(08-08-2012, 08:08 PM)DUCO Wrote: [ -> ]Arsenal su potrosili 40 mil zadni Cazorla gi kostao 20 mil tako da van persi sigurno odlazi. eto nam Eu igraca
e to je vec nesto

hehe
al neda Silvio pare. treba napunit do vrha racun i slijedece godine ostavit klub u debelom minusu

Persi nikad nece u Milan a ni u Italiu..Jer on hoce plati od 10 Mil.po sezoni sto ce mu oba kluba iz Manchestera glat ponudit...
Zapata je veoma dobar igrac,barem je bio u Udinama..Matri kosta 10-12 mil..a ne 20..Iako meni nije neka klasa,bolji je Cassano za klasu...Neznam sad kad nemozemo dovesti non EU igraca,ko bi nam bio najbolja opcija za napad...??Mozda Rossi nebi bio los...
Jedini problem s Rossiem je to sto je povrijedjen i nece moci igrat do pocetka sljedece godine...
Ev da se javim. Meni je strašno zanimljivo ovo što se događa u Milanu. S ovim " zvijezdama " koje sad imamo, osjećam se puno bliže klubu nego prije, ne znam zašto. Uopće me ne zanima igrački kadar niti pojačanja. Jedino što bi volio je da dođe Kaka. Može i s jednom nogom i bez glave što se mene tiče, samo nek je tu.
Milan je moj klub i ja ću ga pratit bez obzira na sve a uzor su mi navijači Glasgow Rangersa ( iako sam veliki navijač Celtica ). Četvrta liga i 40 000 navijača. Boli njih k... ko igra i kolko su jaki.
Forza Milan! Vi što hoćete nešto što se neće dogodit imate PSG, Man. City i ostale mašinerije. Draži mi je ovaj Milan nego onaj sa Shevchenkom!
Real vs Milan 5 -1. ocekivao sam ovaj rezultat i zato nisam gledao utaknicu. koj e gledao nek pise ukratko koj kako izigrao...
Bolje sto nisi gledao utakmicu...Nikad losiji Milan,za 90 Min.ni 2 pasa kako treba...
Real je imao loptu sigurno 75%,imali su 15-ak kornera.15-ak suteva u okvir totalno su nas RAZBILI...
Sto se tice igraca,najvise me razocarao Boa,koji je totalno nespreman,i totalno van forme..
Cassano igra preko volje,stoji na terenu mase rukama..
Flamini trci ko budala,udara protivnika isti onaj stari Flamini nista nisacim....
Acerbi nije pojacanje,sporiji od Yepesa,lose se postavlja,zali Boze 13-ke..
Abate Nista smjesnan je izgledo protiv Ronalda i Coentraa..
Boneru i Antoninia netreba ni spominjat,zna se kakvi su to igraci,iako je Bonera bolji od Acerbia..
Binho nesto petama igra izvodi jedino sto je uradio je Go koji je zabio zahvaljujuci Nocerinu koji je jedini donekle bio solidan..
Ambro,Kapiten ali bivsi igrac ismijavali su ga kao i cjelu nasu ekipu..
Od ostalih igraca koji su igrali,jedino mi se malo svidio Constant,nije bio los,Mesbah Traore i ostali nisu vrjedni spominjanja..
Nije mi jasno zasto nije bilo Montoliva nije se valjda odma povrjedio..
Sve u svemu nikad nisam gledao losiji Milan ni nespremniji..Tesko nama ako nedodzu adekvatna pojacanja..
Jos da kazem da je Kaka usao oko 60-te minute i odigrao Perfektno,mislim da je imao 3 asistencije,i vjerujem da mu poslije ove utakmice nepada napamet da dodze u ovakvu ekipu kakva je nas Milan..
Jbg..Izgleda da ce nam ovo bili duga i TESKA sezona...
Forza Milan...
(08-09-2012, 03:46 AM)Milanista Mostar Wrote: [ -> ]Ev da se javim. Meni je strašno zanimljivo ovo što se događa u Milanu. S ovim " zvijezdama " koje sad imamo, osjećam se puno bliže klubu nego prije, ne znam zašto. Uopće me ne zanima igrački kadar niti pojačanja. Jedino što bi volio je da dođe Kaka. Može i s jednom nogom i bez glave što se mene tiče, samo nek je tu.
Milan je moj klub i ja ću ga pratit bez obzira na sve a uzor su mi navijači Glasgow Rangersa ( iako sam veliki navijač Celtica ). Četvrta liga i 40 000 navijača. Boli njih k... ko igra i kolko su jaki.
Forza Milan! Vi što hoćete nešto što se neće dogodit imate PSG, Man. City i ostale mašinerije. Draži mi je ovaj Milan nego onaj sa Shevchenkom!
Nije upitno koliko mi volimo ovaj klub vec ono sto se dogadja u klubu odn financijska kriza koja nas ubija. Boli me kjurac za PSG, CITY I REAL i ostale ali zao mi je kad gledam kako drugi ulazu u klub, u igrace, u stadione i ostale a mi stojimo na jednoj tocki vec godinama, a od ove godine vise ni ne stojimo vec propadamo. Pa 5-1 smo izgubili od Reala sinoc, ali nista cudno, to je nasa realnost. Osmina finala Lige prvaka je uspjeh ove godine.
