(08-31-2012, 09:07 AM)dejo Wrote: [ -> ]Za mjesto lijevog beka spominju se Dossena, Antonelli i Peluso. Naravno najpoznatiji je Dossena, ali za ovog malog Antonellija sam čuo i prije da ima nekakvog potencijala, dok mi je Peluso nepoznanica.
Skupina lige prvaka je san svih snova. Zadovoljan De Jongom, sa Bojanom i nisam baš, jer mi se čini da je to još jedan od vječitih talenata u stilu Nicole Ventole.
Ensar je dobro rekao, u ovakvom veznom redu nema mjesta za Ambrosinija. Jednostavno nema i ne bi trebalo biti čak ni ako Mandingo zaprijeti da će silovati Allegrija, Max bi trebao podnijeti jednu rundu s njime samo da ne stavi Ambra unutra.
Jer ako pogledamo taktiku koju Max najavaljuje (Mecong ne ja nego trener
)a to je 4-3-3 onda bi po meni bilo idealno ovo: Abbiati; Abate, Mexes, Zapata, De Sciglio;Boateng, De Jong, Montolivo;Bojan,Pazzini, Robinho.
De Sciglio je već igrao na lijevom boku i spominjalo se da bi mogao igrati opet na toj strani umjesto Antoninija.
Ensare, Constant i Traore služe isključivo za rotaciju, ali jbg u nedostatku boljeg ili čega već oni su igrali u prvoj ili više nego što bi trebali.
Hahahaha......Dejo, nema problema, razumijem. Sasvim solidan sastav. Medjutim, skoro sam siguran da ce Kaka doci u toku dana, ima jos vremena. Sa Kakom u ovom sastavu na mjesto Bojana Milan bi bio jaci nego prosle godine. A tu je i Pato, jos uvijek se nadam, ne mnogo. Nadam se da ce i Robinho biti manje sebican a vise koncentrisan i precizan. Tu je i Emanuelson, veoma zahvalan igrac. Tu je i Faraon. Nece to biti tako ni lose, cak naprotiv, nadam se. Zapata mi je najveci
?
(08-31-2012, 09:07 AM)dejo Wrote: [ -> ]Abbiati; Abate, Mexes, Zapata, De Sciglio;Boateng, De Jong, Montolivo;Bojan,Pazzini, Robinho.
Ovo ako se uigra moglo bi biti bolje nego sa Ibrahimovićem. Ovako ćemo biti nepredvidivi sa probojnima Robinhom i Bojanom, kreativnim Monolivom i uvijek opasnim Boatengom iz drugog plana.
Ukoliko i bočni igrači bljesnu mogli bi se uključiti u borbu za titulu.
Retardirani Mesbah koci dolazak ljevog beka...Ne zeli da ide u Palermo ili Torino...Peluso je vec potpisao za Juve...znaci ako se ovaj glupan smiluje Luca Antonelli ce potpisati...
Od Kake nema nista...jos 2 sata do kraja prelaznog roka....
Onaj govnar Mesbah ne želi mrdnuti iz Milana i sada nam je propala zamjena sa Genoom za Antonellija. Mrš u racku smeće jedno.
Mecong i Cassano to lijepo izgleda na papiru možda i bolje nego prošle godine. A hoće li biti bolje sve ovisi hoće li se ili neće uigrati kako kaže Cassano. Da Mecong tu je i Pato ali ja u tog dečka više ne vjerujem niti računam na njega. Zapravo da budem brutalno iskren danas dok sam šetao psa sam ga se tek sjetio nakon tjedan dana i shvatio da ga je čak i moj mozak automatski prekrižio. Nešto poput onih ispita koji me najmanje zanimaju pa kad ih prođem zaboravim na njih sve dok ne pogledam u indeks nakon 6 mjeseci.
Ali ekipa sada ima kakvu takvu rotaciju:Constant, Nocerino, Traore, Emanuelson,Faraon,pa čak i taj Niang i Pato dakle 6-8 igrača za rotaciju koji ako ništa drugo mogu trčat da održe kakav takav ritam
Onaj konj Alegri izjavio za sutra da prvu postavu ce igrat Bonera i Jepes ili Acerbi jos nije odlucio se izmedu njih dvojice :S
da dovedemo Mesija i Ronalda daba nam ako ce nam nazad igrat retardirani Bonera.
Gotovo je, to je nas tim za sljedecu sezonu

evo sad kad je prijelazni rok zavrsio ukratko cu proanalizirati nase linije ove sezone.....
dakle sto se tice golmanske pozicije nista se nije promijenilo(a nije ni trebalo).....
obrana.....otisli silva i nesta...dosli acerbi i zapata.....zapata po meni dobar igrac....dokazan u seriji a, fizikalac,bit ce dobar posao
acerbija necu komentirati...nije vrijedan toga....dakle izgubili smo odlaskom silve....nesta nam nece faliti(proslogodisnji nesta)
sredina.....tu smo promijenili jako puno igraca...po meni puno bolji vezni red nego prosle sezone,za relativno malo para....ako nista trkacki cemo biti jaci 10 puta nego prosle sezone
sto se tice napada...otisli cassano i zlatan...jedini igraci koji su nesto vrijedili u napadu prosle sezone....umjesto njih dosli krkic i pazzini.....tu smo izgubili na kvaliteti jako puno.....sto ce se i osjetiti na rezultatima ove sezone....
moja ocekivanja od ove sezone......max je rekao da cemo biti najmanje 3. u serie A......jako tesko cemo to postici...realno je da necemo sljedece sezone igrati u LP....
sto se tice LP....imamo nezgodnu skupinu....vjerujem da mozemo do drugog mjesta u skupini....ali realno je 3. mjesto...ipak smo bolji od anderlechta...
kao sto vidite dosta sam kritican...ali kako smo usli u sezonu....dosta realan....
Nisam u toku ovih dana jer sam na odmoru van zemlje. Jel Kaka nas ili nije?