Lepo je čovek objasnio par stvari, s mnogim se i ja ne slažem ali bože moj. Kad ga već citiraš odgovori na komentar a ne odmah kako je navijač PSG-a, usput naglašavajući kako ćeš ti pratiti klub makar ispao u 5. ligu. Verujem da većina nas ovde ne bi htela da nas kupi bogataš koji bi trošio velike sume novca poput Sitija.
Meni se ne svidja što u ovoj ekipi nema više nekog igrača koga posebno cenim i koji se izdvaja. Otišle su legende kluba, bilo je i vreme doduše, ali onda ode i Silva koji je trebalo da nasledi Nestu i bude novi kapiten. I onda ko nam ostaje? Ima svakako tu par igračina ali je to tanko.
Činjenica je da klub u dosta gorem stanju nego prethodne sezone, možemo krenuti u bilo kom smeru, videćemo već u prvih par kola kako će to izgledati. Verujem i da možemo uzeti Skudeto, a opet i možda imati lošu sezonu, ko zna, tek treba videti na šta će to da liči.
Juveu veceras priznat go iako je golman vise nego ocito zaustavio loptu na liniji, a nama nisu priznali onaj Munatarijev go iako je lopta presla pola metra gol liniju. Ne znam sta da kazem, nisam pobornik teorija zavjera, ali ocito je da njih na neki nacin sudije najvise respektuju...dovoljno je da igraci Juventusa potrce prema sudijama i vec se zna da ce odluka biti donesena u njihovu korist. Brojne su takve situacije u zadnje 2 godine. To me strasno zivcira, jer kako covjek da se koncentrise na igru, na sport??
(08-26-2012, 05:49 AM)Mecong Wrote: [ -> ] (08-25-2012, 11:04 PM)kakabanja Wrote: [ -> ]Znači dobili smo na forumu još jednog navijača PSG-a. Znači Berluskoni se piša po ovom klubu zato što neće da proda klub Arapima, Rusima ili Amerikancima pa da i mi malo kupujemo, prodajemo kao na video igricama. Ovdje se konstantno pojavljuju neki likovi koji se poslije izvjesnog vremena kao nešto naljute na Berluskonija, Galijanija ili nekog od trenera Milana i onda demonstrativno zaprijete citavom forumu da će prestati pratiti Milan. Pa prestanite više i odjebite u koracima. Ja ću ga pratiti ma ko igrao, trenira ili vodio ovaj klub.
Ko tebe sta pita?
Pitao ti mene ne pitao, fataj se ti Sportitalia. To ti je kanal koji ima prava za francusku ligu. Tamo ce ti biti Ibrahimovic (i ostatak PSG koji si nam predstavio) svako kolo, pa gledaj i uzivaj.
Aman, to sto je covek rekao da PSG ima ludacki tim ne znaci da navija za PSG. Meni je francuska liga uvek bila bezveze, i ne bih je gledao nikad. Iskreno se nadam da nece nista uraditi u LS, ali realno imaju odlican tim.
Mislim da je poenta onoga sto je Mecong napisao to sto je Milan izgubio status velikog kluba, sto je postao predmet sprdnje i sto ce biti nemoguca misija uhvatiti trece mesto sa ovakvim timom. Navijam za Milan od 94' a redovno pratim od 96', i nikad nismo bili jadniji. Pola ovih sto su dosli ovog leta cak i te 96/97 ne bi mogli ni da prismrde timu, a tada smo bili na sredini tabele.
Los menadzment, losa ulaganja, los odnos prema timu. Opravdavati matorog pedofila je blago receno neukusno. Dobro bi bilo da imamo za predsednika nekoga ko nema milion i jednu aferu iza sebe. Sramotno je sada i reci da je matori predsednik kluba koji volimo. Smeju nam se ljudi
(08-26-2012, 08:58 AM)kakabanja Wrote: [ -> ] (08-26-2012, 05:49 AM)Mecong Wrote: [ -> ]Ko tebe sta pita?
Pitao ti mene ne pitao, fataj se ti Sportitalia. To ti je kanal koji ima prava za francusku ligu. Tamo ce ti biti Ibrahimovic (i ostatak PSG koji si nam predstavio) svako kolo, pa gledaj i uzivaj.
Ovi moji Vijetnamci prenose francusku ligu a imam i satelitsku antenu. K+ prenosi sve vaznije utakmice iz svih liga petice. Evo drzim u rukama vijetnamske novine ("Bongda" = "Fudbal"). U 23:00 po mom (vijetnamskom vremenu) imam na K+NS Milan-Sampdoria, u 01:45 prenose sve utakmice italijanske lige a u 02:00 isto na K+NS imam PSG-Bordeaux. U svakom slucaju hvala ti.
