(09-01-2012, 07:20 AM)dejo Wrote: [ -> ]Ako De Jong bude zamjena za Ambrosinija kunem se na sve ono što mi je sveto da se odričem Massimiliana Allegrija.
Pa i bit će, njih dvojica konkuriraju za poziciju centralnog veznog. A što ti to ne odgovara? Pa više manje za oba igrača to su prirodne pozicije..
Pa valjda će Ambrosini grijati klupu, a ne De jong?!?!?!
(09-01-2012, 12:06 PM)dejo Wrote: [ -> ]Pa valjda će Ambrosini grijati klupu, a ne De jong?!?!?!
Ahaa, sorry pogrešno sam skontao. Naravno da će De Jong igrati, da mu je rečeno da će grijati klupu ostao bi u City-u jer bi ga to financijski bolje izašlo. Mislim da je i Ambrosini sam toga svjestan i da se neće mnogo žaliti, duga je sezona..
(08-31-2012, 09:32 PM)Tiziano Crudelli Wrote: [ -> ] (08-31-2012, 07:42 PM)kalla1899 Wrote: [ -> ]evo sad kad je prijelazni rok zavrsio ukratko cu proanalizirati nase linije ove sezone.....
dakle sto se tice golmanske pozicije nista se nije promijenilo(a nije ni trebalo).....
obrana.....otisli silva i nesta...dosli acerbi i zapata.....zapata po meni dobar igrac....dokazan u seriji a, fizikalac,bit ce dobar posao
acerbija necu komentirati...nije vrijedan toga....dakle izgubili smo odlaskom silve....nesta nam nece faliti(proslogodisnji nesta)
sredina.....tu smo promijenili jako puno igraca...po meni puno bolji vezni red nego prosle sezone,za relativno malo para....ako nista trkacki cemo biti jaci 10 puta nego prosle sezone
sto se tice napada...otisli cassano i zlatan...jedini igraci koji su nesto vrijedili u napadu prosle sezone....umjesto njih dosli krkic i pazzini.....tu smo izgubili na kvaliteti jako puno.....sto ce se i osjetiti na rezultatima ove sezone....
moja ocekivanja od ove sezone......max je rekao da cemo biti najmanje 3. u serie A......jako tesko cemo to postici...realno je da necemo sljedece sezone igrati u LP....
sto se tice LP....imamo nezgodnu skupinu....vjerujem da mozemo do drugog mjesta u skupini....ali realno je 3. mjesto...ipak smo bolji od anderlechta...
kao sto vidite dosta sam kritican...ali kako smo usli u sezonu....dosta realan....
Došao Gabriel čijih smo pola godine ugovora otkupili za 500 000 eura uz određene bonuse, po svijetskim nogometnim ekspertima spada u top 3 mlada golmana na svijetu.
Slažem se da nam je vezni red bolji nego prošle sezone, manje sklon ozljedama. De Jong je počeo karijeru kao kreativni vezni u Ajaxu, mada ga svi vidimo kao mesara ali čovjek zna sa loptom ako naši vezni budu radili za Montoliva kojeg treba gurnuti više prema golu ovaj bi vezni red itekako imao na krativnosti za razliku od prošle godine.
Ovaj dio tvoga posta mi je nebulozan i štoviše djeluje mi od osobe koje pored svoje kritike ima jako slabo poznavanje današnjeg nogometa i situacije u istom.
Bez uvrede..
zato i vrijedi toliko...otkup pola ugovora za 500 000 eura.....chelsea je delaca platio 3 milijuna eura....a jesi me nasmijao...cuj medju 3 najperspektivnija...LOL...znam da visina transfera ne odredjuje uvijek kvalitet igraca....ali gabrijel nije lik iz libije ili burkine faso...on je brazilac...
da vriijedi nesto,...neko bi ga drugi uzeo i postavio za prvog golmana.....500 000 eura je nista za takvu perspektivu o kojoj ti pricas....samo koliko je realno da je to istina?(visina perspektive)
koja su ostala 2?
za ovaj dio u kojem kazes da jako slabo poznajem danasnji nogomet....samo se sjeti prosle sezone kada sam jedini napisao i stajao iza toga da necemo uzeti naslov....svi ste me sprdali na forumu...cast iznimkama....
vrijeme ce pokazati imam li ili nemam pojma o danasnjem nogometu....moj problem je sto sam ultra realan....to me prati godinama....
zamisli ovu situaciju....ekipa protiv nas igra bunker(tako ce biti svaka utakmica osim njih par s jacim klubovima)....s kim cemo mi probiti taj bunker? s krkicem? jedino slucajnim golom van 16 metara.....
doveli smo otpadak rome i intera i to predstavljamo kao pojacanja?????....dvije ekipe koje iza sebe imaju najgoru sezonu u zadnjih 10 godina...i ti mislis da cemo biti medju 3 ekipe na kraju sezone??? i jos plus to sto imamo najgoreg trenera u serie A...uvjerljivo najgori .....
