultat u svojim rukama ali izgleda da je Prandelli, osim što je promijenio talijanski stil igre, uspio promijeniti i njihov mentalitet pa su atipično dobili pogodak za izjednačenje. Uz to Španjolci su imali najviše problema sa Talijanima koji su ih uspješno onemogućili u razvijanju svoje karakteristične igre. Takvu igru je u nekim trenucima pokazivala i Hrvatska.
3. S obzirom da si upotrijebio riječi "na kraju" pretpostavljam da si mislio na situaciju u kojoj je pao gol. Nema govora o zaleđu, lopta je pravovremeno upućena, Ćorlukina noga je bila najbliža Pletikosi, gol je regularan. To što Ćosić i Štimac (novi hrvatski commisario technico, sačuvaj Bože) traže krivca u sucu, fašističkim pojedincima naših navijača (koji su na ovom prvenstvu bili izvrsni, nego mediji daju više pozornosti debilima), Bogu, Hloverki Novak-Srzić ne znači da su u pravu. Istina je da je Stark grubo pogriješio u svojim odlukama (prekršaj na Mandžukiću, penal na Ćorluki), ali situacija za gol je bila regularna. Ako se ne varam mislim da je jednom trenutku mogao svirati i penal za Španjolce, ali nisam siguran.
I ne trebamo svi odjednom biti naivci, u svakom sportu postoje veliki i mali. Grčka iz 2004. se dogodi jedanput i nikad više.
Na kraju - mislio sam na tekmu kao "na kraju", zadnju utakmicu. NEjasno sam se izrazio. Gol je cisti 100%, nema zaleđa. Nitko nije niti rekao da je zalkeđe. Ali Stark nam je prešutio 2 slobodnjaka u prvom + mogući penal ili bar faul na 16+ zuti ramosu + penal u 88min na corluki + pun k... odluka samo na plakanje Španjolaca.
Ne izvlačim se na suce samo da se zna. Ali govorim kako je bilo!
A tako je bilo! Nisam niti malo nacionalist i sve to, trudim se suprotno od toga. Ali navijam za svoj tim. A kada te netko okrade, makar su opcenito bolji, onda treba reci da to nije fer! I da, jebo Štimca, niti ja ga ne volim cuti.
Nije Balotelli zabio jer je nezainteresiran! Nego jer nije takav igrač kakvim ga mediji pokazuju! Pa pobogu po pricanu novina Balotelli je Batistuta + Davor Šuker! A u stvarnosti je klinac od igrača koji vrhunski odigra svaku 5. utakmicu!
Naši stoperi su loše slazem se. Pogotovo jer nam nije bilo Lovrena koji je, kakav god, 3 puta bolji od Shife... Ali prestanimo se pokoravat "veličinama" kao Balotelli pobogu. Ko ga jebe. Da je igračina zavalio bi 3 komada. Što nije... I zato ja ne jebem sta talijanske novine pricaju. Novine su tu da zapale narod. A narod je uvijek glup.
