(10-25-2012, 11:42 AM)maharaja Wrote: [ -> ] (10-25-2012, 02:26 AM)Maji_TZ Wrote: [ -> ]Nakon meča , trener Milana Massimilliano Allegri je izjavio kako nema namjeru napustiti klupu Rossonera iako je doživio novi poraz.
"Ne želim otići iz Milana! To nije moj karakter i nikad ne odustajem. Vjerujem u svoj tim, vratićemo se u prvenstvu, a i dalje imamo dobre šanse da se plasiramo u osminu finala Lige prvaka", rekao je Allegri, koji je potom dodao.
"Nismo igrali loše, a Malaga nam je dala gol iz jedne šanse. Imali smo pet - šest dobrih situacija, ali nedostajao nam je dobar završni pas. Sada moramo za vikend da dobijemo Genou i da vratimo samopouzdanje", dodao je trener Rossonera.
Ja ne znam da li smo Alegri i ja gledali istu utakmicu. Malaga nas je bukvalno ponizavala 65 minuta dok nisu dali gol. Nismo mogli da predjemo centar. Nismo mogli 3 pasa da sastavimo bez da nam uzmu loptu. Nismo imali bukvalno nikakvu igru! Ne znam na kojih 5,6 dobrih situacija on misli? Tek posle primljenog gola smo presli centar. A i tada nismo imali sredinu terena, nego smo akcije pravili na kontru i brzinu, pa ako Saravi ubode, super.
Cak i kad su dali gol, Malaga je igrala bolje od nas i stvarala sanse.
Ovo sto Alegri prica je jednostavno bullshit.
Mislim da nije bullshit jer bi to podrazumijevalo da je svjestan situacije. Ja mislim da je on jednostavno skrenuo umom i sada fantazira o nekakvim nepostojećim utakmicama.
Ma samo lagano momci, svjesni smo svi da je ekipa u krizi sto smo i znali prije pocetka natjecanja. Mi ovdje svi zelimo dobro klubu a to sto pljujemo po treneru i igracima nije nista lose, oni jednostavno lose rade svoj posoa i mi ih kritiziramo. Pa pogledajte malo druge forume, klubovi poput Barce, Reala i slicnih koji imaju mega ekipu i dobre rezultate pa i tamo se pljuje po nekima a kamoli na forumu Milana koji je 15. u prvenstvu i nikad gori u zadnjih 20 godina. Trenutno smo u situaciji gdje vecinom kritike prevladavaju i to ce trajati do nekog novog Milana. Nema druge.
Druge klubove i utakmice i ja spominjem ali ne zbog gorcine prema nasem klubu, jednostavno lijepo je pohvaliti neke druge a pogotovo pogledati dobar nogomet. Ne mogu vjerovat da za neke postoji samo Milan, Repka, Nfl i sta ja znam. To kod mene nikad nije bilo tako. Prvenstveno volim Milan, a onda dobar nogomet opcenito i gledam svaku utakmicu koju stignem, a Barcu, Real i slicne gledam najcesce. Sta ima tu lose, gledat dva ponajbolja igraca svih vremena je za mene privilegija. Gledat jednog Ibru kako sam razmontira "Dinamo" itd...ma dajte ljudi, nije sve u Milanu, volimo ga i ljubimo i srce kuca za njega ali ima toliko drugih lijepih stvari, treba samo upaliti tv ili stream i nogomet i ostalo ti je na dlanu, samo biraj roki...
I ako ne zelim gledat svaku utakmicu Milana to ne znaci da sam manji navijac ili da me boli ona stvar.
Svi dodzu i prodzu...ostaje vjecno ACMILAN....Serem se na trenera i na ove sadasnje igrace(cast izuzetcima)ali VOLIM svoj klub i uvjek cu ga voljeti...
Forza GRANDE ACMILAN...