zivis u nekom nerealnom svijetu...probudi se....dok ne bude kasno...
kalla nisi jedini, i ja sam rekao da necemo bit prvi. a sto se tice panchine di merda, ja ga mrzim od oktobra 2010 znaci od samog pocetka.
titula? sumnjam, al eto vidjet cemo sta cemo napravit u sept i oktobru. al posto imamo idiota na klupi, onda je ne moguce da ocekujem nesto ogromno s takticke strane. Evo dokaz ti je sastav: opet bonera, opet zapata na klupi. i de jong na klupu jer sredinu igra Il Capitano. hahahaha pa ja vam kazem: koga god mu dovedes on fura svoje. pa i ja da sam Galliani nebi mu nista dovodio. Kad si vec stoka, e pa evo ti onda krs pa ti seri svoju glupost sa Bonerom i Ambrom i zali se da nemas pojacanja.
Cassano odma dvije tekme starta u prvoj postavi, a ovo djubre neda nikom sansu. Zato otisao je Seedorf, sad cekam odlazak Panchine di merda i ja sam najsretniji. Kreten nad kretenima trenira veliki Milan wooooooow
Dobro je rekao Kalla, onaj mali Gabriel nije perspektivan golman, bar ne za Milan. Tko ga je gledao na OI zna o čemu pričam. I veća je šansa da će Bojan biti novi Nicola Ventola nego nekakav spasitelj.
Ensar šta je sastav objavljen?
Silvio financira svoje gubitke Fininvesta prodajom igrača kluba kojega on kao vodi. Takav predsjednik kluba i ja mogu biti. Radim s nula eura, kada proidam ulozim nesto malo i pravim se lud, tj vrijeđam navijače i TRAŽIM DA PLAĆAJU GODIŠNJE KARTE!
Essien za 0 na posudbu covjece, ESSIEN. Znam da nije puno igrao, ali to je Essien. Prije 2 god najbolji srednji vezni na svijetu ( defanzivac ).
Galliani dogovori sve da ovog defektnog Pata ( + razmaženog do krajnjih granica!!!! ) zamijeni za Teveza + ostalo bi Milanu jos 8 mln jer je Tevez bio 26 a Pato isao za 34... Mogli smo De jonga i beka platiti, Krkića dovesti za bespla, kao i Essiena.
Ali mi imamo budget za plaće kao Chievo jebo im...
Allegria da ne spominjem. Što on radi to je nenormalno i ne znam kako da opišem ovo. Pobogu pa ja morma gledati redom Ancelottia, Lea i sada ovog debila na klupi Milana!! Tko je sljedeći?? Strašno...
Sad izvadio Yepesa i stavio Acerbia, a Zapata opet izvisio. Počeo kukavički utakmicu s Doriom kod kuce, naravno, opet. Ocajan je.
Ova sezona ce biti ocaj, jer vjerujte mi, s ovakvim napadom i Boatengom kao FANTASISTOM(ALOOO???) mi cemo dat gol svaku drugu utakmicu. Bojan, Robinho, Pazzini, Shaarawy i Pato??
A veliki MEsbah je odbio otici iz kluba i minirao jednog novog beka...
komedija. Neka prodaju Milan i dosta pobogu.
(09-01-2012, 01:29 PM)dejo Wrote: [ -> ]Dobro je rekao Kalla, onaj mali Gabriel nije perspektivan golman, bar ne za Milan. Tko ga je gledao na OI zna o čemu pričam. I veća je šansa da će Bojan biti novi Nicola Ventola nego nekakav spasitelj.
Ensar šta je sastav objavljen?
milannews, gazzeta i corriere ga objavili. Mislim ni jednom nisu pogrijesili, mozda igrac dva. Al kad oba govore da je Bonera constanta, i da se samo pita hoce li igrat acerbi ili yepes, e onda znas kako stoje stvari. drugo kod sva tri stoji da je ambro standardan. znaci on nije pitanje. zna se vec da ce de jong s klupe. kazem ti, nije to do politike kluba, vec do idiota na klupi. on pravi sastav.
ustvari evo ti:
http://www.milannews.it/?action=read&idnotizia=89896
Milan je ucinio Allegrija velikim, a ne obratno.
p.s. iskreno volio bi da Allegri ode trenirat Inter, onda ga s pravom mogu zvat: panchina di merda hahahhahahahaha
evo po kuci mi se vrti pjesma: Sweet child o mine

hehe
Pa u cemu je stvar sa Zapatom, zna li se? Djelovao je dobro protiv Juveta.
Ili se kod nas po obicaju mora 3 mj sjediti na klupi ako vec nisi ozlijeđen. A i puno su napravili po tom pitanju, krecemo u sezonu opet sa 4 stadardna igraca ozlijeđena. Kreteni.
drogba je slobodan igrac......ehh