(09-07-2012, 08:14 AM)mrki Wrote: [ -> ] (09-04-2012, 01:48 PM)ensar7 Wrote: [ -> ]daj te ba, kolko god da je Ibra bio dobar i sjajan, 31 !!!!!!! mu je. Mislim halo?! Kao prvo, primao je ogromne pare, a kao drugo isticao mu je ugovor 2014. Posto on prima 10,5 mil. € godisnje, kako onda da Milan objasni ostalim igracima da im je maksimum 4 mil.€ ? Kako ces rec jednom Boatengu, Binhu ili Thiagu e momci vi cete imat maksimum 4, a ti Thiago 6. A Ibra jedino smije imat 10,5 jer je on najbitniji. To ne ide. Upravo radi toga je i poslan Kaka. Trazio ogromnu gazu gdje bi razlika od stali bila 3-4 mil. Drugo, slijedece godine mu MORAS produzit ugovor, inace ga gubis besplatno, a i sama prodajna cijena bi mu pala (zadnja godina ugovora). Znaci i Ibra i Thiago su prodani u najboljem mogucem trenutku - kad su dostigli najvecu cijenu. Zajeb je bio Pato, jer je one zime bila najbolja ponuda za njega.
Zalosno je samo sto nismo nista napravili od svega ovoga. Ali, uvijek ima ali
sa trenutnim stanjem imamo cemo sjajan plus na ljeto sto se tice finansija i onog usranog fair-playa, a od ovi igrace ce se rasbistrit najbolji koji mogu ostat. Ostalo prodat ili dat na posudbu, i dovest igrace na pozicije koje nam fale. I tadaaaa rijesen problem.
Naravno to donosi u obzir da cemo se pravo namucit za izlazak u ch. ligu, a naravno i ispadanje u osmini (daj Boze u cetvrtini finala) Ch. lige.
MA jebe mi se za plus is super uredne knjige Berlusconia! Pa nisam ja ovdje da se radujem tomu kako on dobro posluje dok cini moj klub prosjecnim! Mi se radujemo Bojanu i Shaarawyu koji nisu u zadnje 2 god odigrali posteno 3 tekme u nizu??!! HALO???
Silva prodan u najboljen trenutku?? Kako to pobogu? NAjbolji stoper svijeta, ima 27 godina, budući kapetan i omiljen na San Siru. I oni ga prodaju...
A zasto nisu prodali Binha koji je prakticki igrač za Malagu i Pata koji je beskoristan i razmažen?
Pa što onda sto Ibra ima 10mln? ZAbio je 35 golova, sam donio scudetto, a trebao je i prošli ali mi imamo trenera za serie c pa eto.
Galliani dovede TEVEZA + 8 mln umjesto Pata. Transfer za 10, a Silvio blokira. I onda proda sve sto imamo a Pata ostavi. Strasno...
I sada kada dolazi fair play i kada treba uzeti mlade igrače, kaga smo mi to uzeli? Bojana? Gdje je Silva koji bi nosio mladu ekipu slj 6,7 god? NAstasic ode u City, Jovetic nigdje jos ali kod nas nece, Hazard, Oscar?
Katastrofa mercato. A CR7 ce igrati za Milan kada i ja budem igrao 10-ku Milana. To znači u nekim sljedećim zivotima.
Bravo mrki, odlican komentar. Isto tako mislim.
(09-07-2012, 01:31 PM)ensar7 Wrote: [ -> ]pazi, jel bi ti silvu radije prodao Barci ili nekom psg-u koji ce za par godina propast? PSG je sad dao para i para, a pitam se hoce li slijedece godine. jer ne budu li napravili nesto u ch. ligi bye bye veliki novac od sheika. A ja uopce ne vjerujem da ce oni nesto postic. I sad, psg ti ponudi 45 mil za thiaga, ti naravno ne prihvatas, i onda ti oni kazu e ovako, daj nam thiaga i evo ti jos ludi 20 miliona za ibru. pa naravno da ces prihvatit. ko ce ti danas dat 20 miliona za igraca od 31 godine koji ZELI i MORA primat 12 mil. godisnje??? Pa ni City ga nebi uzeo za te pare. E pa u tom slucaju su onda i prodani. Pato je problem Barbara, al eto sad su prekinuli znaci na zimu arrivederci Pato. Steta sto mi upropasti 9, al jbg...
