majko moja kakva utakmica, dominacija nad kvalitetnim protivnikom, gaženje uffff nevjerovatno
e i hvala španjolcima za tiket heheheh jesam za talijane ali tiket je tiket

Dominacija je bila tek nakon izlaska Motte, prije tog je Italija bila ravnopravna, mozd cak i bolja malo, imali vise suteva, cak i loptu ako se ne varam, vise prilika, ma meni ih je bas zao. Spanjolci su stroj ali ihje i sreca dosta pomazila ovo prvenstvo, ali i suci. Svaka cast za tiket.
zaboravljaš i penal nedosuđeni za španjolce danas
svejedno sigurno su zasluženo na 2. mjestu, ovo ništa ne umanjuje njihov doprinos, jednostavno španjolci su znali šta će s loptom i brže su igrali
šta je s prandellijem, pa ljudi mu se ozlijeđuju gore nego leonardu i allegriju hahhahhaha
nego juventini su večeras razočarali, ovi naši(montolivo i cassano nešto u stilu dinha kod nas nešto pokušavao) su nešto čak i odigrali
chiellini već 2x na euru pokazuje da je svjetska klasa jadna majka
nadam se da sad shvatate ono što sam vam crtao pre nedelju dana.. da uzrok dosade nije u njima , već u protivnicima.. i da formacija 4-6-0 ne znači da ne igraju bez napadača.. već upravo obrnuto, svi su napadači.. totalni fudbal koji je rinus mihels uveo 70tih, dobio je svoju novu i bolju verziju
problem je što prandeli nije shvatio, izgledalo je kao da ensar vodi tim žabarijane.. onako se otvoriti protiv furije, to ne prolazi ni na fm livadi.. izgoreli su i poleteli.. na nož se ne igra protiv najjačih.. ipak svaka čast zalizanom na sjajnom poslu, od grupe raspalih juventino igrača i alegrijevih morona, plus pokoji uljez iz palerma i rome, stvoriti drugi najjači tim na kontinentu.. kapa do poda
za furiju reči suvišne, najbolji svih vremena. čast je biti savremenik istih
ps. za mene trenutak večeri ipak komirani u suzama.. kakva nemoć, baš ista ona s kojom je uništavao crveno-crni dres, čarobnjak koji nestane na 90minuta.. hvala xaviu što je objasnio ko je tata a ko neuspeli plagijat.. ugušio se u suzama dabogda, skote prodani
Španija konačno ličila na onu staru ekipu. Čitavo prvenstvo očajna i dosadna igra, a večeras fenomenalno. I da se Motta nije povrijedio nevjerujem da bi Italijani napravili išta posebno
(07-01-2012, 11:43 PM)Efekat Leptira Wrote: [ -> ]nadam se da sad shvatate ono što sam vam crtao pre nedelju dana.. da uzrok dosade nije u njima , već u protivnicima.. i da formacija 4-6-0 ne znači da ne igraju bez napadača.. već upravo obrnuto, svi su napadači.. totalni fudbal koji je rinus mihels uveo 70tih, dobio je svoju novu i bolju verziju
problem je što prandeli nije shvatio, izgledalo je kao da ensar vodi tim žabarijane.. onako se otvoriti protiv furije, to ne prolazi ni na fm livadi.. izgoreli su i poleteli.. na nož se ne igra protiv najjačih.. ipak svaka čast zalizanom na sjajnom poslu, od grupe raspalih juventino igrača i alegrijevih morona, plus pokoji uljez iz palerma i rome, stvoriti drugi najjači tim na kontinentu.. kapa do poda
za furiju reči suvišne, najbolji svih vremena. čast je biti savremenik istih
ps. za mene trenutak večeri ipak komirani u suzama.. kakva nemoć, baš ista ona s kojom je uništavao crveno-crni dres, čarobnjak koji nestane na 90minuta.. hvala xaviu što je objasnio ko je tata a ko neuspeli plagijat.. ugušio se u suzama dabogda, skote prodani
Postao si mi dosadan i naporan sa svojim izjavama i opisima zato te uredno stavljam na ignore.
verovatno i sam znaš da mi je to od krucijalne važnosti baš koliko i lanjski sneg..