A to sto se ti osjecas blize klubu vise nego ikad prije je tvoja stvar, i kad vec imam pravo reci misljenje onda kazem da se apsolutno ne slazem s tobom. Onaj Milan sa Shevom je bio nesto posebno za mene, klub koji je osim Sheve tad najboljim strikerom na svijetu imao sve pozicije super pokrivene i bili smo konkurentni u svakom natjecanju. To je bio Milan kakvog hocemo. A tebi ako je drazi ovaj Milan sa invalidom Patom, stoperom Bonerom, bekom Antoninijem i ostalim polovnim igracima koji ce biti isprdani od strane Juventusa, Intera i Rome onda stvarno ti se divim.
boa e igrao i nosalantno protiv celzi kat e bio lazni napadac samo e stojao na centru i gubio lopte, casano se popravio vise od 5 kila tako da moze da ode a kao zamena da doce Rossi mlada verzija od Casana, Montolivo nie igrao imao malu ozledu.
malo oko mercata ; zapata smo doneli i deinitivno nema italijanski pasos tako da ostaemo bez ono non EU mesto, sve zaradi klinac golmana gabriel koj smo doveli kao 3 golmana gledao sam ga dosta solidan e za brazil
Montolivo bice ova sezona nasi glavni igrac sa njega u vezi i noce i Muntari bili bi po solidni u odnos Reala, steta za muntari sta nece ga biti 4 5 meseca, on e prava sila za razliku od ovi constant traore i emanuelson koj ce ponovo biti zrtva na tu poziciju.
psg ponudili za lucas iz sao paulo 30 - 40 mil
man utd su pratili oficialu ponudu za persi
(08-09-2012, 10:08 AM)ktm rossonero(alberto) Wrote: [ -> ]Bolje sto nisi gledao utakmicu...Nikad losiji Milan,za 90 Min.ni 2 pasa kako treba...
Real je imao loptu sigurno 75%,imali su 15-ak kornera.15-ak suteva u okvir totalno su nas RAZBILI...
Sto se tice igraca,najvise me razocarao Boa,koji je totalno nespreman,i totalno van forme..
Cassano igra preko volje,stoji na terenu mase rukama..
Flamini trci ko budala,udara protivnika isti onaj stari Flamini nista nisacim....
Acerbi nije pojacanje,sporiji od Yepesa,lose se postavlja,zali Boze 13-ke..
Abate Nista smjesnan je izgledo protiv Ronalda i Coentraa..
Boneru i Antoninia netreba ni spominjat,zna se kakvi su to igraci,iako je Bonera bolji od Acerbia..
Binho nesto petama igra izvodi jedino sto je uradio je Go koji je zabio zahvaljujuci Nocerinu koji je jedini donekle bio solidan..
Ambro,Kapiten ali bivsi igrac ismijavali su ga kao i cjelu nasu ekipu..
Od ostalih igraca koji su igrali,jedino mi se malo svidio Constant,nije bio los,Mesbah Traore i ostali nisu vrjedni spominjanja..
Nije mi jasno zasto nije bilo Montoliva nije se valjda odma povrjedio..
Sve u svemu nikad nisam gledao losiji Milan ni nespremniji..Tesko nama ako nedodzu adekvatna pojacanja..
Jos da kazem da je Kaka usao oko 60-te minute i odigrao Perfektno,mislim da je imao 3 asistencije,i vjerujem da mu poslije ove utakmice nepada napamet da dodze u ovakvu ekipu kakva je nas Milan..
Jbg..Izgleda da ce nam ovo bili duga i TESKA sezona...
Forza Milan...
Fkt najbolji opis utakmice i igraca...
Katastrofa nesto slicno kao zadnja sezona Carla kad nas je Chleski nabio 5-0 na turneji u Americi...poslje onakve utakmice ako ne skontaju da treba doci tri (najmanje) pojacanja, ali pojacanja ne igraci koji ce doci za 0 eura...Nama trebaju pojacanja ne igraci da popune prazna mjesta i da popune broj igraca u ekipi ...
Traore je izgleda cisti promasaj i to je sad i Max skontao, mozda ce ga cak poslat na posudbu ili iskoristiti u transferu nekom...Acerbi mozda ce i biti solidan treba mu dati jos sanse fizicki je jak samo je uzasno spor to mora brzo nadoknaditi ali njemu dat 13 je ravno propasti...najveci promasaj je dati 10 Boatengu...svaka njemu cast na zalaganju zna povuci ekipu i sve...ali koje sve tu 10 nosio da on sad nosi najbolje opisuje stanje u ekipi, on jednostavno ne moze igrati iza dva napadaca, jedino da nesto doooobro promjeni u svojoj igri...
Sto se tice pojacanja vise me boli neka stvar i za Kakom i za napadacom dovedite vise LJEVOG BEKA...pa juce sta su radili Antoninu i Mesbahu pa to je strasnooo, ono je antifudbal u uvreda za Milan kao ekipu....
Mozda je onaj juce debakl i dobar da pokaze da nam fale igraci i ono fkt sto jedino dobro radi Max je sad da kuka za pojacanjima a ne da suti, konacno...
Plus da spomenem sukob Ambrosinia i Robinha par puta u toku utakmice se kapitenski izgalamio na malog, ali ni on nije osta duzan ....
Meni samo nije jasno kako Milan nije mogao da dovede Balzaretia,koji je otisao u Romu..Dobar igrac,za sve nase bekove je van zemaljac....Jos nije ni nesto puno para placen...Uzas...