(06-22-2012, 09:44 AM)ensar7 Wrote: [ -> ]mrki, gdje je bio taj Mandzukice cijelu godinu i pol? igrq u wolfsburgu i niko ga ne spominje. mislim igra prosjecno, niko ne pise hvalospijeve o njemu. kao kontra primjer navest cu ti reus, papasthopulus, onaj veznjak iz leverkusena ne mogu se sjetit kako se zove, götze, i ima ih jos par. i sad dodje na europsko, stvarno dobro odigra, al ne volim mu nacin kako se ponasa. poceo se dizat kao da je on u nivou ibre i ronalda. a jos uz to hrvatski mediji koju su odma poceli objavljivat da chelsea, barca i real se trgaju za tim igracem i jos par njih. primjenit cu mourinhov citat, tj. sta bi on porucio novinarima: ko? mandzo? ne znam tipa, pogledat cu na youtube pa vam javim 
znaci spusti te se na zemlju. digli ste se kao da ste u nivou s njemackom. ustvari, po vasim tezama vi bi razvalili njemce. ponavljam ti: italia je trebala zabit 3 gola hrvatima al nazalost debil nije u stanju da zavrsi 5 100% prilika. Protiv Spanije je Hrvatska odlicno odigrala. i trebali su vodit vec od pocetka. zadnja i vezna 4-ka su bili uvijek odlicno u liniji postavljeni, tako da je Spanija patila kao i sve ostale repke koje bi igrali. bio je zuti na mandzi a ne penal, a ono je bio penql za hrvatsku na corluki. zao mi je sto ste ispali, jbg takav je fudbal. navikao sam ja na to da se sudi za bolje repke. mislim unosnije reprezentacije. i bas zbog toga nilad nece uvest tehniku u fudbal, inace onda sudija nebi mogao namjestit tekme
jbg...
e sad mrki, ako hoces ljuti se kolko hoces na mene. samo sam rekao da ne volim ponasanje pojedinaca. mrzim i cr7 po ponasanju al bi ga volio u ekipi. ali mandzukica nikako. treba on jos pure da se najede da prismrdi velim zvijezdama fudbala.
Nisi ti realan nsare. Ne ljutim se ja na tebe. Ljutnja je uzaludno trošenje snage i duha i ne vodi ničemu.
Ali ti nisi objektivan stari moj. Dobro cujem sto je iza rečenoga...
Ne paše tebi sto mi nismo PONIZNI! Sto dođemo i kazemo: idemo osvojiti europsko prvenstvo. Pobjedit cemo Španjolsku... Žao nam je sto nismo dobili žabare itd.
Tako je to. Jebo poniznost i glupavi mentalitet kojim se uvijek u sportu stavljaš ispod nekoga. Azzuri se pušu strašnim napadom. Kojega REALNO NEMA! Jer Balotelli NIJE tako dobar, a Cassano je srčani bolesnik pobogu...
Znaš kako Rundek kaze? "Bi ja da mogu..." Tako su i Azzuri "trebali" zabit 3 komada. JEsu, da su imali koga da zabije. Ali kako nisu - ko ih jebe. Mogli smo i mi njima na kraju uvaliti. A kad oni dobijaju u 90.min i kad izbace Australiju onako i osvoje SP ( da se zna - JA NAVIJAM ZA AZZURE ODUVIJEK!) onda je to " pobjednički mentalitet").
Mandžo nije svjetska klasa. Ali kad zabiješ gol, i to treći u 2 tekme, koje je ODLIGRAO ODLIČNO, onda imaš pravo proslavit ga kako ti hoćeš. Sto bi mi trebali, reci: evo klanjamo se svima koji su bogatiji, pa ako dozvolite, mi bismo odigrali X s vama... ??? Plus, ni nevolim MAndžu kao igrača i htio sam da igra Eduardo. Al evo odigrao covjek odlicno. I nije nista lose ili bahato izjavio niti se tako ponasao. Nije Shevchenko, ali je ok igrač.
I neka se dižemo u rang najjačih. Realno nismo tamo, ali ako se tako ne postaviš u sportu bit ćeš gubitnik i romantik kao ostale reprezentacije malih zemalja.
Zato ti kažem, nema podilaženja a kome se ne sviđa "arogancija" naše repke, neka gleda Slovačku i Poljsku koji su zadovoljni sto sudjeluju. Mi nismo! Mi smo svjetske i europske prvake prakticki razvalili ( napravili su nam prvu priliku u 88min i zabili gol!!), a s prvenstva nas je izbacio Stark. Zato jebo poniznost, pun mi je k... tog crkvenog mentaliteta patničkog.
A sada basta. Idemo o Milanu....
Acerbi + Constant! KAze Galliani da nam treba play, a SKY kako bi to trebao biti Sahin.