(10-20-2012, 11:25 AM)maharaja Wrote: [ -> ]Mislim da bi veceras mogli da budemo zadovoljni jednim bodom. Lacio je u solidnoj formi.
a mi smo u odlicnoj formi....

SOKRATISE VRATI SE,OVAJ BONERA NE ZASLUŽUJE NI DA TI KOPAČKE ČISTI
Tugo moja, pređi na drugog..
neko se nadao bodu danas....LOL
Zasto promjena taktike???? ... Pa jebem ti nesposobnog trenera i igrace u koje on vjeruje i trpi...
Kakv crni Antonini???... ljudi ga pritiscu kad god primi loptu, ocigledno je da ne zna ...
Abate u napad jednostavno nece...
Nocernio ocajan...kod prvog gola sporo vracanje, kod drugog gubi loptu 30 m od gola...
Boa...DUH...Jebeni Casper...on ne zasluzuje prvi 11...
Pazzini sa onim gradjenjem moze nam samo pomoc u postotku kontrole lopte ostalo nista....
Nikako mi nije jasan zasto mjenja taktiku, kad su poceli da igraju...zasto mora biti toliko mali covjek i trener da se prilagodjava igracima, umjesto da bude obrnuto...
Amelia je glavni krivac za drugi,a donekle i prvi go...Stoji ko kurac i gleda....Obavezno ga treba ispalit iz kluba...
(10-20-2012, 08:38 PM)Maji_TZ Wrote: [ -> ]Zasto promjena taktike???? ... Pa jebem ti nesposobnog trenera i igrace u koje on vjeruje i trpi...
Kakv crni Antonini???... ljudi ga pritiscu kad god primi loptu, ocigledno je da ne zna ...
Abate u napad jednostavno nece...
Nocernio ocajan...kod prvog gola sporo vracanje, kod drugog gubi loptu 30 m od gola...
Boa...DUH...Jebeni Casper...on ne zasluzuje prvi 11...
Pazzini sa onim gradjenjem moze nam samo pomoc u postotku kontrole lopte ostalo nista....
Nikako mi nije jasan zasto mjenja taktiku, kad su poceli da igraju...zasto mora biti toliko mali covjek i trener da se prilagodjava igracima, umjesto da bude obrnuto...
zar mi imamo taktiku?
(10-20-2012, 08:42 PM)ktm rossonero(alberto) Wrote: [ -> ]Amelia je glavni krivac za drugi,a donekle i prvi go...Stoji ko kurac i gleda....Obavezno ga treba ispalit iz kluba...
amelia je krivac za nase rezultate ove sezone...bravo...detektirao si problem...
divim ti se...svaka cast
(10-20-2012, 08:50 PM)Papanešto Wrote: [ -> ]Ciao Allegri
nazalost Bojim se da od tog nece biti nista....
A mislite da ako dođe neo drugi, da će sa ovim igračima moći nešto posebno postići?