I moramo gledat na fair play ako mislimo i dalje bit u CH.Ligi. Jbg. nemamo stadion, a on bi sam nam donio 30 mil. godisnje. al haj...
De bolan, prestani vise srati. Vec dvije godine mi se povraca od tvojih komentara. Koji si kurac ti da se bavis finansijama Milana? Popusti malo takog ti Boga. Eto, ostao ti je Allegri pa udri po njemu i s razlogom i bez razloga, ti uzivas u tome, mani se finansija. Jebiga, ode tvoja omiljena zrtva profesor Seedorf.
hajde ba mekong odjebi u skokovima, hop hop
pun je i meni k... tebe pa se ne zalim. znaci sam si rekao da ne citas moje komentare, znaci odjebi covjece. rekao sam ti prije par mjeseci nemoj komentarisat moje postove, i zato ti i dalje govorim debilcino: kanime se.
@dejo sve to stoji drug, al ja i dalje mislim da smo mi pogrijesili prosle zime kad nismo dali Patu da ode. Sad smo u dugovima i kraj. A to sto vas zaboli za Silviov dzep e to je problem. Jer ako niste primjetili od onog gubitka na sudskoj parnici Silvio je prestao ulagat u klub. Prosle godine bilo, i ovo ljeto nema smirivanje racuna od porodice Berlusconi, tj. Finiinvest. Do sad su svake godine popunjavali rupu od 50 mil. e pa ove godine je tu rupu popunio Ibra i Thiago. Slijedecu godinu ce Pato i jos neki mladi koji se dokaze. A to da cemo dovest CR7 to je san snova, to sam onako bekno u smislu FM12 hehe. Vidim na milannews nesto spominju januar i neki transfer, moze samo doc Drogba za neki 4 mil. € platu. Iskreno sumnjam da cemo ikad vise potrosit neku veliku svotu na transfere. Pedofila boli uzasno ona kazna, pa je naplacuje kroz klub. Mi trpimo dok nam oni mazu oci. Jer i gazzetta i corriere su pokazali racunicu, da slijedece ljeto ce Milan biti u sjajnom plusu. Ako uzmemo u obzir dosadasnje stanje, tj. minuse koje smo pravili svake godine. Ali sav taj imaginarni plus ce biti za kase Fininvesta. Jbg. oni drze ovaj klub, znaci mogu. I iskreno mislim da kroz ovaj klub se i peru neke pare. Jer velike su ovdje mucke, i polako ta pokaverena riba pocinje dobro da smrdi.
SALE sta bi o onom tekstu sto si govorio da ces napisat? Cekam da procitam, jer mislim da znam o cemu je, tj. o cemu bi trebao da govori.
Nista, laku noc rossoneri
(09-08-2012, 01:17 AM)ensar7 Wrote: [ -> ]hajde ba mekong odjebi u skokovima, hop hop
pun je i meni k... tebe pa se ne zalim. znaci sam si rekao da ne citas moje komentare, znaci odjebi covjece. rekao sam ti prije par mjeseci nemoj komentarisat moje postove, i zato ti i dalje govorim debilcino: kanime se.
@dejo sve to stoji drug, al ja i dalje mislim da smo mi pogrijesili prosle zime kad nismo dali Patu da ode. Sad smo u dugovima i kraj. A to sto vas zaboli za Silviov dzep e to je problem. Jer ako niste primjetili od onog gubitka na sudskoj parnici Silvio je prestao ulagat u klub. Prosle godine bilo, i ovo ljeto nema smirivanje racuna od porodice Berlusconi, tj. Finiinvest. Do sad su svake godine popunjavali rupu od 50 mil. e pa ove godine je tu rupu popunio Ibra i Thiago. Slijedecu godinu ce Pato i jos neki mladi koji se dokaze. A to da cemo dovest CR7 to je san snova, to sam onako bekno u smislu FM12 hehe. Vidim na milannews nesto spominju januar i neki transfer, moze samo doc Drogba za neki 4 mil. € platu. Iskreno sumnjam da cemo ikad vise potrosit neku veliku svotu na transfere. Pedofila boli uzasno ona kazna, pa je naplacuje kroz klub. Mi trpimo dok nam oni mazu oci. Jer i gazzetta i corriere su pokazali racunicu, da slijedece ljeto ce Milan biti u sjajnom plusu. Ako uzmemo u obzir dosadasnje stanje, tj. minuse koje smo pravili svake godine. Ali sav taj imaginarni plus ce biti za kase Fininvesta. Jbg. oni drze ovaj klub, znaci mogu. I iskreno mislim da kroz ovaj klub se i peru neke pare. Jer velike su ovdje mucke, i polako ta pokaverena riba pocinje dobro da smrdi.
