sta citate dnevne gluposti , pa nismo ga prodali za 45 silva a sad skupa sa ibra za 65 nema logika , a toa da se nema pare , samo tresu gluposti . drasticno se namalio broj igraca plus flamini mu e namalena plata i robinho mozda dobie klocu ili namalenie sa ostatka ce se placa novi i pobogat dogovor na Silvi.
(07-11-2012, 03:37 AM)Milanista Mostar Wrote: [ -> ] (07-10-2012, 05:34 PM)kalla1899 Wrote: [ -> ]ko ti je branio da kupis njegov dres dok je igrao u milanu?
Nije čovjek imo para..
i to drze voda , kupio sam na sheva pa na maldini sad bi kupio na Kaka. hocu na Rino da kupim ali pak se vracamo na ovo prvo nema se lova :/
a kako to Handanovic presao u Merda sta rade ove u Milano
rezervnu kombinaciju za sledecu sezonu na merdi su crveni

Provided he accepts the deal, Milan would be saving €170 million (based on La Gazzetta dello Sport). Milan would earn €62 million from the direct transfer and would save an extra €108 million on wages. Ibrahimovic makes €24 million gross (before taxes) a year and he has a contract for two more seasons so Milan would save €48 million from him. Thiago earns €12 million gross and has a deal for five more years so €60m would be saved. €62 million + €48m from Ibra’s wages + €60m from Thiago’s wages = €170m.
(07-12-2012, 03:39 PM)Maji_TZ Wrote: [ -> ]Provided he accepts the deal, Milan would be saving €170 million (based on La Gazzetta dello Sport). Milan would earn €62 million from the direct transfer and would save an extra €108 million on wages. Ibrahimovic makes €24 million gross (before taxes) a year and he has a contract for two more seasons so Milan would save €48 million from him. Thiago earns €12 million gross and has a deal for five more years so €60m would be saved. €62 million + €48m from Ibra’s wages + €60m from Thiago’s wages = €170m.
a zamjene koje dovedemo za njih? njih ne treba placati? to onda nije usteda 170 milijuna.....dzeko ce igrati besplatno i dede?
Ništa ne verujem dok ne bude zvanično.
A lično zavidim onima koji misle da ćemo prodajom ove dvojice rekonstruisati i napraviti bolji tim. Bez Silve u odbrani smo popušili na kraju, nema sad ni Neste, a svi znamo koliko Ibra znači ekipi i kako smo prolazili kad njemu nije bio dan. Njega da zamene pa da razumem, 31 godina, velika plata i možemo dovesti neke nove pa da ne baziramo više igru na jednom igraču, ali jebem mu mater ne Silva...
(07-12-2012, 03:51 PM)kalla1899 Wrote: [ -> ] (07-12-2012, 03:39 PM)Maji_TZ Wrote: [ -> ]Provided he accepts the deal, Milan would be saving €170 million (based on La Gazzetta dello Sport). Milan would earn €62 million from the direct transfer and would save an extra €108 million on wages. Ibrahimovic makes €24 million gross (before taxes) a year and he has a contract for two more seasons so Milan would save €48 million from him. Thiago earns €12 million gross and has a deal for five more years so €60m would be saved. €62 million + €48m from Ibra’s wages + €60m from Thiago’s wages = €170m.
a zamjene koje dovedemo za njih? njih ne treba placati? to onda nije usteda 170 milijuna.....dzeko ce igrati besplatno i dede?

... ja nisam ovo izmislio ovo su fakti...ovo ti je potvrda da Milan vise nije Milan, evo vec par sezona najbolje igrace prodaju, ponsaju se kao da su Udinese...
Naravno da ce imai platu ali sigurno nece imati kao Silva i Ibra...al ako se ja pitam ja bi im i poveco samo da ostanu, pogotovo Silva
S obzirom na nedavne spekulacije oko odlaska njih dvojice kad smo svi bili sizili i svasta komentirali, ja cu reci samo jedno: Boli me briga za sve i nista ne vjerujem dok ne vidim sluzbeni potpis nekog od njih i dok da vijest ne bude na drzavnim televizijskim kanalima. Ovi net portali su jadni. S ovim zakljucujem svoje komentare oko Ibre i Silve.
Molim vas, neka mi se javi neki bosanac koji prati bosanski nogomet u pm !!
kako su samo iz blefirali ovi matori.. produzili sivli do 2017 ne prodaemo niko ... lepa atmosfera na raduno navijaci su tu navivaju sve e OK.. i onda par sati na presicu galijani izjavue kao 31.8 e daleko i da nista nie sugurno o Ibra i silva ...
majstori u svom poslu nema sta...
ovi iz Psg mozda zele i nasi dresovi za sledecu sezonu
situacija je jednostavna. Dok je Italija bila financijski stabilna, Berlusconi i slicna mafija je harala, mogli su raditi sta su htjeli, drzavi je bilo u interesu da takvi mocnici postoje i rade kako ih volja, pa im je i godinama gledala kroz prste zahvaljujuci korupciji i statusu Berlusconija i njemu slicnih u drustvu.
Medjutim, kada je unazad par godina stigla kriza, drzava je pocela tonuti i za sobom vuci ostale i bila prisiljena od nekud izmisliti novce. Kako, hvala bogu, Berlusconi ima milijun mutnih poslova, njemu i slicnima nije bilo tesko naci nesto i uzeti 'danak'. Njegovom Fininvestu je dodijeljena kazna vrijednosti pola milijarde eura zbog podplacivanja suca u slucaju Mondodori, pa je i Berlusconi stisnut u kut od cijele obitelji, odlucio srezati troskove, a Milan je sigurno jedan od troskova za Berlusconija.
Steta je jedino sto buducnost jednog velikog kluba kojeg je prije 25 godina doveo na vrh, sada izgleda neizvjesno. Nadam se da prodajom Silve i Ibre neće stati, nego da će prodati i Robinha, i onda dovesti par igrača (Dzeko/Tevez, Destro, Astori/Dede, Kolarov i Diarra/Sahin) cime po meni ne bi bili slabiji nego prosle godine.
Dok ne vidim na oficijelnim stranicama klubova, ne vjerujem. Dosta mi je ovih medija vise, a i nase uprave. Da ponovo Silvio sebi ne kupuje glasove isl..nistam e vise ne iznenadjuje