(06-27-2012, 12:46 AM)Stitch Wrote: [ -> ]Upravo ovakve rasprave su razlog zasto ne zalazim na ovaj thread. Balkanci se ponasaju balkanski
Mrki, sto te nema na Summer mercatu, nekad si bio puno aktivniji 
Mi se ponašamo balkanski to si u pravu, ali ja odmah mogu reći da ti se divim što imaš snage i živaca raspravljati na summer mercatu. Tamo su pak svi genijalci i taktički majstori a da ne govorim o scoutingu. Koja sam sve imena i taktike čuo tamo

d 3-5-2 (nekako im je ta najomiljenija) do 3-4-3 pa do 4-4-2. A tek igrače koje oni smatraju dobrima (to mi je bilo i najzabavnije):Ayew, Ogbonna, uglavnom sve egzotika, i sve ono u stilu:"in my opinion Ayew is a future world class winger" i sad kako ući u ozbiljniju raspravu s njime kad je on uvjeren da taj Ayew može uopće igrati nogomet?
Onda kad govore o željama oni bi samo Brazilce kupovali.I opet bude "In my opinion we should buy Dede, Lucas, Ganso, sell Pato to buy Neymar i tako nešto slično. I onda se ja javim i pitam: "Pa kako to razmišljate vi biste samo Brazilce kupovali? I dobijem odgovor:"Pa kad su oni najbolji na svijetu." Oni pročitali u novinama kako je netko utrpao dva komada ili imao dvije asistencije i odmah ga stave na listu must buy.
Ne znam je li još uvijek tako, ali niti ne želim provjeravati. Ali poštovani kolega Stitch Vama nitko ne brani da se vi družite sa Svijetom i Europom, samo nemojte generalizirati nas Balkance. Prvo počistiti svoje dvorište, a zatim tuđe.
I ja sam Balkanac, znam sta govorim

znaci generalizujem i sebe

samo sto ovakvo ponasanje ne praktikujem na internetu, iz nekog razloga. Bude glupih postova i tamo, ne poricem, ali ima forumasa od kojih jako puno mozes nauciti. Brasileiro, na primjer, taj gleda svaku mogucu utakmicu brazilskog prvenstva, i zna sve igrace u dusu. ACMILAN1983, odlicno rasclani taktiku svakog tima, ElMago pokupi sve traceve i glasine s weba svaki dan

ima i neznalica poput onog Hitmana, sto mrzi Pata iz dna duse i sl, ali generalno, atmosfera je puno zdravija (nema nikog slicnog ovom Leptiru, npr), i puno vise mozes saznati o aktivnostima kluba, a zato i dolazim ovdje

pozdrav
Ok ok mislio sam da si jedan od onih koji bježe od broda koji tone pa sam malo neprimjereno reagirao. Ali opet ako misliš da možeš podignuti raspravu na ovom forumu što ne budeš ovdje malo češći gost. Za ljude koji te nerviraju opravdano ili neopravdano uvijek imaš opciju ignore. Da da upravo tu četvorku sam i ja zapamtio, a sa Brazilcem sam se čak i sam raspitivao o nekim igračima na personal message. Da znam da je atmosfera zdravija, ali jbg oni i češće pišu pa je malo teže to pratiti.
Pozdrav!
Veceras navijam za Portugal. Ako ce Spanjolci igrati kao dosad onda ne zasluzuju finale. Ako pak pruze igru iz prethodnih godina onda se bojim da Portugal nema sanse. Ali imaju Ronalda. Bice tu svega.
e pa ovo je sramota. uzas zivi. ovakva Spanija dogurala do polufinala... zalosno.
10 faula samo na Ronaldu, pojma nemaju s igrom, njemci i italiani bi ih rastavili, a ja ih trpim. zalosno

i ovakoj igri se ja trebam divit? sramota...
i naravno svaka cast sudiji, bez greske svira. zute dijeli spancima sve zasluzeno, nema stimaljki za spance a la Barca, odlicno
Spanjolci su igrali lose, ali moram priznati da kada su usli Navas i Pedro da je to bila ona stara Spanjolska. Pa rasturili su ih u produzecima. Sreca za Portugal sto je dosao do penala jer su ova dvojica u ovih 30min napravili vise nego svi ostali u prvih 90min. A sad penali. Sta bude bude, remi je najpravedniji ishod ali netko mora pobijediti.
Da, sreca prati velike a ne hrabre. Samo mi nije jasno zasto je onaj portugalski idiot od trenera stavio branice da pucaju penale? I Pepe je skoro profulao a konjina Alves je presudio. Steta.
navas i pedro su sve sredili, fino proširili igru, nadan se da neće više držat oba xavija i busquetsa cilo vrime! totalna dominacija u produžecima, bravo španjolci.
nisu oni tolko popravili igru, nego je portugal pao izlaskom meirelesa i velosa
Ima i toga. Veloso i Meireles su dali 120% svojih mogucnosti i jednostavno nisu mogli vise. Kao sto svi kazemo Spanjolci su bili odlicni ali samo u produzecima. I ne mozemo sad na osnovu toga reci da su zasluzili prolaz. Al penali su lutrija i nije bitno sta se dogadjalo prije toga. Prodje onaj ko ima vise srece. Nista, ne preostaje nam nista nego navijati za Talijane i Nijemce. A to sto je Spanjolska u trecem velikom finalu govori o jednoj velikoj dominaciji ali za koju zelim da se prekine. Nitko u danasnjem nogometu ne voli dominaciju jedne ekipe osim navijace te ekipe.