bvb - real
e ovo je fudbal
nek je Zapata doveden da zauzme slobodno NON-EU mjesto, a sad uopce ne igra hahahaha koji moroni Boze dragi
ma nek se jebu, ne zanimaju me vise
Vidi ovih baleriana kako padaju ccc
čuj penal
Ne kaže se džaba ima Boga
Sudija je izgubio kontrolu nad mecom jos posle 10 minuta. Nasi nervozni da ne mogu biti nervozniji. Nije ni cudo sto nas je Malaga nadigrala u prvom poluvremenu.
3 puta smo presli centar, i imali jednu dobru sansu. Ne mozemo 2 pasa da povezemo da na izgubimo loptu.
ovakvi penali se ne sude ni juvetu u 90-toj
Smjesno penal i jos 2 zuta kartona...Pa gdje je ovaj sudio do sad....
Ovi sto gledaju utakmice drugih klubova bi najbolje bilo da potraze forume tih klubova. Cak i da ispadnemo u drugu ligu ne mogu da razumijem da se gleda neka druga utakmica u terminu kad igra tvoj klub. Muci se Milan, pa sta? Lako je bit uz tim kad su jaki i dobro igraju, ali mislim da je cijela poenta navijat i kad se bore za opstanak. To su moja misljenja, no hard feelings.
Jedan od boljih sudija a ovakav penal sudi, al' ćuti barem je ovaj roknuo prečku.
Očekivano loša naša igra, nazad je još i dobro ali napred nula, osim prilike Šaravog. S obzirom da nam je ovde i bod veliki ne bi me čudila slična igra u drugom poluvremenu, iako obično igramo bolje u drugom delu.
Tuzno. U ovom Milanu osim Saravija bukvalno nema nijednog igraca koji zasluzuje da nosi taj dres...
Izbacio Acerbia a ostavio Pazzinia i Boneru ili im jebe zene ili jebe njih ja vise neznam koji razlog moze biti pa oni vise igraju..
(10-24-2012, 08:43 PM)huss Wrote: [ -> ]Ovi sto gledaju utakmice drugih klubova bi najbolje bilo da potraze forume tih klubova. Cak i da ispadnemo u drugu ligu ne mogu da razumijem da se gleda neka druga utakmica u terminu kad igra tvoj klub. Muci se Milan, pa sta? Lako je bit uz tim kad su jaki i dobro igraju, ali mislim da je cijela poenta navijat i kad se bore za opstanak. To su moja misljenja, no hard feelings.
Stvarno koji klinac ovdje rade a gledaju Reala, dijamante i ostalu olos. Boli mene neka stvar kakva je utakmica Real Borusija. Stvarno administrator ovo treba poceti banovati.
I da, Alegrija veceras stvarno treba otpustiti, ali nemaju oni para da mu placaju ugovor do kraja, plus da dovedu jos nekog trenera.