(10-14-2012, 07:52 PM)Red and black fan Wrote: [ -> ]Eto, kada čovek može skočiti sa 39 000 metara i pronaći Ramosovu loptu, zašto i mi ne bi izborili neko od prva 3 mesta u ligi, pa i više od toga?
.
Džaba mu i skok i lopta kada na kraju završi na Radovanovoj ogradi.
(
http://sphotos-g.ak.fbcdn.net/hphotos-ak...3740_n.jpg )
Šalu na stranu.
Ako se dionice prodaju arapima onda ništa od finansijskog fer pleja (u koji ja iskreno više i ne vjerujem da će i zaživiti). U nekoj mjeri sigurno hoće, ali onako kako se mi to nadamo, da će naglo presjeći sve velike klubove, ništa od toga.
Tako da, tugo moja, dajte para da spasimo klub...ima i drugih opcija, ali mi drugačije ne znamo
Ne znam kolko ste pratili transfere u mladje selekcije ovo ljeto...al ovo ime se vrtilo i na vecim portalima MASTOUR HACHIM 15/06/1998 trenutno igra kod Pippa u ekipi....
Na pocetku sezone je imo problema sa fizickom spremom i evo ga sada...kazu da lici na CR pa vi sami zakljucite...http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=lfmTwrXck3M
Sto se tice transfera pojavila se prica da Boateng je pred izlaznim vratima i da ce za njegove pare Milan kupiti Strootman-a iz Psv...zadnji vezni preporuka Van Bommela...igra i za Holandiju standardan u obje selekcije...plus Nani...nije produzio s Man Utd i navodno je njegov manager kontaktirao Milan
Waooo, kakva igracina. Ovo je vanserijski talent. Treba pametno s njim. Taman kad Messi i Ronaldo odu u mirovinu, mi cemo biti onda vladari

Ovaj MAstour igra cudnovati, ali je dijete pobogu, ima 14 god. Sacekajte jos 4 pa cemo vidjeti.
Normalno da ce prodati Boatenga kada je on jedan od zadnjih od kojega Silvio moze uzeti lovu! Daju mu 20-25mln i eto, super. Onda Robinho ode i ode Mexes, i tu uzmu na plaćama i dovedemo sve koji su plaćeni 1-2 mln na godinu. Pohlepna stoka.
Neka proda AC Milan što prije i ide na neki otok gdje ce umrijeti kao star pokvaren covjek. A novac nece ponijei sa sobom jer to tako ne ide. Glupan.
Pozdrav Leptiru koji je stručno predvidio dominaciju Srbije u grupi pod vodstvom super Mihe

(10-17-2012, 07:34 AM)MIRZA Wrote: [ -> ]Znam da nema ništa od toga, ali kako bi nam samo dobrodošao Lulić na lijevom beku, sa prodorom i brzinom me podsjeća na dobrog starog Serginha. Špekuliše se da će na kraju sezone ići iz Lazia
http://www.youtube.com/watch?v=VmXsv77bx...re=related
Dobro, dobro igra da, nema se sta reci. Al pusti Sergiha na miru
Malo šale. BiH odlicno stoji u kvalifikacijama, ovoga puta bi stvarno mogli na SP! I to kakav, bas ovaj u Brazilu covjece.
Srbija je opet razočaranje kvalifikacija, ali to sam i čekivao jer nemaju nikakav kult reprezentacije a izbornik im je u rangu čimpanze sa chessmastera...
Ovaj vikend po pobjedu
Forza Milan.
Priča se da se posvadjao sa Ivanovićem ( ! ) pa je zato umesto njega igrao Tomović, izgovor je da je bolji u defanzivi od Baneta. Ništa, da javimo šampionu Evrope da uzmu drugog igrača umesto Baneta jer ne zna igrati pozadi. A Kolarovu menja broj dresa jer je 11 za napadača, 3 za beka. Sve to jer su nam Belgijanci dali 2 gola na kontru usled njihovog odlaženja napred i ostavljana rupe pozadi. Samo ne znam ko će organizovati napad ako oni ostanu nazad... Previše podmladjena repka, većina preko 27,8 godina kao da su umrli pa ih ne zove, a atmosfera unutra očigleno je nikakva, opet kruže priče kako menadžeri sastavljaju ekipu. Kaže Tole prave ekipu za budućnost, odlazak na prvenstvo nije najbitnije...