Pojavila se prica kako cemo u januaru prodati Boatenga da bi doveli Pjanica iz Rome. Ako su ovi u Romi toliko ludi to bi bilo odlicno. Problem je na relaciji Zeman-Pjanic, pa bi i moglo biti nesto od tog. Upravo nam nedostaje takve kreacije na sredini terena, a plus sto momak ima samo 22 godine i mislim da bi se uz Bojana i Shaarawia odlicno uklopio. Problem je samo sto su za njeg zagrizli jos neki klubovi koji imaju mnogo vise novca od nas. A tako nam treba jedan igrac koji ima zadnji pas, otkad pratim Milan nismo imali tim bez takvog igraca.
(10-24-2012, 06:50 AM)deejaysale Wrote: [ -> ]Ne daj bože da Bonera izostane,jebem im mater svima u pičku i Boneri više
Sale kad će ona tvoja priča o transferima između Milana i Intera???
(10-24-2012, 02:31 PM)huss Wrote: [ -> ]Pojavila se prica kako cemo u januaru prodati Boatenga da bi doveli Pjanica iz Rome. Ako su ovi u Romi toliko ludi to bi bilo odlicno. Problem je na relaciji Zeman-Pjanic, pa bi i moglo biti nesto od tog. Upravo nam nedostaje takve kreacije na sredini terena, a plus sto momak ima samo 22 godine i mislim da bi se uz Bojana i Shaarawia odlicno uklopio. Problem je samo sto su za njeg zagrizli jos neki klubovi koji imaju mnogo vise novca od nas. A tako nam treba jedan igrac koji ima zadnji pas, otkad pratim Milan nismo imali tim bez takvog igraca.
Predobro da bi bilo istinito, ali ajde obradovao si me.Ipak postoji nekakva nada.
Sastav Milana za večeras:
3-4-3
Amelia;Bonera,Mexes,Yepes;De Sciglio, Montolivo, Ambrosini,Antonini;Emanuelson,Pazzini,El Shaarawy.
Gdje je Zapata?je li on ozlijeđen ili je našeg trenera opet ulovilo manijakalno ludilo?
Barem je Boateng na klupi, ali Pazzini ispred Bojana...strašno...
Pa Boateng je super igrač kada se s njim zna! Nije on odjednom postao kanta kao Nocerino! Nije slucajno odigrao sve one odlicne tekme i poteze itd. ali ga ovaj majmun ubija + Boa je megaloman a Allegri ne zna s njim ni psihicki ni takticki ni nikako.
Ova postava ako bude necu gledat ni sekunde! Jbt pa nije gore mogao. Jel moze gore? Evo, vi sastavite goru ako moze!
Pa barem Urbya lijevo stavi a ne antoninia, Zapatu, Bojana koji JE JAKO DOBRO IGRAO DO SAD (!!!).
I da, Pato nije spreman za 90 min, hahahahaha! Pa taj je spreman kao ja, za 15 min bilo cega.

Kakva lakrdija od igrača.
3-4-3 ( na kojem smo vjerojatno radili 2 treninga ) po meni jedino:
------Zapata-Mexes-Acerbi
.De Sciglio----------------Urby---
----------Montolivo-Ambro--
----Bojan------------Sharaawy---
-------------moja baba-----
MILAN: Amelia, Acerbi, Bonera, Mexes, De Sciglio, Ambrosini, Montolivo, Constant, Emanuelson, El Shaaarawy, Pazzini.
sluzbeno
Ovo je modul 3-5-2. Duplirat ćemo Joaquina

(10-24-2012, 05:24 PM)mrki Wrote: [ -> ][undefined=undefined]Pa Boateng je super igrač kada se s njim zna! Nije on odjednom postao kanta kao Nocerino! Nije slucajno odigrao sve one odlicne tekme i poteze itd. ali ga ovaj majmun ubija + Boa je megaloman a Allegri ne zna s njim ni psihicki ni takticki ni nikako.[/undefined]
Ova postava ako bude necu gledat ni sekunde! Jbt pa nije gore mogao. Jel moze gore? Evo, vi sastavite goru ako moze!
Pa barem Urbya lijevo stavi a ne antoninia, Zapatu, Bojana koji JE JAKO DOBRO IGRAO DO SAD (!!!).
I da, Pato nije spreman za 90 min, hahahahaha! Pa taj je spreman kao ja, za 15 min bilo cega.
Kakva lakrdija od igrača.
3-4-3 ( na kojem smo vjerojatno radili 2 treninga ) po meni jedino:
------Zapata-Mexes-Acerbi
.De Sciglio----------------Urby---
----------Montolivo-Ambro--
----Bojan------------Sharaawy---
-------------moja baba-----
Pa pod Alegriem je doživio najbolje trenutke rotirao ga dao mu ofanzivnu ulogu unatoč njgovim defanzivnim karakteristikama do dolaska u Milan sad opet ovih desetak tekmi pokušava izvući sve iz njega ali Boateng je u nekoj blokadi ili nečemu. Pa redovno pratim analize utakmica na Sky Sportu Boateng je po statistikama uvjerljivo najgori Milanov igrač, čovjek ne zna pasa dodati, loptu uštopati šta tu Allegri puno može..
Duplirat cemo moju mamu! J...mu pas m.... ztamracio sam totalno!
Boa ni na KLUPI, a di je Zapata?? Zapata je naš najbolji stoper ljudi! Covjek igrao 5 god za Udinese i sta, nema iskustva? Igrat cemo na kontre a nece igrat Pato. NEgo Pazzo. A taktika? Nabij njemu pa nek drzi loptu. onda dodaj Urbyu i on ce nabacit. 150% ce tako bit. Ako ne na pocetku, s vremenom ce tako izgledat.
Sluzbeno je: Allegri se izjednačio sa Ancelottiem kao najretardiraniji i debilniji trener u povijesti kluba! Prejebali su Zaca i Terima i sve! MArš iz Milana smećaru nazad u Cagliari! fuj...
necu gledat veceras.
Ipak 3-4-3.. Ovo bi moglo biti jako zanimljivo večeras.
Mrki mene ovo intrigira i da sam ljut poput tebe vuklo bi me da gledam ovaj "Allegriev experiment"

:S gdje je Zapata ? ni na klupi ga nema, pa stvarno neznam koji k forsira boneru vise nakon svega
Kakve su ovo eksperimentalne formacije. Konstant, Pacini opet?
Ništa, samo ostaje da se nadamo da neće ovo biti još jedna promašena formacija. Da barem slavimo u ovom takmičenju kad u ligi nema 'leba. Mada Malaga realno igra odlično u Španiji.