Didac odbijen i vracen u Milano!!! Tooo!!!!
E sad ga ostavite ovdje i radite s momkom. Sto dobro rece novinar na milannews.it, nisu mu ni jednom dali sansu. Ni jednom. Eto vam pripreme, i pustite ga nek radi sa ekipom. Mali sigurno valja. To sto Allegri i njegovi "strucnjaci" to ne vide, to okaci macku od rep. Oni nebi prepoznali Messia ispred sebe a kamoli nac neku buducu zvijezdu. Moroni i kraj.
(08-02-2012, 02:16 PM)dejo Wrote: [ -> ] (08-02-2012, 02:03 PM)Stitch Wrote: [ -> ]grohotom se smijem 
ja ću se smijati zadnji..budi siguran u to...
Slazem se s Dejom, mislim da zbog nekoliko razloga ove godine osvajamo Scudetto ponovo....
(08-02-2012, 02:16 PM)dejo Wrote: [ -> ] (08-02-2012, 02:03 PM)Stitch Wrote: [ -> ]grohotom se smijem 
ja ću se smijati zadnji..budi siguran u to...
druze ja bih bio presretan da pojedem svoje rijeci na kraju sezone, ali bojim se da ces se razocarati zestoko

sa ovakvim rosterom, ja bih bio presretan ako izborimo ligu sampiona...al i to ce bit "guravo"...juventus nas je derao ove godine, samo su se dodatno pojacali, nama otisla dva najbolja igraca...i doso jebeni acerbi da silvu zamijeni
Stich ja mislim da je veliku ulogu u Juveu odigrao Conte. potvrda tome su ti rijeci par igraca koji govore o sjajnoj atmosferi u svacionici, kako im je trener uvijek za njih tu, i sjajno ih pripremi za mec. e posto Conte vjerovatno dobija kaznu na godinu dana, sumnjam da ce stara dama igrat oprt isto onako VELIKU ulogu u Serie A. bit ce i dalje jaki, al ne vise toliko. vise se bojim Intera. jer stramacioni je napravio cudo od njih a onaj Coutinho moze bez problema izbacit Sneijdera na klupu. jos sad sa Lucasom, lose nam se pise.
drugo imas Romu koja se pojacala na svim frontovima, i sa Zemanom ce gurat cisti napadacki fudbal.
bit ce tesko ove godine. jer nemamo vise: "Ibra ce to vec nekako sredit".
evo citam da se spominje Rossi. hmmm svidja mi se igrac, al u kratko vrijeme povrijedit 2 puta isti krizni ligament koljena, a poznavajuci nas MilanLab, ne znam koliko je to pametna opcija. da ne bude kao sa Flaminiem. vise u bolnici nego na terenu koristan.
Narode gledao sam utakmicu Copa Sudamerican Palmeiras - Botafogo, to je bilo praznik za oci, fudbal bez foliranja, glume ili igraca kojima je muka da trce.
Mnogo mi se svideo napadac Palmeirasa Hernan Barcos koji je dao dve golcine sa takvom lakocom da bi mu mogao pozavideti bilo koji od "skupih napadaca".
Momak ima 28 godina, a svake sezone obicno postigne nesto vise od jednog gola po utakmici (u svim takmicenjima).
Neki spoj Ibrahimovica, Torresa i Aguerra (zvuci kao vanzemaljac ali je tako).
Pa zasto ne bismo doveli takvog igraca?
Pogledajte golove sa te utakmice pa cete videti zasto tako mislim.
http://tvgool.ro/01-08-2012-palmeiras-2-...americana/
zato sto je non-eu igrac, i nije neko veliko ime. to je razlog. to jedno mjesto se cuva za neko zvucno ime. posto su prvo potrosili na gabriela
(08-03-2012, 11:26 AM)ensar7 Wrote: [ -> ]zato sto je non-eu igrac, i nije neko veliko ime. to je razlog. to jedno mjesto se cuva za neko zvucno ime. posto su prvo potrosili na gabriela
Pa zar sada u Milanu nije aktuelna strategija "dobro a jeftino" ili sto Italijani kazu "sicuro usato" (sigurno ali koristeno)?
Zvucna imena kostaju puno, a ovaj momak ubija od golova...
(08-03-2012, 10:54 AM)ensar7 Wrote: [ -> ]Stich ja mislim da je veliku ulogu u Juveu odigrao Conte. potvrda tome su ti rijeci par igraca koji govore o sjajnoj atmosferi u svacionici, kako im je trener uvijek za njih tu, i sjajno ih pripremi za mec. e posto Conte vjerovatno dobija kaznu na godinu dana, sumnjam da ce stara dama igrat oprt isto onako VELIKU ulogu u Serie A. bit ce i dalje jaki, al ne vise toliko. vise se bojim Intera. jer stramacioni je napravio cudo od njih a onaj Coutinho moze bez problema izbacit Sneijdera na klupu. jos sad sa Lucasom, lose nam se pise.
drugo imas Romu koja se pojacala na svim frontovima, i sa Zemanom ce gurat cisti napadacki fudbal.
evo citam da se spominje Rossi. hmmm svidja mi se igrac, al u kratko vrijeme povrijedit 2 puta isti krizni ligament koljena, a poznavajuci nas MilanLab, ne znam koliko je to pametna opcija. da ne bude kao sa Flaminiem. vise u bolnici nego na terenu koristan.
a tko kaže da Milan nema sjajnu atmosferu u svlačionici?Gattuso...dobro je rekao Allegri-on je prošlost, lako je sad biti pametan, mogao je reći što ne valja tijekom sezone.ispao je seronja, strah ga je vlastite prolaznosti i sad baljezga a nije prošlo ni 3 mjeseca od njegove penzije...
A Coutinho će izbacit Sneijdera iz prve kad moj djed potpiše za Barcelonu, Lucas je ok ali zanima tko će Interu igrati u obrani..
Zemanove ekipe su uvijek bile poznate da daju puno golova ali i da ih puno primaju, a on sam je praktički pročitana knjiga sa svojim 4-3-3 sustavom...
I nemoj se pravit pametan sa "poznavajući naš MilanLab" jer taj MilanLab je vjerojatno najbolje što je ijedna ekipa ikad imala...bez obzira što su se neki igrači povređivali u zadnjih par godina, uglavnom su to bili jedni te isti igrači...
I baš zato što nema Ibrahimovića EKIPA će igrati a ne Ibrahimović...jedva čekam da ih gledam bez nosonje na terenu kad su mu sve lopte slali kao nekad Knicksi Ewingu jer on je taj koji je morao biti u centru pažnje..serem se ja na to..ekipe osvajaju prvenstva, a ne pojedinci...
MilanLab je bio "nesto" dok ga je vodio Jean Pierre Messerman, kako je on otisao tako smo postali prava bolnica. Ubjedljivo u vrhu po broju povreda u Seriji A.
Uh a taj argument za Ibrahimovica

