(07-14-2012, 11:12 AM)ensar7 Wrote: [ -> ] (07-13-2012, 06:07 PM)josip Wrote: [ -> ]di pise? gledo sam i na milanovim stranicama i na stranicama od psg-a i nigdje ni rijeci
otidji na acmilan.com i nema ih vise na slikama. dalje ne mozes narucit milanov dres snjihovim imenom. dalje prestala je produkcija dresova njih dvoice. znaci, otisli su...
a Silvio jucer takodjer izjavio da ih je prodao.
A gazzetta prenijela vijest da je Thiago uzasno povrijedjen Milanom. Produzili su mu ugovor, rekli da vjeruju u njega da ce bit kapiten, i sad ga prodali. Povrijedjen je jer nije ocekivao tako nesto od Milana. Zalosno... ovo je nekad bio veliki Milan, sad je uzas sta rade. Sramota. Bas mi se gade. Pa ovim govnima najbolje i odgovara Tevez. Najbolje im pase u mentalitet i karakter kluba. Stvoreni su jedno za drugo.
Zalosno je da mi se gadi moj klub
ali bas gadi. Kaze se igraci odlaze i dolaze, ljubav prema klubu ostaje. To sve stoji. Al ne volim ovaj nacin ponasanja kluba. Thiago nije zasluzio da se tako ponasa prema njemu. Trebao je bit nas novi Maldini, i oni se tako ponasaju prema njemu. Pa nismo mi neki tamo Bayern ili City. Mi imamo neku tradiciju. I trebamo da ostanemo dostojni imena kluba AC Milan, ali ovo je samo prljanje toga svega. Nekad smo bili nesto, sada polako postajemo nista...
http://store.acmilan.com/it/milan-maglia...?player=16
Dresovi su vraceni u shopove...Berlusconi se opet dobro igra...To za T.S. sam i ja procitao i treba biti strasno razocaran, covjek koji je zelio da bude kao Baresi i Maldini....a oni ga tretiraju kao najobicniju robu ... ponasanje kluba je sramotno...prodaju sve top igrace zadnji 5 god bas kao Arsenal...ja sam i vise nego razocaran tako da sam odlucio da uopste ne pratim ovaj prelazni rok...
(07-14-2012, 11:28 AM)deejaysale Wrote: [ -> ]Ensare,krivo si vidio,sada(Subota 12,27) su još uvijek na naslovnoj stranici ,a i kad uđeš u shop još uvijek možeš kupiti dres sa njihovim imenom,neznam gdje ti to gledaš?
Dok ne vidim službeno na stranicama PSG-a ne vjerujem nikome
vraceni dresovi

hahaha jer jucer kad sam ja gledao, nisu bili tu. stvarno nisu bili. ni 10 ibra, ni 33 thiago.
al evo pisu da je doktor PSG odletio za Brazil. Sto znaci da ode da napravi medicinske preglede Thiaga. Ma sve izgleda da smo ih izgubili. Za Ibru mi je drago jer smo dobili kesa za njega. Al zao mi Thiaga
OFFICIAL: Thiago Silva at PSG
"AC Milan announces that it has sold to PSG Thiago Silva." With these few words are posted on the website of Milan, Via Turati company has officially announced the passage of the Brazilian defender at the club in Paris.

((((((((((((((((((((((((((((((
(07-14-2012, 05:54 PM)Maji_TZ Wrote: [ -> ]OFFICIAL: Thiago Silva at PSG
"AC Milan announces that it has sold to PSG Thiago Silva." With these few words are posted on the website of Milan, Via Turati company has officially announced the passage of the Brazilian defender at the club in Paris.
((((((((((((((((((((((((((((((
potonuo je titanic...ako nisi znao...
e u pm, dode mi da placem, postali smo sprdancija, mi smo Milan(bili) klub koji nikad nije prodavao svoje najbolje igrace, klub koji je kupovo najbolje igrace drugih ekipa...toliko sam razocaran, Seva,Kaka, sad i Silva, ko je sljedeci, Princ ili Pato..
nema ni traga ni glasa od Silva a ovi ga prodali kao da e neki partalll ... isto kao i Kaka.
prestaem da pratim Clacio na neko vreme al bicu na forum ne brinete...
pozzz dobro se provedite od ostatka leto ...
Joj Zlatan je kralj. Izgleda da pri razgovoru sa Gallianiem da mu je odrbusio:
"sta stavljate me na prodaju radi dugovanja? To nemate para? Pa hocete da vam ja ispisem cek..." hahahahaha to Zlatane

hehe
sramota. AC Milan nema para. Silvio pedofilu jedan, jebem ti mater, da Bog da ti se srusio avion i porodica ti objavila bankrot.
Djubrad jedna, samo valjate gluposti i serete nesto da nemate para. A imas za kurvarluk i da placas Seedorfa 5 godina za hodanje. Jebo te Seedorf u paksu.
Zato: UPRAVA NAPOLJE!!!
(07-14-2012, 08:29 PM)curki Wrote: [ -> ] (07-14-2012, 07:45 PM)ensar7 Wrote: [ -> ]Joj Zlatan je kralj. Izgleda da pri razgovoru sa Gallianiem da mu je odrbusio:
"sta stavljate me na prodaju radi dugovanja? To nemate para? Pa hocete da vam ja ispisem cek..." hahahahaha to Zlatane
hehe
sramota. AC Milan nema para. Silvio pedofilu jedan, jebem ti mater, da Bog da ti se srusio avion i porodica ti objavila bankrot.
Djubrad jedna, samo valjate gluposti i serete nesto da nemate para. A imas za kurvarluk i da placas Seedorfa 5 godina za hodanje. Jebo te Seedorf u paksu.
Zato: UPRAVA NAPOLJE!!!
haha di si to nasa?
http://www.milannews.it/?action=read&idnotizia=85666
i imas isto to i na gazzetti i facebook od ac milan