(06-30-2012, 04:56 PM)MEMO Wrote: [ -> ]Ne pretjerujem. Zato i kazem da je sakrio loptu kad je htio. Nisam rekao da je to radio cijelu utakmicu. Prva poluvremena su bila nesto losija ali u drugim je covjek vodio igru. Ne mora on stalno imati extra poteze ili bljeskove da bi ga se upamtilo, bitno je da je bio siguran sa loptom i nije ju puno gubio, skoro pa nimalo. I ja mislim da ne vrijedi preko 35mil ali 30 vrijedi. Valjda ljudi koji prate englesku ligu i igru pojedinih igraca znaju sta rade. Covjek je vodja igre Tottenhama koji je prosle godine bio odlican, ove nesto losiji jer se nisu pojacali i odmah se primijeti. Pa ne moze Modric sam, ali u Milanu bi imao s kim igrati ili u bilo kojem vecem klubu pa sam zato uvjeren da njegovi najbolji dani tek dolaze.
Koje su preporuke Montoliva? 2-3 solidne utakmice na Euru i solidne igre u Fiorentini i to je to. Ali ne zelim sad umanjivati vrijednost Montoliva. Dobar je igrac i zelim da postane jos bolji kod nas.
Cuj Kalla, Modric mozda za talijanske okvire ne vrijedi 37 ili 40 miliona ali za engleze i spanjolce vrijedi. Te se cifre spominju i Tottenham ga nece pustiti ispod toga. I tu prica zavrsava. Realno gledajuci Milan nema tolike pare jer nismo mi rastrosni kao neki. Al neki feeling mi kaze da bi se Modric dobro uklopio kod nas. Pa ubijte me ali to mislim.
puno bi se igraca uklopilo u nas...koji manje vrijede od 37 milijuna....pa ljudi moji mi nismo htjeli teveza za 25 milijuna....o cemu pricati vise?
ako ovo ljeto ne uzmemo dzeku, necemo ga nikad dovesti...ovo ljeto je njemu najmanja trzisna cijena...ko ga god uzme tamo ce dominirati i nece ga pustiti za suho zlato.....odbili smo za stopera 46 milijuna eura....aloooooo.....pa to mogu samo debili......ali imamo pata.....jebo ih pato u dupe.....
"Ne pretjerujem. Zato i kazem da je sakrio loptu kad je htio. Nisam rekao da je to radio cijelu utakmicu. Prva poluvremena su bila nesto losija ali u drugim je covjek vodio igru. Ne mora on stalno imati extra poteze ili bljeskove da bi ga se upamtilo, bitno je da je bio siguran sa loptom i nije ju puno gubio, skoro pa nimalo. I ja mislim da ne vrijedi preko 35mil ali 30 vrijedi. Valjda ljudi koji prate englesku ligu i igru pojedinih igraca znaju sta rade. Covjek je vodja igre Tottenhama koji je prosle godine bio odlican, ove nesto losiji jer se nisu pojacali i odmah se primijeti. Pa ne moze Modric sam, ali u Milanu bi imao s kim igrati ili u bilo kojem vecem klubu pa sam zato uvjeren da njegovi najbolji dani tek dolaze. "
100% se slažem, samo ću dodati da je igra hrvatske reprezentacije totalna katastrofa kad modrić ne igra, prijateljska sa norveškom, pobjeda nad bjelorusijom 1:0 uz više sreće od chelsea prije par mjeseci itd
a za montoliva smatram da je dobro pojačanje i još uz to besplatno, igrač na razini boatenga to je sigurno, dakle iznad aquilanija (kojeg mi je ža šta je onako ranjiv), nocerina itd.
i naravno da se slažem sa dovođenjem diarre, bit će prava zamjena za bommela ako dođe.
(06-30-2012, 03:11 PM)MEMO Wrote: [ -> ] (06-30-2012, 02:33 PM)kalla1899 Wrote: [ -> ]zar smo toliko losi da bi nam modric bio pojacanje? dati 37 milijuna za precijenjenog gnoma? ne budite smijesni....kakav modric
Oprosti djecace ali pojma ti nemas o nogometu. I kako ti nije neugodno tako ga nazvati? Ti neki hrvat. Jesi li uopce? Strasnooooooo.