normalno da je u centru paznje, ko ce bit, Robinho, mrtvi Cassano, Maxi Lopez? Jaki su nam napadaci kad frljavi Emanuelson mora zabijat golove i to u pripremnim utakmicama, kako ce bit tek kad liga pocne? Ibrahimovic je mozda debil van terena, al na terenu je treci najbolji igrac na svijetu, iza Messija i Ronalda.
Nemoj se drug provaljivat sa najavama titule i slicnim nebulozama

I sam Allegri je rekao da ce bit prezadovoljan plasmanom u top 3. A i Berlusconi je najavio losije rezultate u narednih nekoliko godina.
(08-03-2012, 10:54 AM)ensar7 Wrote: [ -> ]Stich ja mislim da je veliku ulogu u Juveu odigrao Conte. potvrda tome su ti rijeci par igraca koji govore o sjajnoj atmosferi u svacionici, kako im je trener uvijek za njih tu, i sjajno ih pripremi za mec. e posto Conte vjerovatno dobija kaznu na godinu dana, sumnjam da ce stara dama igrat oprt isto onako VELIKU ulogu u Serie A. bit ce i dalje jaki, al ne vise toliko. vise se bojim Intera. jer stramacioni je napravio cudo od njih a onaj Coutinho moze bez problema izbacit Sneijdera na klupu. jos sad sa Lucasom, lose nam se pise.
Kod operacije kriznih ligamenata koljena treba biti jako oprezan kada se nastavlja igrati, cak i profesionalnim nogometasima treba minimalno pola godine da se vrate na teren, pa i onda traje neko vrijeme oslobađanja od psihickih blokada, jer se nesvjesno izbjegavaju neki pokreti u igri itd... Koliko sam ja shvatio Rossi je nakon prve operacije radio puno jacim intenzitetom nego je smio kako bi bio u kadru za EURO 2012, i bas zbog toga je ponovo uspio potrgati ligamente.
To nije ozljeda za saliti se, treba biti strpljiv jer ako se vratis prebrzo, moze ti se ponovo dogodit... Osim toga, Rossi mi je drag igrac i mislim da bi on bio idealna zamjena za Cassana, mozda da ga je nekako dovesti na posudbu uz mogucnist otkupa za 11 mil. dogodine, dovoljno da Milan Lab procijeni hoce li moci biti kao prije...
(08-03-2012, 12:43 PM)Stitch Wrote: [ -> ]MilanLab je bio "nesto" dok ga je vodio Jean Pierre Messerman, kako je on otisao tako smo postali prava bolnica. Ubjedljivo u vrhu po broju povreda u Seriji A.
Uh a taj argument za Ibrahimovica
normalno da je u centru paznje, ko ce bit, Robinho, mrtvi Cassano, Maxi Lopez? Jaki su nam napadaci kad frljavi Emanuelson mora zabijat golove i to u pripremnim utakmicama, kako ce bit tek kad liga pocne? Ibrahimovic je mozda debil van terena, al na terenu je treci najbolji igrac na svijetu, iza Messija i Ronalda.
Nemoj se drug provaljivat sa najavama titule i slicnim nebulozama
I sam Allegri je rekao da ce bit prezadovoljan plasmanom u top 3. A i Berlusconi je najavio losije rezultate u narednih nekoliko godina.
Daj mi izvor di si to vidio...