(10-26-2012, 06:52 AM)kakabanja Wrote: [ -> ] (10-25-2012, 10:09 PM)ensar7 Wrote: [ -> ]pa dobro kakakabanja kojim pridjevom da nazovem panchinu di merda? eto ti mi reci koji je naziv on zasluzio poslije ovog ponasanja
On nije neki svemirski trener i vjerujem da smo svi toga svjesni ali mislim da trenera Milana nije uredu tako nazivati. Berluska i Galijani zasluzuju sve pridjeve ovog svijeta.
poslao sam ti personal message pretpostavljam da ga nisi vidio pa mi molim te odgovori

Kakva je prazna priča više ovaj Allegri.. Pa ljudi shvatite da Milan ima ograničenu ekipu, da nema osim SES-a, Montoliva igrače na nivou Milana. Mislio sam da će Bojan biti pojačanje ali klinac je premekan u duelau i općenito nije za talijanske lige..Pato je priča za sebe lik je trulež, volim ga ali... :S
Allegri je sve pokšuao i ništa, kojoj formaciji da bude dosljedan kda ništa na ovim igračima ne pali. Pa jbt u nekim situacijama ne možemo zadržati loptu 15 sekundi da se ekipa ofanzivno psoatvi, ti Ensare govoriš da si igrao nogomet to mi je nemoguće razumjeti. Ta kod nekih situacija gdje igrač dolazi u 1 plan ti kriviš trenera, sve ja razumijem ali majka mu stara da će smjena Allegria donjeti nešto mnogo pozitivno u to ne vjerujem.
Jednostavno svaka trenerova zamisao kreće od mogućnosti igrača. Kod Milana viš nije ni bitna formacija ništa, neuigranost jednostavno kapacitet određenih pojedinaca nije na nivou.
Pogledajte koliko je nas igrača napustilo na ljeto, pa to je moralo biti efekta, ekipa je sastavljana u zadnjim trenutcima, Pazzini, De Jong, Krkić od kojih se očekivalo da budu prvotimci došli su 5 do 12. Trud u profesionalnom nogometu nije dovoljan, dovoljan je u amaterskim ligam,, ovom Milanu je trebala klasa od igrača možda i dvije da bude pri vrhu.
Allegria treba ostaviti da isprati ovu sezonu napravi šta može i onda ona 2.5 mjeseca na ljeto totalna rekonstrukcija po svim pitanjima!!
Jeste zanimljivo to kako Bojan ulazi u duele. Vidi se da je odrastao u Barseloni. MEKAN! Pada vrlo lako i kao da se plasi. Slicno Patu ova 2 meca, samo sto je kod Pata razumljivo jer ne sme da se povredi opet.
Treba da zamole Gatuza da ga odvede par puta u teretanu, i da ga Gatuzo tamo razbije da Bojan ne moze da dise 3 dana posle.
(10-26-2012, 12:49 PM)maharaja Wrote: [ -> ]Jeste zanimljivo to kako Bojan ulazi u duele. Vidi se da je odrastao u Barseloni. MEKAN! Pada vrlo lako i kao da se plasi. Slicno Patu ova 2 meca, samo sto je kod Pata razumljivo jer ne sme da se povredi opet.
Treba da zamole Gatuza da ga odvede par puta u teretanu, i da ga Gatuzo tamo razbije da Bojan ne moze da dise 3 dana posle.
Žestina u današnjem nogometu je sve pa jedino naši stoperi smiju u jak duel pri skoku zato vidimo Yepesa ko napadača u pojedinim tekmama kad gubimo i slično..
Znači ponavljam nemamo igračkog kapaciteta i mogućnosti da se iz ovakih igrača izvuče maksimu pa pogledajte otišli Silva,Nesta,Bommel,Seedorf(kakav god da je bio je koristan jer je lucidan i pametan igrač)Ibrahimović.
Ne znam po meni za sve kriviti trenera je malo glupo, tu smo gdje jesmo treba biti hladne glave i nadati se boljem.. (Da se Berlusconi smiluje makar na zimu i napravi neki dobar posao u Italiji

)
BREAKING NEWS: AC Milan president Silvio Berlusconi has been sentenced to four years in prison over his part in a tax fraud scandal
Ode Berluskoni u tvorza. Al sta ce sad biti sa Milanom?
da nam dovedu magatha...da izbicuje malo igrace....uff
Uložiće on žalbu, neće taj u zatvor...
Vreme je da proda klub. Ne bilo kome, naravno. Ne bih voleo ni Ruse ni Arape.
Mozda ne bi bilo lose cak ni da otegne papke (

) pa da njegova porodica preuzme ekipu. Ne znam koliko su zainteresovani, ali siguran sam da Silvio ima vecih briga od Milana.
U svakom slucaju, velika je sramota postao.
(10-25-2012, 06:24 PM)ensar7 Wrote: [ -> ]pa jarane da zivim u Milanu i dobijem kartu nebi ih ogisao gledat trenutno. samo iz protesta. jer ovo sto ja cinim je PROTEST PROTIV DJUBRADI U MILANU!!!
Ovo ti je isto kao i ono "Neću izaći na izbore, svi su oni isti." A onda poslije izbora se kuka i pljuje što je ista situacija.
Nemam ništa lično protiv tebe, ali kao što kakabanja i još par ih reče, zasmetao je tvoj način pisanja na dan tekme.
Trebamo se pomiriti sa tim da nam je u čitavom klubu oko kluba mrtva situacija (od igrača, preko trenera, uprave pa sve do curve sud). Prihvatiti ne ožemo, promijeniti isto nažalost ne možemo. Ali ne trebamo ni tek tako i mi šikanirati i odbaciti klub.