Ja sam zadovoljan videnim sto se tice pojacanja, De Jong je dosta dobro odigrao po meni, a takode i Acerbi je pokazo da zna igrat, treba mu samo malo vremena, nije ni Silva u startu bio sjajan sjetite se greske protiv Rome

)
Montolivo izgleda povreda misica, sutra ce se znati nesto vise..
De Sciglo jako, jako dobar ja bi ga ostavio na desnoj strani, a Abatea ljevo stavio, jer mali ima bolji centarsut od Abatea, a Abate je svakako bolji u defanzivi nego naprijed, mislim da bi moglo funkcionisat....
De Sciglo_Zapata_Acerbi_Abate sta mislite?
Ja sam za samo De Sciglio lijevo a Abate desno jer mi se De Sciglio čini inteligentnijim da nauči igrati na lijevoj strani
Bravo nasi. Nisam gledao pa nemam komentara. Ali svaka cast za hatrick Pazinija. Pozdrav svima iz Tunisa. Jedno moje zapazanje. Ovdje sam vidio puno ljudi u dresovima Milana, ali Reala, Barcelone i Psg-a. Ostali klubovi skoro pa nista.
Naravno zadovoljan pobjedom i rezultatom. Ali reći ću i to da je jedan od naših golova došao nakon smiješne pogreške njihovog golmana. osim onih šansi smo imali od 100%-tnih jedino onu Nocerina osim ako sam šta propustio. Bolonjezi su poslali pun kurac lopti u bunar kao da prvi put igraju nogomet, da su tu bili igrači koji nešto više znaju ne bi nam se dobro pisalo. dobili smo dosta žutih kartona (sve opravdano) što znači da smo bili poprilično ranjivi iz kontri. i De Jong je kralj, dobro pojačanje, a kako god bilo čestitam Pazziniju na hattricku, jer je hattrick hattrick i ne gleda mu se u zube.
Kojim slučajem da je ostalo 1-1 ili da smo izgubili bodove u Bologni mislim da bih ovdje bilo vec 10-tak postova dežurnih pljuvača Allegrija i ekipe.. Kad napravimo solidan rezultat ovaj dio foruma postane mrtvilo, bas čekam dal' će se pokrenuti kakva diskusija,a ono ništa..
Najbitnije je da se ekipa vratile pobjedom jer nakon prve utakmice mislim da je velika strepnja vladala za ovu utakmicu bez obzira što se radi o Bologni. Allegri je očito danas uspio sa svojim za mislima, možda ne u potpunosti ali pobjeda je u džepu i to je najvažnije. Ipak treba biti realan i reći da je igra daleko od zadovoljavajuće i da je večeras na terenu bio Inter, Roma ili Juve bilo bi vrlo vrlo nezgodno.
Jedino zamjeram Allegriju što nije ubacio Zapatu i De Jonga odmah od prve minute. To nije prvi put da radi jer sličnih situacija je bilo i prije, što pokazuje da je ziheraš, a takve trenere ne volim. Ipak uz sve probleme i greške koje radi mislim da trenutno nema boljeg dostupnog, a istovremeno isplativijeg trenera od njega. Zna on o nogometu, nije potpuna truba, uostalom radi s onome što mu klub daje, a znamo da mu je uprava dala mrvice. Za prvi naslov koji je osvojio govorilo se da ga je osvojio jer je imao igrače, ja tako ne mislim i drugi naslov sa ovakvim sastavom što je po meni dostižan cilj bez obzira što mi se neki smiju, pokazao bi da je Allegri trener koji je sposoban napraviti razliku i solidnu ekipu dovesti do naslova.
Mnogi zaboravljaju, a među njima sam i ja da su nas prošlog naslova koštale ozljede glavnih igrača u krivim trenucima. Neki će i za to reći da je trener kriv, ali ja mislim da je uzrok prije u lječničkoj službi nego u njemu. Problemi sa ozljedama su bili i prije Allegrija.
Ova ekipa ima potencijal za naslov u koji ja silno vjerujem.
FORZA MILAN!!!
Ljudi su inace takvi, uvijek je lako kritikovat, ali tesko je nesto uradit. Pobjeda od 3:1 u gostima kod Bologne sa kojom smo prosle godine igrali dva puta nerjeseno kada smo imali Ibru i Silvu. Ovo je za mene odlican rezultat. Vazno je dizanje samopuzdanja ovog mladog tima. Ne znam da li neko ima taj podatak, ali ovaj milan je trenutno sigurno medju 3 najmladja tima u ligi, a to nije mala stvar.
Barbara ostavila Pataaaaaaaaaaaaaa!!!
Nisam gledao tekmu. Koliko sam video u pregledu nisu golovi bili plod nekih lepih akcija ali barem ih je sad bilo. Pazzini me je podsetio na Inzagija, neće biti kao on naravno ali će poslužiti lepo ove sezone takav igrač. Dobri komentari o De Scigliu me ne iznenadjuju jer je dosad svaku utakmicu pokazao veliki potencijal. Napokon imamo beka opasnog napred i on mora igrati, a neka Alegri vidi kako će to izvesti, ima par opcija.
A ne znam šta vas čudi što De Jong nije počeo, kod Alegrija novi gotovo nikad ne počinju prvu utakmicu, neki i više. Što reče Dejo on je naisplatljivi trener nama trenutno, nije neka vrhunska klasa ali se solidno snalazi, a da ne sme da rizikuje, ne sme.
Koliko sam mogao zaključiti solidna igra koja se opet mora popraviti, ali barem smo pobedili. Posle onakvog starta i ovo je dosta.
Mexes igrao za primaveru nesto malo i kazu da je u nikakvom stanju

Svasta...
Da smo normalan klub mogli smo prodati beskorisne igrače kao sto su Pato i Binho za sveukupno oko 50mln ( Pato je bio 35 sa PSG-om kada su imali dogovor ) i kupiti 2, 3 vehunska igrača s kojima bi bili na samom vrhu.
Ili dati sve to za Falca-a i ne treba nam vezni red

Samo Ibra-Falcao i Thiago kao zadnji. Ostali iz primavere