Sastav Milana po vijetnamskim novinama:
Abbiati, De Sciglio, Zapata, Bonera, Antonini, Flamini, Montolivo, Nocerino, Boateng, Pazzini, Robinho.
Sastav PSG, takodjer, po vijetnamskim novinama:
Jallet, Sakho, Thiago Silva, Maxsvel, Matuidi, Thiago Motta, Verratti, Pastore, Nene, Ibrahimovic.
(08-26-2012, 09:50 AM)maharaja Wrote: [ -> ]Aman, to sto je covek rekao da PSG ima ludacki tim ne znaci da navija za PSG. Meni je francuska liga uvek bila bezveze, i ne bih je gledao nikad. Iskreno se nadam da nece nista uraditi u LS, ali realno imaju odlican tim.
Mislim da je poenta onoga sto je Mecong napisao to sto je Milan izgubio status velikog kluba, sto je postao predmet sprdnje i sto ce biti nemoguca misija uhvatiti trece mesto sa ovakvim timom. Navijam za Milan od 94' a redovno pratim od 96', i nikad nismo bili jadniji. Pola ovih sto su dosli ovog leta cak i te 96/97 ne bi mogli ni da prismrde timu, a tada smo bili na sredini tabele.
Los menadzment, losa ulaganja, los odnos prema timu. Opravdavati matorog pedofila je blago receno neukusno. Dobro bi bilo da imamo za predsednika nekoga ko nema milion i jednu aferu iza sebe. Sramotno je sada i reci da je matori predsednik kluba koji volimo. Smeju nam se ljudi
Bravo momak, svaka ti cast.
Juventusu priznat gol za koji sam odma rekao da je regularan, al iz druge perspetkive se vidi da golman nije makeo loptu sa crte. POgledaj mu ruke dok klizi po travi, ne mice ih, sto znaci da je zaustavio loptu na crti i oslobodio ruke da samo tijelo klizi, a ruke drze loptu na crti. Al ko sto huss kaze: Juventusu se drugacije sudi. Zadnji primjer je Supercup Italije. Jadno i zalosno
A ovo veceras je smijesno. Moje prvo pitanje je: koji ce nam k.... jos jedan odbrambeni????? Pa samo ce grijat klupu jer opet Bonera standardni. A Zapata konkurise za mjesto sa Yepesom. Acerbi je vec na klupi? Bonera je znaci nas standardni branic? Ma idi Allegri u 3 p.m. vise i ti i tvoj kretenizam.
(08-26-2012, 09:50 AM)maharaja Wrote: [ -> ]Aman, to sto je covek rekao da PSG ima ludacki tim ne znaci da navija za PSG. Meni je francuska liga uvek bila bezveze, i ne bih je gledao nikad. Iskreno se nadam da nece nista uraditi u LS, ali realno imaju odlican tim.
Veliki klub ne izgubi svoj status u dvije sezone to valjda i sam znaš. Igrači dođu i igrači odu, ali Milan ostaje.
ja bi rekao da juventus ne sviran ofsajd a u produzetak akcii dosuden nepostoecki penal.
(08-26-2012, 10:42 AM)dejo Wrote: [ -> ] (08-26-2012, 09:50 AM)maharaja Wrote: [ -> ]Aman, to sto je covek rekao da PSG ima ludacki tim ne znaci da navija za PSG. Meni je francuska liga uvek bila bezveze, i ne bih je gledao nikad. Iskreno se nadam da nece nista uraditi u LS, ali realno imaju odlican tim.
Veliki klub ne izgubi svoj status u dvije sezone to valjda i sam znaš. Igrači dođu i igrači odu, ali Milan ostaje.
Ostaje Milan kao i neki drugi klubovi koji imaju slavnu proslost, ali jadnu sadasnjost (nadam se da to kod nas nece biti slucaj). Mi smo, nazalost, u silaznoj putanji. Mozemo da se dicimo velikom istorijom, ali to nece donositi pobede. Cak i prosle godine kad smo imali pristojan tim, u ligi nismo pobedjivali jace ekipe.
Kada kazem veliki klub, ne mislim tu na slavnu proslost i mnogo trofeja. Doduse, u prosloj deceniji smo samo 2 puta osvojili ligu (ako 2010/11 racunamo u proslu deceniju). Mislim na respekt koji tim ima kada igra protiv drugih, ali i na postovanje koje dobija od svojih navijaca. Tu se najbolje odrazava prodaja sezonskih karata. Nikad jadnija.
Ovog leta se nasa uprava ponasa kao najgori prosjaci. Tako nesto ne prilici ni mnogo manje slavnim klubovima.
A ako gledamo velicinu kluba po broju osvojenih LS, onda je samo Real veci. Naravno, Real ne ide okolo i prosi fudbalere.