(10-25-2012, 12:07 PM)MEMO Wrote: [ -> ]Ma samo lagano momci, svjesni smo svi da je ekipa u krizi sto smo i znali prije pocetka natjecanja. Mi ovdje svi zelimo dobro klubu a to sto pljujemo po treneru i igracima nije nista lose, oni jednostavno lose rade svoj posoa i mi ih kritiziramo. Pa pogledajte malo druge forume, klubovi poput Barce, Reala i slicnih koji imaju mega ekipu i dobre rezultate pa i tamo se pljuje po nekima a kamoli na forumu Milana koji je 15. u prvenstvu i nikad gori u zadnjih 20 godina. Trenutno smo u situaciji gdje vecinom kritike prevladavaju i to ce trajati do nekog novog Milana. Nema druge.
Druge klubove i utakmice i ja spominjem ali ne zbog gorcine prema nasem klubu, jednostavno lijepo je pohvaliti neke druge a pogotovo pogledati dobar nogomet. Ne mogu vjerovat da za neke postoji samo Milan, Repka, Nfl i sta ja znam. To kod mene nikad nije bilo tako. Prvenstveno volim Milan, a onda dobar nogomet opcenito i gledam svaku utakmicu koju stignem, a Barcu, Real i slicne gledam najcesce. Sta ima tu lose, gledat dva ponajbolja igraca svih vremena je za mene privilegija. Gledat jednog Ibru kako sam razmontira "Dinamo" itd...ma dajte ljudi, nije sve u Milanu, volimo ga i ljubimo i srce kuca za njega ali ima toliko drugih lijepih stvari, treba samo upaliti tv ili stream i nogomet i ostalo ti je na dlanu, samo biraj roki...
I ako ne zelim gledat svaku utakmicu Milana to ne znaci da sam manji navijac ili da me boli ona stvar.
Ma normalno da ce svak izabrati ono sto mu najvise godi, gledati bilo kakve budalaštine (cak neko gleda i englesku Premier ligu- takve apsolutno ne razumijem) ali dok traje utakmica Milana na Milanovom forumu reci odoh gledati Real Borusija a ne ove naše seronje, meni je nevjerovatno. Jebiga ja sam ekstremista, gledam samo i iskljucivo Sky Sport 24, utakmice Milana, Telelombardiu od 20.30 pa nadalje(to ti je klasična budalaština gdje se 7-8 na mrtvo ime svađa oko Milana Intera ili Juveta 3 debela sata), ESPN America i to je to. Meni je fudbal u principu jako dosadna i glupa igra sa loptom, ali sam 88/89 dok sam jos bio u pubertetu odabrao da navijam za Milan i do danas je to tako. Ja ne znam koliko se ovdje ljudi sjeća ali Milan ništa nije bolji bio ni za vrijeme povrataka Sakija i Kapela, za vrijeme legendarnog Tabareza a tad je još i ulagao enormne količine para (možda i najviše u Evropi). Sada nema para nema ni rezultata i tako je u svakoj ekipi na svijetu pa i Barseloni. Oni su ovaj sastav sa svim svojim mega talentima skršili pola milijarde eura. Real i Englezi isto tako. Sjecate li se vi kakva je Barsa bila prije 10-tak godina prije Laporte i ovog sada Rosella? Smiješna. Vrlo slična Milanu. Ali su onda skršili pare na Ronaldinja Deka i ostale i onda svake godine u ekipu upucaja oko 100 miliona eura (u kriznim godina oko 60) i dobili ekipu kakvu sada imaju.
Dakle Alegri ili bilo ko drugi nema nikakve sanse sa ovakvom ekipom koja je najlošija u zadnje 24 godine, koliko ja pratim Milan (bila je još jedna loša generacija ali tada su tu bili Maldini, Kostakurta i Ševa), i tako se biti sve dok Berluska ne odluči dati pare ili ne proda Milan arapima ili rusima (ali tada više to nebi bilo to, to bi postala još jedna dosadna ekipa poput engleskih).
