Ma ovaj nas Allegri je kukavica. To je to.
Njemu Bonera ispred Zapate... Super je opet spremio igrace. 2 kolo, 5 prvotimaca ozlijeđeni: pato, binho, mexes, abate, montolivo.
Ocajni su.
(09-01-2012, 08:43 PM)dejo Wrote: [ -> ]iznenađujuće dobar nadam se da će tako nastaviti...moja poanta je bila da je Allegri čudan u izboru igrača jer prvo mislim da bira samo Talijane, pa mislim da ide na iskustvo ali izgleda da je nešto treće...samo ne znam što. Ok neka igra Acerbi ako ovako nastavi, ali Bonera nikako.
sto se bonere tice slazem, se mislim da bi stoperski par zapata-acerbi fenomenalno funkcioniso, ali eto vidjet cemo, mozda i u drugom ga ubaci a u napadu bi volio vidjet Nianga

u tog malog polazem velike nade
(09-01-2012, 08:45 PM)Rosson3r Wrote: [ -> ] (09-01-2012, 08:43 PM)dejo Wrote: [ -> ]iznenađujuće dobar nadam se da će tako nastaviti...moja poanta je bila da je Allegri čudan u izboru igrača jer prvo mislim da bira samo Talijane, pa mislim da ide na iskustvo ali izgleda da je nešto treće...samo ne znam što. Ok neka igra Acerbi ako ovako nastavi, ali Bonera nikako.
sto se bonere tice slazem, se mislim da bi stoperski par zapata-acerbi fenomenalno funkcioniso, ali eto vidjet cemo, mozda i u drugom ga ubaci a u napadu bi volio vidjet Nianga
u tog malog polazem velike nade 
Pa vjerojatno i bi, ali džabe ako ne dobiju priliku igrati skupa...
De Sciglio ide na 20 milijuna do zime. Po meni među 3 naša najbolja igrača.
(09-01-2012, 08:50 PM)trinexx21 Wrote: [ -> ]De Sciglio ide na 20 milijuna do zime. Po meni među 3 naša najbolja igrača.
?? Pa gubi se svakih 5 min...
Ovo je ocaj. O C A J!
A Pazzo je isti Gila. Isti k... ko i Gila.
(09-01-2012, 09:02 PM)mrki Wrote: [ -> ] (09-01-2012, 08:50 PM)trinexx21 Wrote: [ -> ]De Sciglio ide na 20 milijuna do zime. Po meni među 3 naša najbolja igrača.
?? Pa gubi se svakih 5 min...
Ovo je ocaj. O C A J!
tu i tamo se izgubi posljedica neiskustva, ali malo utakmica malo vise samopozdanja, mislim da ce biti nesto od njega..
aubamejang i dalje nastavlja sa dobrim igrama i golovima, bolje da smo njega vratili nego sto smo uzeli bojana..
Da zakljucim nakon ovog gola:
Pazzo je zabio 3, ne mogu reci da nije dobar bio jebiga. Ali on je i dalje jedan dobar napadač. Dobar, ali ne onaj kojega jedan Milan treba. Ali borio se, za to svaka cast, i na kraju odigrao onako kako špic i treba.
Boa je nosio ekipu koliko se moze, a Ambro i Antonini isto tako. De Sciglio opkazuje znakove talenta, i ima pas i centaršut, što je nevjerojatno za jednog beka u Milanu!
De jong je odlican igrač.
Nocerino je ocajan i bez Ibre mozemo ga otpisati odmah, škart.
Allegri je kukavica i sto prije ode to bolje za naš voljeni klub! marš!
(09-01-2012, 09:32 PM)mrki Wrote: [ -> ]Da zakljucim nakon ovog gola:
Pazzo je zabio 3, ne mogu reci da nije dobar bio jebiga. Ali on je i dalje jedan dobar napadač. Dobar, ali ne onaj kojega jedan Milan treba. Ali borio se, za to svaka cast, i na kraju odigrao onako kako špic i treba.
Boa je nosio ekipu koliko se moze, a Ambro i Antonini isto tako. De Sciglio opkazuje znakove talenta, i ima pas i centaršut, što je nevjerojatno za jednog beka u Milanu!
De jong je odlican igrač.
Nocerino je ocajan i bez Ibre mozemo ga otpisati odmah, škart.
Allegri je kukavica i sto prije ode to bolje za naš voljeni klub! marš!
mrki nocerino je bio ocajan prvo poluvrijeme, a drugo vec igra puno, puno bolje..
Barbara ostavila Pataaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!
Obrana nije mogla zadržati Bolognu da nam ne zabije gol. Dakle loša je, prva dva kola protiv dvije vjerojatno najslabije ekipe u ligi ona je popustila. Ne smatram opravdanjem činjenicu da je to početak prvenstva. Bonera je danas možda bio manje jadan nego inače ali sjebat će u najvažnijem trenutku. De Sciglio je dobar ne znam po čemu ti mrki vidiš da je on loš. Pazi ima samo 19 godina.
Pazzini može puno toga pružiti Milanu i nadam se da će ovako nastaviti. Njegova snalažljivost i osjećaj za prostor su donijeli bodove i nitko drugi. Nocerino je bio danas najlošiji, a Pazzini najbolji. Ostali su solidno odradili svoj posao netko bolje netko lošije. Najvažnije je da su bodovi tu.
Zapata i De Jong MORAJU biti starteri!!!!