Zdrijeb nas pomazio. Prolaz je izgledan al nikad se ne zna. Neugodne su sve ekipe. Al nitko ne bi bio sretniji od mene da budemo treci i odemo u uefa ligu i da pokusamo to osvojiti jer svi znamo da je to jedini trofej koji nam nedostaje.
Napokon smo i mi imali sreće sa žrebom, ok grupa. Međutim kako smo krenuli u sezonu ko zna šta će biti...
vec poslije cetvrtog kola cemo imat 12 bodova, tako da cemo zadnje dvije prodat. Al sigurno je da cemo bit prvi u grupi. Imali smo extra srecu, i ne znam odakle vam to da je Malaga i Zenit jak???? Malaga u propastu, a Zenit moze lako u Ruskoj ligi, al u Europi je uzasan. Uostalom, vec drugu tekmu igramo u Rusiji, znaci nece biti toliko hladno da Rusi izvuku prednost iz toga. Ovo je extra grupa, nikad bolja. Sigurno prov, mjesto mozemo se koncentrisat na Seriu A, a i tribine ce biti prazne taman da se stoka na foteljama skonta da bez zvijezda nema ni zvijezdanog kluba. Al nek je Juve dobio tesku grupu. Mogu bit drugi al ce se morat trudit za to. Znaci nema vise odigrat tekmu pa 7 dana odmora do slijedece. hehe lako je bilo prosle sezone.
Calciomercato? U neku ruku zadovoljan. Nijang kao buduca zvijezda, Krkic strasno pojacanje, De Jong je ono sto sam cekao. Ogromno mi je drago sto smo ga doveli. Napokon imamo ubicu na zadnjem veznom. Taj sve stize i neboji se uci u duel. Kao Bommel kad je stigao u Bayern. Strasan tip. Sad se samo pitam koji nam je k.... trebao Kambodzanac i constanta? Obojica nicemu ne sluze. Prvi tanak ko cackalica, svaki put u duelu strahujem da ga ne slome, a drugi licem izgleda izbezumljeno a na terenu ista stvar. Daj Boze da grijesim. Montolivo me samo uvjerio ono sto sam i ocekivao od njega, puno trka, zna kretanje, a gubi masovno lopte. Isto tako je igrao i za Azzurre.
Znaci: Nesta - Thiago otisli, dosli Acerbi i Zapata. Ibra - Cassano- Pippo, a zamjeni li ih Krkic i Pazzini i Nijang. Sredina: Setac, Bommel, Ringhio, a dosli: Montolivo, Troare, i De Jong i naravno constanta. Pa i nismo nesto smanjili broj igraca. Al eto barem smo podmladili ekipu. Vise nemamo penzionera. I sad se stvarno pitam: gdje ce igrat Capitano? Mislim, imamo strasnu sredinu, i ja u nikakvoj opciji ne vidim mjesta za Ambra. A morat ce igrat jer je kapiten. E dragi Allegri, izvlaci se kako znas.
As reported by Gianluca Di Marzio to "Special Cup" on "Sky Sport" , Adriano Galliani would open to a possible new arrival the following day, probably a left-back. The market expert felt to exclude the name of Andrea Dossena.
jebote cekaju zadnjih pet dana da se aktiviraju i sad dok se ovi igraci uigraju proce 5-6 kola. Kako svake godine prave istu gresku, ne mogu da vjerujem...
Jebi ga, sve je to samo da bi smanjila cena...
Došao De Jong, danas mogući dolasci Kake, Mbiwe i možda još koje iznenadjenje...
Za mjesto lijevog beka spominju se Dossena, Antonelli i Peluso. Naravno najpoznatiji je Dossena, ali za ovog malog Antonellija sam čuo i prije da ima nekakvog potencijala, dok mi je Peluso nepoznanica.
Skupina lige prvaka je san svih snova. Zadovoljan De Jongom, sa Bojanom i nisam baš, jer mi se čini da je to još jedan od vječitih talenata u stilu Nicole Ventole.
Ensar je dobro rekao, u ovakvom veznom redu nema mjesta za Ambrosinija. Jednostavno nema i ne bi trebalo biti čak ni ako Mandingo zaprijeti da će silovati Allegrija, Max bi trebao podnijeti jednu rundu s njime samo da ne stavi Ambra unutra.
Jer ako pogledamo taktiku koju Max najavaljuje (Mecong ne ja nego trener

)a to je 4-3-3 onda bi po meni bilo idealno ovo: Abbiati; Abate, Mexes, Zapata, De Sciglio;Boateng, De Jong, Montolivo;Bojan,Pazzini, Robinho.
De Sciglio je već igrao na lijevom boku i spominjalo se da bi mogao igrati opet na toj strani umjesto Antoninija.
Ensare, Constant i Traore služe isključivo za rotaciju, ali jbg u nedostatku boljeg ili čega već oni su igrali u prvoj ili više nego što bi trebali.
poizvesno e da dovedemo levi bocni spominje se Antoneli od genove nasa skola e momak 25 god. i Peluso od atalanta 28 god. KAKA e sve po izvesnie posto modric su doveli , a Mbwia jedino ako odlazi Mexes. ako docu i ovih 3 onda to ce biti mercato za pametenje posto smo smenili gotavo citavu ekipu.