De Jong kaze da ekipa nema iskustva pa... hahahahaha!
Nemaju iskustva: De Jong, Ambrosini, Montolivo, ROBINHO, Pato, Pazzini, Muntari, Bonera, Zapata, Abate, MExes, Abbiatti...
Nije do iskustva, nego su škart. ŠKART.
Ako naša obrana izdrži protiv merde u sutra ja cu se krstiti do jutra a nisam vjernik.
Šta je bilo momci, neko zatišje pred buru?

.
Derbi ko derbi, Inter bolje ušao u sezonu ali to ništa ne mora da znači. Treba da im vratimo za prošlu sezonu, pobeda bi dosta značila za ovu ekipu.
I bolje snalažnje prilikom prekida, majku mu...
Ako je sudit prema nekoliko zadnjih derbija, uvijek je dobijala ona ekipa koja je u datom trenutku bila slabije pozicionirana na tabeli. Eto ne bi imali nista protiv da se ta tradicija nastavi

Bonera, Mexes, Yepes, De Sciglio
Nece ovo na dobro da izadje

Svidja mi se sastav, barem vezni red i napad.
Forza Milan!
kome mi nabacujemo loptu???? imamo 2 igraca koja ne igraju obranu a imaju vise od 70 kila.....kome?????
Jebem ti mater žutu zašto faul, zašto!? Očajno sudi, smrad.
Opet primamo posle prekida, nesposobna odbrana na čelu sa Abijatiem posle prekida mora primitu gol svaku utakmicu, mora!
Dosta smo bili bolje igrali, daćemo gol ubrzo u drugom poluvremenu. Urbi i Bonera iznenadjujuće odlični, Boa je...
Montolivo, golčina!
sta ceka kreten sa pazzinijem?
ostavlja krkica...vadi faraona......ovaj nije normalan....definitivno
Unatoc svemu suci nas opet pljackaju. I jos Pazzini ima dvije prilike sa 2m i covjek nije uspio pipnuti loptu kako spada. Smijesno. Nista, idemo dalje.
Nije mi jasan ovaj sudija koji svjesno griješi i on to nastavlja dalje i dalje, sramotno !!
Uništili smo Intera pa kako god, uvjeren sam da su imali 11 igrača da bi ih opet nadigrali ali rezultat daje jako,jako gorak okus..