nema sta da se puno kome. vtoro sam gledao vise nego prvo.
jako razocaran od Montolivo puno ocekivao ali mozda pozicija nie mu odgovara puno lopti gubio. Prince neznam koja e njegova uloga u ovaj novi tim ali do 0-1 nigde ga nie bio posle e poceo nesto da isprobava,
Matia desiglio dobar mlad dobru desnicu ima prostora za napredak
i koj e taj poteg sa robinjo cekamo objasnjenje :/ od alegri. ali svi ste ga vec otpustili ali bi ja da sam na njegovo mesto bi si dao ostavku posto ovo nema smisla sta rade od njega.. i sad po seizgleda i Mexes ce otici a galijani ce kazati da e potrazio transfer isto kao cassano.
Allegri da je pametan dao bi ostavku odmah poslije utakmice. Ovo sto se radi u i sa velikim Milanom nije humano. Dejo, sta ti kazes?
Quote:i koj e taj poteg sa robinjo cekamo objasnjenje :/ od alegri.
a eto od te zamjene smo i proigrali. naravno sigurno je rezultatski zaostatak isto učinio svoje ali sigurno da je i ta zamjena imala učinka.
krivo mi je šta smo izgubili, očajno krivo. mislim da mi prošle sezone nijedanput nije bilo ovako krivo zbog lošeg rezultata.
(08-26-2012, 08:58 PM)Mecong Wrote: [ -> ]Allegri da je pametan dao bi ostavku odmah poslije utakmice. Ovo sto se radi u i sa velikim Milanom nije humano. Dejo, sta ti kazes?
Slažem se. Navijam za Milan od sezone 96/97 a pratim ga redovito od sezone 98/99 i sa 100% sigurnosti mogu reći kako je ovo najgori Milan koji sam ikad gledao.
Sramota.
Allegri treba dati ostavku ukoliko misli ovako raditi izmjene i slagati jedanaestoricu. Svake godine je sve gori i gori.
(08-26-2012, 09:16 PM)dejo Wrote: [ -> ] (08-26-2012, 08:58 PM)Mecong Wrote: [ -> ]Allegri da je pametan dao bi ostavku odmah poslije utakmice. Ovo sto se radi u i sa velikim Milanom nije humano. Dejo, sta ti kazes?
Slažem se. Navijam za Milan od sezone 96/97 a pratim ga redovito od sezone 98/99 i sa 100% sigurnosti mogu reći kako je ovo najgori Milan koji sam ikad gledao.
Sramota.
Allegri treba dati ostavku ukoliko misli ovako raditi izmjene i slagati jedanaestoricu. Svake godine je sve gori i gori.
Kakav bi ti sastav izveo da si bio na Allegrievu mjestu ??
Ne smatraj ovo nekim podbadanjem i slično... čisto informativno

Ma najmanje je do trenera. Nema on tu sta puno pametovat. Igro je s igracima koje ima na raspolaganju. Najteze mi pada sto se za male pare moze napravit odlicna ekipa i to samo od igraca iz serie A. Gledam ovog Almirona veceras, covjek igra vec par sezona odlicno zadnjeg veznog. Upravo pozicija na kojoj nam je hitno potreban igrac. Ne vjerujem da je Almiron skuplji od nekih 5-10 miliona. Ali debil Galiani bi otiso predsjedniku Catanie i reko eto dajte nam Almirona na posudbu sa opcijom kupovine na kraju godine. Jebo mater debilnu, samo za tu posdubu s opcijom kupovine zna. I ne znam kako neko moze njegove pregovaracke sposobnosti hvalit?
(08-26-2012, 09:21 PM)Tiziano Crudelli Wrote: [ -> ] (08-26-2012, 09:16 PM)dejo Wrote: [ -> ]Slažem se. Navijam za Milan od sezone 96/97 a pratim ga redovito od sezone 98/99 i sa 100% sigurnosti mogu reći kako je ovo najgori Milan koji sam ikad gledao.
Sramota.
Mislim da je mene Dejo pogresno shvatio. Allegri je uradio najbolje sto je mogao, ozbiljno mislim. Allegri da je pametan dao bi ostavku i ponudio matorom pedofilu i onom njegovom celavom kucnom ljubincu da mu popuse. Od ove ekipe Milana ni konzilium trenera (Murinho, Ferguson, Guardiola, Ancelotti, Capello, Hiddink,...) ne bi nista mogli napraviti. Kako ce onda Allegri sam nesto napraviti.
(08-26-2012, 09:21 PM)Tiziano Crudelli Wrote: [ -> ] (08-26-2012, 09:16 PM)dejo Wrote: [ -> ]Slažem se. Navijam za Milan od sezone 96/97 a pratim ga redovito od sezone 98/99 i sa 100% sigurnosti mogu reći kako je ovo najgori Milan koji sam ikad gledao.
Sramota.
Abbiati; De Sciglio, Zapata, Yepes, Antonini; Boateng,Nocerino,Montolivo;El Sharaawy;Robinho,Pazzini.
ili
Abbiati; De Sciglio, Zapata, Yepes, Antonini; Boateng, Nocerino, Flamini; Montolivo; Robinho, Pazzini.
Dvoumio bi se oko ova dva,ali mala prednost na strani donjeg sastava.
Interesantan komentar navijaca Milana sa jednog foruma:
"Kako se Montolivo zeznuo u racunanju.
Napustio je Fiorentinu koja se raspadala i dosao u jaki Milan. A onda se Milan raspao, a Viola poslozila opaku ekipu."
Mislim da su one jezivo prazne tribine sve rekle o danasnjem Milanu.
Sva sreca da mi se komp raspada, pa sve i da hocu ne mogu gledati utakmice.
Zao mi je samo sto nismo imali nekog malo jaceg u prvom kolu, da nas nabusi 4-0 pa da se majmuni uhvate za dzep dok je vrijeme.