SALE sta bi o onom tekstu sto si govorio da ces napisat? Cekam da procitam, jer mislim da znam o cemu je, tj. o cemu bi trebao da govori.
Nista, laku noc rossoneri
Pa to i ja mislim...sad bi imali Teveza, Ibru i Silvu ili eventualno Teveza i Silvu..uglavnom bili bi bolja ekipa...Silvio Berlusconi je direktan krivac za ovu situaciju jer je blokirao transfer Pata
(09-07-2012, 01:31 PM)ensar7 Wrote: [ -> ]I moramo gledat na fair play ako mislimo i dalje bit u CH.Ligi. Jbg. nemamo stadion, a on bi sam nam donio 30 mil. godisnje. al haj...
a city, psg i chelsea ne misle biti u ch. ligi?
Montolivo, blocked by a lesion of First Instance of the right thigh. The injury is fresh and, although it is not serious, it will take some time to review the former viola in the field. We will try to recover the midfielder for Zenit and Inter,
ma kenja mi se bre...
a i navodno decak Niang mu proveravaju pravi indetitet ... :????
(09-09-2012, 09:24 PM)Stitch Wrote: [ -> ] (09-07-2012, 01:31 PM)ensar7 Wrote: [ -> ]I moramo gledat na fair play ako mislimo i dalje bit u CH.Ligi. Jbg. nemamo stadion, a on bi sam nam donio 30 mil. godisnje. al haj...
Ne misle. Hahahahahahahahahaha...................................................................
(09-09-2012, 09:24 PM)Stitch Wrote: [ -> ] (09-07-2012, 01:31 PM)ensar7 Wrote: [ -> ]I moramo gledat na fair play ako mislimo i dalje bit u CH.Ligi. Jbg. nemamo stadion, a on bi sam nam donio 30 mil. godisnje. al haj...
e upravo se to i ja pitam zadnji dva mjeseca: kako to da mi moramo gledat na taj neki "ko fole fair play" a ostali bacaju pare ko ludi? Navodno ovi govore da ce biti izbaceni 2015/16 al haj da vidim i taj film gdje nece dozvolit city, psg, barci i chelseau da igraju ch. ligu. aha, znas kako...
vise mislim da ce samo dobit opomenu i da od tada MORAJU pazit
ma bjezi ba, sve su to neke velike mucke
evo spominjemo se u kontekstu sa fabregasom to sam i pretpostavio... vrhunski igrač njima višak, tako da bi trebali na kraju sezone ili ranije razmislit o njemu i gomezu (ako ne bude prva postava sad nakon sta se vrati na teren)... monto boa de jong fabregas gomez pazzini... da bar. jedino šta je problem je dokad će milan na staru slavu biti privlačan nezadovoljnim igračima... ne bi mi ni de jonga ni montoliva a ni ibru vidili da se zovemo npr. napoli ili wolfsburg a ne milan
Unatoč krizi talijanski klubovi na plaće nogometaša potrošit će više od milijardu eura
Sportski dnevnik »Gazzetta dello Sport« objavio je da će na igračke plaće najviše potrošiti AC Milan, oko 120 milijuna eura.
Unatoč velikoj gospodarskoj krizi talijanski nogometni klubovi će u novoj sezoni na plaće igrača potrošiti više od milijardu eura (milijardu i 39 milijuna eura).
Sportski dnevnik »Gazzetta dello Sport« objavio je da će na igračke plaće najviše potrošiti AC Milan, oko 120 milijuna eura.
Na drugom mjestu se nalazi talijanski prvak Juventus, koji će igračima isplatiti 115 milijuna eura, a slijede Inter (100 milijuna eura), AS Roma (95), te Lazio koji će potrošiti oko 66 milijuna eura.
rofl