"ignorance is bliss" je himna slabića, slepih, kukavica i sub-human bića.. pošto su takvi većina na ovom forumu nije ni najmanje čudno da je situacija na istom dotakla tačku usijanja fudbalskog neznanja bez gotovo bilo kakvih šansi za ozdravljenje i katarzu.. s toga vam ostaje ignore kao poslednja uteha od zdrave pameti
nazalost smo izgubili. ali ne nazalost. vec s pravom. Svaka cast Spaniji, pokazali su da su najbolji. Draze mi je onako izgubit, nego 1:0 ili da krivim sudiju za ne sviranje faula ili penala. Sjajna utakmica, Spanija je odigrala predivan fudbal, gdje Italiani nisu mogli ni meda. Montolivo? Jadno. Nema on pojma. Bas standardan igrac, i stvarno ne kontam sto ga svi dizu u nebesa. Za ono jucer je najvise kriv Prandelli. Vadit Cassana na poluvremenu je obicni kretenizam. Nigdje veze. A jebo mu Motta mater u usta. 3 tekme dosad odigra nista pokazao nije. A Nocerino udje protiv Njemaca i pokaze klasu. Znaci Nocerinu se ne vjeruje al se vjeruje ne spremnom PSGovcu. Ma nosi se Prandelli i ti i tvoje strucne spreme. Bas sto i Leptir kaze, nije ih dobro pripremio za mec. Ja bi na isti nacin izasao, ali sigurno bi stavio trkace u sredinu a ne izgubljenog Montoliva i ne postojeceg Marchisia. Jedan od njih je trebao od pocetka bit zamjenjen sa Nocerinom. Odbrana Bonucci - Barzagli??? Pa stavi Chielina unutra a na beka Balzarettia koji je trenutno najbolji lijevi bek Italie. Idiotizam, cisti idiotizam. Nema ovdje nista sa srecom. Jednostavno su nas nadigrali kako su htijeli. Giovinco je trebao dobit sansu pa da pokusa nesto s Cassanom i Balotelliem. Nisam shvatio sta je Cesare trazio u napadu. Besmisleno.
A za golove da ne pricam. Ciste greske. Aj sto ovaj pobjegne Chiellinu, ali koga je pratio Bonucci, kad si dopusti da najmanji igrac skoci i pogadja glavom hahahha sramota
dosta. kraj EURA. Cestitam Spancima na sjajnoj utakmici gdje su poslije prvog gola odma zatvorili sva vrata i cekali na kontru. a ja se sad okrecem ovim nasima da vidim sta ce izmajmunisat do 31. augusta.
e da, pa neki dan mi pade na pamet: Inter u julu igra kvali za Euro Ligu hahahaha koliko su jadni hahahhahaha ma ko sto jedan covjek mi rece: ni jedna Milanova pobjeda mi nije draga koliko kad Inter gubi hehehhe joj hocu im se smijat. a naravno provocirat par prijatelja, kad oni igraju ch. ligu u srijedu ili utorak? jer nema ih na kladionici hahahhahaha
BREAKING NEWS: Thiago Silva signs AC Milan extension until 2017

(07-02-2012, 03:52 PM)Milanista Mostar Wrote: [ -> ]BREAKING NEWS: Thiago Silva signs AC Milan extension until 2017 
Najplaceniji stoper Seria A i medju 5 na svijetu...godisnja plata umjesto 4 miliona eura sada je 6 ...Samo su placeniji od njega Terry, Pique, Dani Alves i Rio...
Ako se ja pitam on je davno zasluzio ovu cifru cak i vise da bude najplaceniji ...