(09-18-2012, 04:45 PM)dejo Wrote: [ -> ] (09-18-2012, 03:26 PM)ensar7 Wrote: [ -> ]kako nema?
Abbiatti, Amelia i nova nada Gabriel.
Odbrana: Abate (repka), Zapata, Mexes, Acerbi, De Sciglio (mali talenat).
Vezni: De Jong, Montolivo, Nocerino, Prince, Emanuelson (koji moze igrat cijelu lijevu stranu od odbrane do krilnog napadaca), Traore
Napad: Binho, Pazzini, Pato, Sharawi, Bojan i taj talenat Njiang.
Znaci po cemu je to Atalanta, Udinese, Bologna, Chievo i ostale ekipe jace od nas? Koga to Roma ima da je u kompletu jaci od nas? I to sam ti nabrojao samo najbitnije karike (iako se dvoumim oko Traorea). A to ako Juventus dovede Bentnera onda je to zvijezda? Pa mi navijaci smo ga odjebali i rekli da ga ne zelimo. Tip nema pojma s fudbalom.
Znaci u kojem smislu nema kompetentnu ekipu? Pa naravno da nema, kad ne zna rukovat snjom. Treba znat vodit te igrace, a on to ne zna. Kazem, ti sve pocinje od discipline, koja NE POSTOJI vec duze vremena u nasem klubu. Ne trebam ja bit u Milanellu da gledam na sat kad ko dolazi na teren, bitno je ono okolo sta se desava. A meni se cini da je to potpuno rasulo. Al eto, to je moje vidjenje.
Opet ti kazem, on za mene nije trener za velikog kluba. Jednostavno ne zna i kraj.
Čekaj malo, pa TI si prvi govorio da je ovaj Milan nekompetentan kad govorimo o igračima, a sada je nekompetentan zbog trenera. Pa što se to promijenilo u mjesec dana da si promijenio svoj zaključak. Ja ti kažem da ode Allegri i da dođu Guardiola i Hiddink zajedno kao nekakav tandem da vode Milan da bi sa ovim igračima došli prvi samo ako bi Juventus napale povrede kakve je Milan imao prošle godine. Mislim meni je svejedno tko će biti trener, samo neka igraju nogomet. Jer oni em gube em ne igraju ni n od nogometa.
A to za Atalantu se slažem..ako si imalo ozbiljan ili imaš sportski ponos nećeš puknuti od Atalante, a to opet nema toliko veze sa trenerom koliko sa igračima. Prosječni igrači dovedeni iz prosječnih klubova, navikli na prosjek neće donijeti ništa dobro. Da su dovedena dvojica izvrsnih kao recimo Džeko ili Schweinsteiger ovo bi bila druga priča. Zato sam ja gadno pogriješio kad sam rekao da će kolektiv prevladati individualnost. Neće. Ali lako je meni sastavljati ekipu sa iskustvom igranja FM2010....
Svaka cast Dejo. Priznao si pogresku i to se cijeni. Ja bi volio da si bio u pravu pa da se ja tebi ispricam sto bi znacilo da pobjedujemo ali nazalost ne. I sad da te nesto pitam, jel ti zao sto vise nemamo Ibru? Ha?

Nije mi žao..jednostavno ja nisam njegov fan. Nešto kao što mi je mrsko gledati Alonsa u Ferrariju tako mi je bilo mrsko gledati Ibrahimovića. Bez obzira na sve golove i sve to ja njega ne cijenim. Ali žao mi je, ne zbog sebe nego zbog svih navijača Milana, što jedan Ibrahimović nije zamijenjen nekakvim napadačem koji bi barem malo zakrpao njegov odlazak.
Uglavnom zašto je Milan loš?
