Waooo. Sta reci za Italiju. I jasna poruka nasoj upravi. Dajte nam napad Ibra-Balotelli. Koliko god on bio problematican on je top napadac. Ima sve. Prebrz je za ove nijemce. Strava.
grazie azzuri
p.s. ja sam 100% uvjeren da je ovo trebalo bit finle sp 2010, ustvari bilo bi da je pirlo bija zdrav...
A SAD NEKA BOLJI POBIJEDI
ja sam isao stim da cemo izgubit. njemacka je prejaka. ali ovo sinoc. pa ja se ne sjecam kad se u zadnji 2-3 godine njemacka branila i nije imala inicijativu hahahaha
znaci italiani su ih zgazili prvo na taktickom, onda na psihickom i onda na fizickom smislu. bez greske ljudi odigrali, i sto kaze matheus od 15 minute se to vidjelo da italiani vode ovu utakmicu. njemacka bez sanse. italiani su pokupili najbolje od spanske tika-taka igre i non stop trazili napad. sa ovakvom igrom, dobijamo Spaniju sigurno

E sad Espania joooooooooooooooj ludim za nedeljom hehehehe
a za sve Italiane i navijace Super Maria:
http://www.youtube.com/watch?v=i-tagn3lB3I
i da napomenem: koja je najmrza igra svih njemaca:
Super Mario hahahahahahhahaha
"
i da napomenem: koja je najmrza igra svih njemaca:
Super Mario hahahahahahhahaha
"
hahahahahahha
btw mene je najviše impresionirao dio od 63' do 70' kad su motta i balotelli bili u igri, nijemci nisu skoro pa došli do lopte ako se dobro sjećam. jbg onda je balotelli morao izaći pa im je bilo lakše.
e i - talijani sad odlični u igri, ali kad treba još uvijek znaju odigrati obranu

Sapunica dobiva nastavak...Ajmo ponovo...
Nasser Al Khelaifi, president of the Paris Saint-Germain, speaking on Sky Sports said with a short stop its presence in Milan: "I'm in Milan for Thiago Silva, I'm here for an event related to communication. I congratulate all 'Italy to win against Germany. "
P.S.Forza Italia...nabijamo komplekse !!!
još ne znan di san.............
Niko da spomene cinjenicu da su asistencije za oba gola djelo Milanovih igraca Cassana i Montoliva (koji doduse jos nije odigro nijednu utakmicu u nasem dresu

) Mislim da ce Montolivo biti nas novi Pirlo, mozda su to krupne rijeci sada, ali evo glavni hejteri na ovom forumu ce sigurno zapamtit ovo, ako nista da prebacuju kao i uvijek
Jebem li ga da l' su ono Italijani. Lepa i napadačka igra, presing pri rezultatu koji im odgovara, nikakve simulacije, grubi startovi... Ladno su na kraju mogli zabiti još par golova. Baloteli proradio, Montolivo odličan, kamo sreće da ovako zaigra i kod nas. Kasano takodje, kako ih je prošetao kod prvog gola, po meni je bio vrlo dobar celo prvenstvo a ne samo sad.
Na kraju Italijani najviše pokazali, da l' može iko onako nadigrati Nemce? Ne računam davljenje lopte Španaca koje ne bi bilo to.
Pirlo odličan, kako organizuje napade, svuda je po terenu, od njega sve polazi, pasovi ko rukom da ih daje. Eh da je kod nas ovako igrao poslednjih godina... Biće zanimljiv duel Pirlo-Ćavi, pa zatim susret dvojice najboljih golmana... Al' opet, sve to mogu uništiti Španci sa tika taka, mada Italijani ovakvom igrom mogu lako da spreče u tome, čak mislim da neće biti favorita u ovom meču.
(06-29-2012, 01:07 AM)Red and black fan Wrote: [ -> ]Jebem li ga da l' su ono Italijani. Lepa i napadačka igra, presing pri rezultatu koji im odgovara, nikakve simulacije, grubi startovi... Ladno su na kraju mogli zabiti još par golova. Baloteli proradio, Montolivo odličan, kamo sreće da ovako zaigra i kod nas. Kasano takodje, kako ih je prošetao kod prvog gola, po meni je bio vrlo dobar celo prvenstvo a ne samo sad.
Na kraju Italijani najviše pokazali, da l' može iko onako nadigrati Nemce? Ne računam davljenje lopte Španaca koje ne bi bilo to.
Pirlo odličan, kako organizuje napade, svuda je po terenu, od njega sve polazi, pasovi ko rukom da ih daje. Eh da je kod nas ovako igrao poslednjih godina... Biće zanimljiv duel Pirlo-Ćavi, pa zatim susret dvojice najboljih golmana... Al' opet, sve to mogu uništiti Španci sa tika taka, mada Italijani ovakvom igrom mogu lako da spreče u tome, čak mislim da neće biti favorita u ovom meču.
Pirlo kod nas nije ovako igrao zadnjih par godina jer je uz njega, pogotovo u veznom redu, bila statična/stara ekipa. On je igrač kojeme se igrači uvijek moraju kretati u prostor da bi njegove duge lopte i dodavanja došli do izražaja, a to ne možeš sa starim ambrosinijem, gattusom i ostalom ekipom.
Pirlo je uvijek bio i veliki trkač, osim toga što je tehnički jak, to dokazuje i onaj podatak da je samo De Rossi od svih igrača koji su stigli do polufinala, pritrčao ukupno više od njega.
On u Juveu ima prosječne vezne igrače tipa Marchisio, Vidal koji su veliki radnici u sredini terena, ali i trenera koji mu je sa 3-5-2 dao puno više opcija prema naprijed, jer se ovaj Giaccherini i Estigarribia/Pepe uvijek pridodaju naprijed pa Pirlo za asistencije uvijek ima praktički 5 rješenja, pri čemu do izražaja dolazi njegova kreativnost.
Njegove defanzivne mane maskiraju De Rossi, Motta/Montolivo i Marchisio u reprezentaciji, odnosno Marchisio i Vidal u Juventusu. Sad mi je jako žao što smo pustili Pirla, jer mislim da bi se Milan sa mlađm veznom linijom i prosječnim veznjacima kakve imamo prošetao do titule.
Po meni je nocerino idealan igrač u momčadi u kojoj igra Pirlo, baš zbog tog njegovog sudjelovanja u oba smjera, i još ima smisao za naći se u prilici za postići gol. Takav igrač može biti i Flamini, koji bi samo da malo mozga ima u glavi mogao biti jako koristan Allegriju.
Po meni je Milan napravio dvije greške kad je pustio Pirla: prva je ta što ga je pustio, a druga je ta što ga je pustio Juventusu

danas san baš gleda finale sp 2006 od 10' do 35' min, pirlo je za nijansu bolji sad (protiv njem) nego tada
nego jel ko zna di se mogu pogledat finala cl 03' 05' i 07' na internetu?