(10-24-2012, 10:03 PM)maharaja Wrote: [ -> ] (10-24-2012, 09:54 PM)Rosson3r Wrote: [ -> ]ja se nadam da je ovo posljegnja alegrijeva utakmica jer stvarno ne ide...evo vecina vas spominje igracki kadar, ja neznam koga ima Borusija od zvucnih igraca pa pocjepa Real veceras...po meni je problem Alegri i njegova taktika, koja se otkad je dosao svodi na pojedinca i ovisili smo o igrama Ibrahimovica prosle i pretrprosle sezone uopste nismo igrali kao TIM...
Evo igraca koje ima Borusija, a koji su razbijaci za ove nase imbecile: Subotic, Lewandowski, Götze, Hummels, Löwe, Reus
kao pojedinci nista posebno ne otskacu od nasih : zapata,de jong, boateng, nocerino, pato, Sarawy....ali ono sto ih krasi to je igra igraju ko TIM bore se za svaku loptu, trude se trce za razliku od nasih, nama se igra svodi na 1 igraca i to je sve
(10-24-2012, 10:03 PM)maharaja Wrote: [ -> ] (10-24-2012, 09:54 PM)Rosson3r Wrote: [ -> ]ja se nadam da je ovo posljegnja alegrijeva utakmica jer stvarno ne ide...evo vecina vas spominje igracki kadar, ja neznam koga ima Borusija od zvucnih igraca pa pocjepa Real veceras...po meni je problem Alegri i njegova taktika, koja se otkad je dosao svodi na pojedinca i ovisili smo o igrama Ibrahimovica prosle i pretrprosle sezone uopste nismo igrali kao TIM...
Evo igraca koje ima Borusija, a koji su razbijaci za ove nase imbecile: Subotic, Lewandowski, Götze, Hummels, Löwe, Reus
kao pojedinci nista posebno ne otskacu od nasih : zapata,de jong, boateng, nocerino, pato, Sarawy....ali ono sto ih krasi to je igra igraju ko TIM bore se za svaku loptu, trude se trce za razliku od nasih, nama se igra svodi na 1 igraca i to je sve
Jeste tu Bonera zajebo, kao i Abate i još par igrača, ali realno prethodnih par utakmica je na nivou. I kada odigra dobro, kao protiv Intera, i dalje će vam on biti najgori igrač.
Montolivo je jedini čini mi se uz Šaravog imao šuteve na gol (Urbijevo dodavanje golmanu ne računam) i proigrao sjajno Šaravog pred kraj meča, uz ovakve saigrače šta biste više.
Borusija i Ajaks dobili favorite, stvarno prejaka grupa. 3 pa možda i sve 4 ekipe su za prvih 16.
(10-24-2012, 10:06 PM)Red and black fan Wrote: [ -> ]Jeste tu Bonera zajebo, kao i Abate i još par igrača, ali realno prethodnih par utakmica je na nivou. I kada odigra dobro, kao protiv Intera, i dalje će vam on biti najgori igrač.
Montolivo je jedini čini mi se uz Šaravog imao šuteve na gol (Urbijevo dodavanje golmanu ne računam) i proigrao sjajno Šaravog pred kraj meča, uz ovakve saigrače šta biste više.
Borusija i Ajaks dobili favorite, stvarno prejaka grupa. 3 pa možda i sve 4 ekipe su za prvih 16.
po meni zadnjih par utakmica jedino je SES na nivou, ostali bas i nisu.
A sta je tu je. Malaga je bila bolja ali mogli smo i mi do boda. Faraon je trebao zabiti gol veceras ali nije imao srece. Generalno gledajuci bas smo bezidejni, veze nigdje, sve nesto nepovezano, vraca se lopta golmanu i kad ne treba. Idemo dalje, sanse za prolaz su jos dobre al pitanje je koliko ce nas kostati Liga prvaka jer smo limitirana momcad i na ta dva kolosijeka gadno je igrati. Bojim se da nam se pise jako los plasman u prvenstvu ako prodjemo u osminu finala LP. Bojim se da cemo se boriti za ostanak u ligi. Jebote strasno kakve me misli prolaze. Nisam se tome nadao. Fuck me!
Ja se samo nadam da ce otjerat Alegrija KONACNO...
Ja nisam mogao gledati utakmicu do kraja jer me ova utakmica sve više zalostila, otkad gledam Milan nikad nisam bio u ovakvom bedu. Oni ne mogu nametnuti nikakvu igru. Barem malo da nešto pokažu, ali niti 1% nisam vidio od ove ekipe večeras, a ne priznajem da je Malaga toliko bolja (naravno govorim za prvo poluvrijeme jer sam toliko jedva izdržao)
Ne treba se ljutiti, ako netko ima želju pogledati dobar nogomet ne treba ga kriviti zbog toga ili tražiti nekakve banove, još smo vrući pa sad je velika osjetljivost na spominjanje drugih klubova.
Ne mogu vjerovati da ovo govorim, odnosno pišem, ali Milan je realan kandidat za Serie B.
Ima neka izreka:Noć je najcrnija prije zore.
Ali ja se pitam:Kad će više ta zora???
(10-24-2012, 11:05 PM)dejo Wrote: [ -> ]Ja nisam mogao gledati utakmicu do kraja jer me ova utakmica sve više zalostila, otkad gledam Milan nikad nisam bio u ovakvom bedu. Oni ne mogu nametnuti nikakvu igru. Barem malo da nešto pokažu, ali niti 1% nisam vidio od ove ekipe večeras, a ne priznajem da je Malaga toliko bolja (naravno govorim za prvo poluvrijeme jer sam toliko jedva izdržao)
Ne treba se ljutiti, ako netko ima želju pogledati dobar nogomet ne treba ga kriviti zbog toga ili tražiti nekakve banove, još smo vrući pa sad je velika osjetljivost na spominjanje drugih klubova.
Ne mogu vjerovati da ovo govorim, odnosno pišem, ali Milan je realan kandidat za Serie B.
Ima neka izreka:Noć je najcrnija prije zore.
Ali ja se pitam:Kad će više ta zora???
Pa ko im brani gledati bilo sta, ali na Milanovom forumu spominjati utakmicu Real Borusija ili bilo koju drugu je nevjerovatno. Mene licno ne interesira dobar fudbal. Ja nista osim Milana, rep. BiH i NFL nosam pogledao nista u zadnjih 5-6 godina a necu navjerovatnije ni sljedecih 6 ako bude pri pameti. Doduse pogledao sam poneku utakmicu svj. i evropskog prvenstva i koju utakmicu NHL.
Svaka tebi čast ako ne uživaš u dobrom fudbalu.
Nego zašto bi bilo zabranjeno spominjati druge klubove na ovom forumu? Nisu to neki dugački postovi, spomene se tu i tamo neka dobra utakmica ili prilikom diskutovanja. Ako ti se ne svidja zaobidji tih par rečenica.
Hail Borusia !!! kako su odigrali .. Germany football Rulzzzzzzz