(07-26-2012, 01:54 PM)DUCO Wrote: [ -> ]zalosno opet cemo sledecu sezonu na levi bok gledati anto i mezbah ... taiwo i didac nisu dobili oficialni broj za nihov dres.
pato 9
noce 8
prince 10
_ _ _ _ 22
MILAN - Brazil begin their Olympic campaign today with Pato and Gabriel in the squad.
breiking news na nasu stranicu da brazil igra danas, kako ovo izgleda prazno bez Thiago, ali bitno da gabriel e tu :/
gdje mogu nac sve brojeve?
22 je rezervisana za Kaku
Na MilanNews.it, Taiwo i Didac Vila bez broja i mislim da čak nisu na turneju po Sjevernoj Americi..
Lakše nego prošle godine:
Round 1: Milan-Sampdoria
Round 2: Bologna-Milan
Round 3: Milan-Atalanta
Round 4: Udinese-Milan
Round 5: Milan-Cagliari
Round 6: Parma-Milan
Round 7: Milan-Inter
Round 8: Lazio-Milan
Round 9: Milan-Genoa
Round 10: Palermo-Milan
Round 11: Milan-Chievo
Round 12: Milan-Fiorentina
Round 13: Napoli-Milan
Round 14: Milan-Juventus
Round 15: Catania -Milan
Round 16: Torino-Milan
Round 17: Milan-Pescara
Round 18: Roma-Milan
Round 19: Milan-Siena
Uskoro cemo saznati da li Kaka stvarno voli ovaj klub, ako Real pristane na ponudu Milana onda ostaje na Kaki da dodje i prihvati puno manju placu. Kaka budi covjek i probaj oziviti karijeru, ionako si dosta novaca zaradio, dodji i pomozi nam da sto prije prebolimo velike ovogodisnje gubitke.
nije problem Kaka. on je vec prihvatio 5 mil godisnje.
problem je Real. nedaju ga za male pare.
(07-28-2012, 01:24 PM)ensar7 Wrote: [ -> ]nije problem Kaka. on je vec prihvatio 5 mil godisnje.
problem je Real. nedaju ga za male pare.
Ipak zavisi sve od dolaska Modića u Real više nego tih 4-5 miliona razlike u cijeni, preveliki su prijatelji Galliani i Perez da bi im to omelo tranfer koji bi ako ništa Real olakšao naredne 3 godine za 45 miliona eura.
samo sto smo istjerali ambrosinia i flaminia u sredini i zamjenili ih sa montolivom i nocerinom, odma pokretnija sredina. mislim i do sad je, al bez ove dvoice jos vise. ogromna razlika kretanja ovog Milana i onog od prosli sezona.
dobra tekma , pogledao sam samo 2 pol. alegri isprobao drugu formaciju cini mi se 4 6 0 sharafi levo emanuelson desno a prince kao lazni napadac
bonera solidan , monty e agilan siguran ima mozak moze da nas preporodi, emanuelson e klasicno krilo i to se videlo u ovih dve tekmi iskoristio i zabio dva puta. prince mnogo nezainteresirano.
p.s. hazard mata tores to ce biti strasna trojka
Vala baš, sećam se prošle sezone počnem da posmatram samo igrače a ne loptu i većina se šetka. Dosta drugačija situacija sad, ne zavisimo od jednog igrača, dosta brže napadamo i to mi se svidja. A i valja napomenuti da je Čelzi igrao sa više prvotimaca nego mi a po meni smo ih zasluženo pobedili.
Dobro je odigrala većina ali treba istaći Urbi-a, opet jedan od najboljih, vuče napad i samo neka održi ovu formu i biće veoma bitan igrač u sledećoj sezoni.
Traore za sad dobro igra, i Monti je za ovo malo vremena pokazao da može biti pravo pojačanje. A odbrana za sad deluje ok.
Moram da priznam da mi ovo izgleda mnogo bolje nego što sam očekivao ali ne treba poleteti, ko zna kako će biti kad krene sezona, ali za sad uopšte nije loše.
I da, gledao sam preko Čelzi TV-A strim, dobar kvalitet ali jebo te al' su pristrasni oni komentatori, još par poslednjih minuta pustili neki glupi ugao kamere...
(07-29-2012, 01:56 AM)Red and black fan Wrote: [ -> ]Vala baš, sećam se prošle sezone počnem da posmatram samo igrače a ne loptu i većina se šetka. Dosta drugačija situacija sad, ne zavisimo od jednog igrača, dosta brže napadamo i to mi se svidja. A i valja napomenuti da je Čelzi igrao sa više prvotimaca nego mi a po meni smo ih zasluženo pobedili.
Dobro je odigrala većina ali treba istaći Urbi-a, opet jedan od najboljih, vuče napad i samo neka održi ovu formu i biće veoma bitan igrač u sledećoj sezoni.
Traore za sad dobro igra, i Monti je za ovo malo vremena pokazao da može biti pravo pojačanje. A odbrana za sad deluje ok.
Moram da priznam da mi ovo izgleda mnogo bolje nego što sam očekivao ali ne treba poleteti, ko zna kako će biti kad krene sezona, ali za sad uopšte nije loše.
I da, gledao sam preko Čelzi TV-A strim, dobar kvalitet ali jebo te al' su pristrasni oni komentatori, još par poslednjih minuta pustili neki glupi ugao kamere...
to nema veze sa direkcijom chelsea tv-a...ja sam gledo na arapima i ista je kamera bila...