cuj ja omalovazavam ekipu hahahaha a sta onda radi djubre Allegri ili pogotovo stoka Galliani koji pored 6 poraza u 9 utakmica izjavi: ne mijenjamo trenera? hahahaha
pa ova ekipa je smijesna. ovo je zalosno za gledat a sramotno za rec da navijas za Milan

pazi, wolfsburg izgubi 4 tekme, 2 gola u 8 utakmica, i daju nogu Magathu (covjek koji im je donio titulu). a ovi nasi pederi nece da daju otkaz Allegriju. kao sto neko rece, nece da placaju mu ugovor. pa nisam vam ja kriv stoko prokleta kad ste idiotu produzili ugovor na 2 godine. i poslije cijele ove komedije ja trebam da shvatam ovaj klub ozbiljno hahaha

zalosno
i naravno da cu gledat real - bvb, kad me ovi zajebavaju. mislim zasto mi treba da se mucim i zivciram kad vidi. da to namjerno cine. skrti i nedaju para, al de nek navijaci dolaze. pa jarane da zivim u Milanu i dobijem kartu nebi ih ogisao gledat trenutno. samo iz protesta. jer ovo sto ja cinim je PROTEST PROTIV DJUBRADI U MILANU!!!
(10-25-2012, 06:24 PM)ensar7 Wrote: [ -> ]cuj ja omalovazavam ekipu hahahaha a sta onda radi djubre Allegri ili pogotovo stoka Galliani koji pored 6 poraza u 9 utakmica izjavi: ne mijenjamo trenera? hahahaha
pa ova ekipa je smijesna. ovo je zalosno za gledat a sramotno za rec da navijas za Milan 
pazi, wolfsburg izgubi 4 tekme, 2 gola u 8 utakmica, i daju nogu Magathu (covjek koji im je donio titulu). a ovi nasi pederi nece da daju otkaz Allegriju. kao sto neko rece, nece da placaju mu ugovor. pa nisam vam ja kriv stoko prokleta kad ste idiotu produzili ugovor na 2 godine. i poslije cijele ove komedije ja trebam da shvatam ovaj klub ozbiljno hahaha
zalosno
i naravno da cu gledat real - bvb, kad me ovi zajebavaju. mislim zasto mi treba da se mucim i zivciram kad vidi. da to namjerno cine. skrti i nedaju para, al de nek navijaci dolaze. pa jarane da zivim u Milanu i dobijem kartu nebi ih ogisao gledat trenutno. samo iz protesta. jer ovo sto ja cinim je PROTEST PROTIV DJUBRADI U MILANU!!!
Ma mozes ti gledati i pricati sto god hoces, sto se mene tice, samo ti kazem da ruzno, na Milanovom forumu govoriti za sadasnjeg trenera milana djubre stoka i slično. Ja vjerujem da ti se cini da bi ti bolje vodio ovaj Milan, ali budi siguran da to nije bas tako.
pa dobro kakakabanja kojim pridjevom da nazovem panchinu di merda? eto ti mi reci koji je naziv on zasluzio poslije ovog ponasanja
Ensar ti ga tako zoveš vjerojatno nakon 5. kola sezone 2010/11.
(10-25-2012, 10:09 PM)ensar7 Wrote: [ -> ]pa dobro kakakabanja kojim pridjevom da nazovem panchinu di merda? eto ti mi reci koji je naziv on zasluzio poslije ovog ponasanja
On nije neki svemirski trener i vjerujem da smo svi toga svjesni ali mislim da trenera Milana nije uredu tako nazivati. Berluska i Galijani zasluzuju sve pridjeve ovog svijeta.
bajram barecula svim milanistima islamske vjeroispovijesti!
ja Allegrija zovem tako jer supak nece da napusti mjesto. a zna dobro da ne moze. zna dobro da ne zna kako da vrati Milan. ono je vise zalosno sta on radi

pa evo u Malagi su bila dva trenutka (naravno da sam gledao tekmu, na tv-u bvb - real, na laptopu malaga-milan) kad je Tassoti ga samo pogledao dobacio mu nesto i otisao na klupu u smislu ma daj ba sta ti imam govorit kad ne vrijedi jer seres tu. jednostavno svi su digli ruke od njega, i samo treba da stane pred kamere i kaze: odustajem. al on to nece. i zato ga prezirem