To sa Ferrerom je ok, jer je talijan i navodno oduvijek milanista, kao i njegov sin. Njegov sin je važniji jer on sam ima 87 god.

Tako da...
NEka proda Silvio kad ne namjerava ulagati. Cemo se praviti lud. Samo, nije jos prodao Boatenga, Binha i Pata tako daaa...
----------------------------------------------------------------------
A eeee... evo našeg MAxa sa genijalnom postavom još jednom! Kad mislis da ne moze ovaj put, da nece...pa nece valjda... ali hoce! Junak Super MAx ne mijenja i dalje, nakon 3 poraza u 4 tekme serie a, on i dalje misli da nam protiv Cagliaria kod kuce trebaju TRAORE + de jong + montolivo u sredini i da je urby polušpica... A Bojan na klupi kao i VAlotti, Carmona itd., itd.
Kad bi zabili u ranoj fazi tekme, dok ne počnu navijači da se bune i krene kao u prethodnim utakmicama.
Ajmo do te druge pobede!

pu pu pu ajmo nek nam se mnozev prvi gol na san siro ...
il faraone
potez odnosno debilizam emanuelsona ne zasluzuje komentar....
sto se tice traorea vec sam prije napisao dok su pripreme trajale da je on najgori vezni igrac u povijesti milana....to je nevjerojatno kako je taj lik los...
(09-26-2012, 08:33 PM)kalla1899 Wrote: [ -> ]potez odnosno debilizam emanuelsona ne zasluzuje komentar....
sto se tice traorea vec sam prije napisao dok su pripreme trajale da je on najgori vezni igrac u povijesti milana....to je nevjerojatno kako je taj lik los...
ma nemoze meni nko biti gori od Brokija xD koliko sam ga samo mrzio
Konacno gledam utakmicu ali sta reci, mogli smo voditi vise razlike a mogli smo i gubiti. Bas ono kako se kaze, al pari smo Caliariju. Tuzno. Ali nadamo se pobjedi.
Konacno pobeda!!! Istina nad Kaljarijem kod kuce, i istina da su imali 10 igraca, ali tu smo gde smo. U ovoj ekipi ima takvih imbecila da je to neverovatno!
Pacini moze u Holivud, crveni karton u pravi cas, ko zna sta bi bilo da su ostali sa 11.
Tuzno je samo sto slavimo kao da smo pobedili Mancester, ali jbg. Valjda ce sad ovi nasi shvatiti da i oni mogu nekoga da pobede, i da ne bi bilo lose da to cine cesce
Meni važno da smo napokon dobili na San Siru i uzeli 3 boda, pre meča ni nismo mogli tražiti više. Moglo je krenuti u oba smera ali zaslužena pobeda svakako. Šaravi odlično igra i samo da zadrži minutažu i kada se vrati Pato i uigra Robinjo.
Da se opet pozovem na tradiciju, posle slabog starta sledi bolja igra, nadam se

.
Osim tri dobijena boda ima jos jedna pozitivna stvar, razbili su tabu ili maler San Sira koji ih je pratio ove sezone.
Dobra stvar je i da se vratio Binho, mada mu treba dati vremena.
Montolivo u vidljivim poteskocama sa formom, ali kazem samo sa formom jer kod njega je vazno da ima ono sto je pokazao sinoc u situaciji za 1:0, pronasao je Faraona na pravom mestu u pravo vreme, a za to je i doveden.
Abate je dobro odigrao, kao i Bonera....pozitivno.
Samo napred, 3 po 3...
Klose juce pokazo velicinu, kad je prizno da je dao go rukom. Sjetim se samo onog ljigavca Buffona, kad je prosle godine izjavio i da je vidio da je lopta presla liniju ne bi to reko sudiji. Toliko o sportskim velicinama. Nikad ga nisam volio. Ne zbog toga sto igra za Juve, nego sto je ljudska mizerija. Ima igraca u Juveu koji su pravi sportisti. Npr Chieliniu se nista ne moze prigovorit covjek igra srcem za svoj tim i slabo kad simulira. Ali dobro, fudbal je odavno presto biti neka plemenita vjestina. Novac je davno uso i sve se pretvorilo u industriju sa malo duse...