1. Loši potezi uprave naravno tu mislim na transfer politiku
2. Trener ziheraš (dokazao to protiv Atalante)
3. Najlošiji sastav ekipe otkad je Berlusconi predsjednik
Ne govorim to zato jer sam ja jako pametan, ovo sam nabrojao jer su to neki već spomenuli, ja to samo stavljam na isto mjesto odnosno pod moj post. Jer pazite, samo jedna od ove stvari je loša, a obično vuče za sobom i druge stvari kao npr. loša transfer politika je diretno utjecala da ovaj sastav bude ovakava kakav je. I dodatna nesreća je ta što se Allegri pokazao kao ziheraš, a njega je opet dovela uprava. Dakle tri stvari koje trebaju biti besprijekorne ako klub želi biti ozbiljan i boriti se za prvo mjesto u Milanu ne štimaju. Samo jedna od ovih stvari donosi nevolje, a Milan nema nijednu od te tri koja barem koliko toliko funkcionira.
(09-18-2012, 05:49 PM)dejo Wrote: [ -> ]Nije mi žao..jednostavno ja nisam njegov fan. Nešto kao što mi je mrsko gledati Alonsa u Ferrariju tako mi je bilo mrsko gledati Ibrahimovića. Bez obzira na sve golove i sve to ja njega ne cijenim. Ali žao mi je, ne zbog sebe nego zbog svih navijača Milana, što jedan Ibrahimović nije zamijenjen nekakvim napadačem koji bi barem malo zakrpao njegov odlazak.
Uglavnom zašto je Milan loš?
1. Loši potezi uprave naravno tu mislim na transfer politiku
2. Trener ziheraš (dokazao to protiv Atalante)
3. Najlošiji sastav ekipe otkad je Berlusconi predsjednik
Ne govorim to zato jer sam ja jako pametan, ovo sam nabrojao jer su to neki već spomenuli, ja to samo stavljam na isto mjesto odnosno pod moj post. Jer pazite, samo jedna od ove stvari je loša, a obično vuče za sobom i druge stvari kao npr. loša transfer politika je diretno utjecala da ovaj sastav bude ovakava kakav je. I dodatna nesreća je ta što se Allegri pokazao kao ziheraš, a njega je opet dovela uprava. Dakle tri stvari koje trebaju biti besprijekorne ako klub želi biti ozbiljan i boriti se za prvo mjesto u Milanu ne štimaju. Samo jedna od ovih stvari donosi nevolje, a Milan nema nijednu od te tri koja barem koliko toliko funkcionira.
potpisujem
al i dalje mislim da sa normalnim trenerom koji zna svoj rad (da se igraci ne povrjedjuju na treninzima, da imamo opasne akcije iz slobodnjaka ili kornera, i da zna procitat protivnika, a ne uvijek stavljat svoju taktiku pa nek se protivnik prilagodi) imali bi sigurno 3 mjesto. jer ovo jest losa ekipa, rezultati pokazuju, al nije toliko losa da izgubi onako glupo dvije utakmice i blamira se protiv Reala.
Jbg. tako nam je kako nam je
gledajmo pozitivno
Kada god smo igrali sa Anderlehtom u grupi uzeli smo lš. Kada god Ibra ode iz ekipe ona uzme lš. Ajmo malo optimizma

.
mocni anderlecht stize u goste pa je najbolji svetski takticar odlucio kod kuce se suprostavit s 3 defenzivna vezna jednim krilom? koji igra ofenzivnog veznog(emanuelson) te "zelim biti playmaker" igracem(boateng) i cak jednim napadacem, ... allegri pickico....
MILAN: Abbiati, De Sciglio, Bonera, Mexes, Antonini, Flamini, De Jong, Nocerino, Boateng, Pazzini, Emanuelson.
ANDERLECHT: Proto, Wasilewski, Kouyaté, Nuytinck, Deschacht, Biglia, Kljestan, Gillet, Kanu, Bruno, Mbokani.
Pogled na klupu ne ostavlja mnogo opcija: Amelia, Abate, Yepes, Constant, Ambrosini, Bojan, El Shaarawy
kako ocajna i bezidejna igra...
Bice ovo teska i duga sezona...Uhhhh....
De Jong...???Koji mu je kurac...
real city koja utakmicaaaaaa
J***M IM SVE, SAMO NA NJIMA SAM PAO NA KLADIONICI...