Sta, ako je Hrvat ne smije biti realan i objektivan kad govori o nekom hrvatskom igracu. Da li, mozda, zelis da kazes da bi i Kalla i Dejo i svi ostali Hrvati trebali pricati o Modricu sve najbolje samo zato sto je Modric Hrvat?
I Kalla i Dejo su odlicno (potpuno objektivno i realno) ocijenili vrijednosti Modrica. Svaka im cast. I jedan i drugi pricaju o Modricu fudbaleru a ne o Modricu Hrvatu. Ovdje je, valjda, rijec o kvalitetu fudbalera a ne o njegovoj nacionalnoj pripadnosti. To uopste nije bitno.
Bosanac (Bosnjak) sam, ali uopste nemam visoko misljenje o Dzeki. Mislim da je to vec poznato. Dejo to dobro zna.
Mecong ma sve 5 sto se tice njihove analize Modrica, imaju pravo na svoje misljenje ali Kalla je svog sunarodnjaka Modrica (svejedno i da mu nije sunarodnjak) nazvao gnomom ili sta vec. Neki dan je navijao za repku a sad ga vrijedja pa mi to cudno. Nije stvar nacionalnosti. A uostalom mogli ste svi skuziti da ne dam da se vrijedjaju hrvatski igraci, a isto tako ja ne vrijedjam bosance, srbe i ostale balkance. Mislim da je to posteno sto se tice ovog foruma.
Seedorf potpisao na dvije godine s Botafogom
Clarence Seedorf, 36-godišnji nizozemski vezni igrač, potpisao je ugovor na dvije godine s Botafogom, priopćio je brazilski klub…
Seedorf je proteklih 10 godina proveo u AC Milanu, s kojim je, između ostalog, osvojio dva naslova u Seriji A i dvije titule u Ligi prvaka.
Nakon što mu je s ''rossonerima'' istekao ugovor, bio je povezan s prelaskom u američki LA Galaxy ili u West Ham, koji je minule sezone izborio povratak u engleski Premiership.
Ipak, potpisao je na dvije godine s Botafogom. Iako se ne navode brojke, obznanjeno je kako će postati najskuplji stranac u nekom brazilskom klubu.
Milan have already secured five players: Riccardo Montolivo and Bakaye Traoré who arrived on a free transfer – they’re officially Milan players from today, Gabriel who will sign the contract as soon as he gets a Portuguese citizenship, Francesco Acerbi whose Milan will become official tomorrow and Kevin Constant. La Gazzetta dello Sport claims that Milan will not sign any player unless someone first leaves the club.
The market is probably not really closed as Galliani is the master of lies in the transfer market. It’s still not clear who Milan will sign – if any – but the Italian media certainly does not believe Adriano Galliani’s words.
Pa šta vam je, doveli smo Tiaga Silvu, platio je debelo to naš Silvio, šta ćete više?

Nego sad će finale, 3 milaneza u prvoj, Španci opet bez pravog napadača. Ajmo Italija!

Odlicna utakmica. Spanjolci konacno pravi, talijani solidni, posjed lopte dobar i to je vrijedno spomenuti kad igras protiv spanjolaca. Ali, neshvatljivo mi je kako su pala oba gola. Kod prvog je Chielini trebao sam uklizat odmah ili kod povratne i nema gola. Kod drugog gola je drugi stoper trebao sam ispratiti pravac lopte i presjec ju. Jer jedino je tako mogla proc, a on ceka i gleda igraca. Mislim da je to bio Bonuci. Apsolutno amaterske reakcije.
Kakva nesreca za talijane. Mislim da je Prandelli lose pripremio igrace i procijenio njihove mogucnosti. Prerano je vadio Cassana. A u finalu se ovakve stvari ne smiju dogadjati. Bas mi je zao talijana, htio sam da se prekine ova dominacija ali sta je tu je. Cestitke spanjolcima.