(10-27-2012, 09:45 PM)kalla1899 Wrote: [ -> ]faraon kapa dole...koliko se puta vratio i pomogao obrani...svaka cast....ostali nisu zasluzili komentar osim obrane koja je bila solidna....igra katastrofa.....
urby je karijeru u ajaxu napravio na lijevom krilu....i sad konacno poceli sa wing backom i majmun ga stavi u napad......ali allegri nije kriv....kako bi rekli neki na forumu....najbolji trener na svijetu...
po meni su Abate i De Jong jako dobro jos odigrali, SeS kapa dole ubjedljivo nas najbolji igrac.
meni stvarno ne ide uglavu Urbi i Alegri..
(10-27-2012, 09:48 PM)Rosson3r Wrote: [ -> ] (10-27-2012, 09:45 PM)kalla1899 Wrote: [ -> ]faraon kapa dole...koliko se puta vratio i pomogao obrani...svaka cast....ostali nisu zasluzili komentar osim obrane koja je bila solidna....igra katastrofa.....
urby je karijeru u ajaxu napravio na lijevom krilu....i sad konacno poceli sa wing backom i majmun ga stavi u napad......ali allegri nije kriv....kako bi rekli neki na forumu....najbolji trener na svijetu...
po meni su Abate i De Jong jako dobro jos odigrali, SeS kapa dole ubjedljivo nas najbolji igrac.
abate je odigrao dobro jer je to njegova pozicija prirodna...isto kao i urby da igra na suprotnoj strani.....ali ne .....kreten ga vidi u napadu......kreten
Seratori su krenuli...
(10-27-2012, 09:51 PM)kalla1899 Wrote: [ -> ] (10-27-2012, 09:48 PM)Rosson3r Wrote: [ -> ]po meni su Abate i De Jong jako dobro jos odigrali, SeS kapa dole ubjedljivo nas najbolji igrac.
[undefined=undefined][undefined=undefined]abate je odigrao dobro jer je to njegova pozicija prirodna...i[/undefined][/undefined]sto kao i urby da igra na suprotnoj strani.....ali ne .....kreten ga vidi u napadu......kreten
Znaš li ti uopšte koja je Abateova prirodna pozicija.
(10-27-2012, 09:45 PM)kalla1899 Wrote: [ -> ]faraon kapa dole...koliko se puta vratio i pomogao obrani...svaka cast....ostali nisu zasluzili komentar osim obrane koja je bila solidna....igra katastrofa.....
Nitko nije rekao da je Allegri najbolji trener na svijetu nemoj baljezgat bez veze...
Inače ja nisam gledao utakmicu jer zašto da ja gledam loš nogomet nakon što sam gledao Manchester City-Swansea. Bravo Tevez, da vidite samo kako igra City, od noge do noge, Mancini je to super posložio, on treba biti naš trener a ne ovaj Allegri. Allegri je najveći krivac za ovaj start, on jednostavno ne zna i mislim da ga treba maknuti. Ionako ništa nije dobro napravio klubu, naslov su mu donijeli igrači, a prošle godine ga je on izgubio. Jednostavno on je šupak i panchina di merda. Ja znam šta govorim jer igram nogomet svakih 8 mjeseci sa svojim prijateljima i čak sam odradio jedan trening kad sam imao 6 godina.
Bez obzira što sam gledao najbolji nogomet i najbolju ligu na svijetu engleski Premiership a ne ovaj užasni Milan mislim da su danas bili očajni jer drugačije Allegri ne zna nego samo očajno. Katastrofa sad čekam da gledam brazilsku ligu jer taj nogomet je možda malo lošiji od engleskog a toliko bolji od Milanove igre.
Za kraj samo da kažem da je Allegri šupak, smeće, govno i nije trener za velike ekipe. On je panchina di merda, tako kažem ja stručnjak sa 200 sati igranja managerskih simulacija.
(10-27-2012, 10:19 PM)dejo Wrote: [ -> ] (10-27-2012, 09:45 PM)kalla1899 Wrote: [ -> ]faraon kapa dole...koliko se puta vratio i pomogao obrani...svaka cast....ostali nisu zasluzili komentar osim obrane koja je bila solidna....igra katastrofa.....
Nitko nije rekao da je Allegri najbolji trener na svijetu nemoj baljezgat bez veze...
Inače ja nisam gledao utakmicu jer zašto da ja gledam loš nogomet nakon što sam gledao Manchester City-Swansea. Bravo Tevez, da vidite samo kako igra City, od noge do noge, Mancini je to super posložio, on treba biti naš trener a ne ovaj Allegri. Allegri je najveći krivac za ovaj start, on jednostavno ne zna i mislim da ga treba maknuti. Ionako ništa nije dobro napravio klubu, naslov su mu donijeli igrači, a prošle godine ga je on izgubio. Jednostavno on je šupak i panchina di merda. Ja znam šta govorim jer igram nogomet svakih 8 mjeseci sa svojim prijateljima i čak sam odradio jedan trening kad sam imao 6 godina.
Bez obzira što sam gledao najbolji nogomet i najbolju ligu na svijetu engleski Premiership a ne ovaj užasni Milan mislim da su danas bili očajni jer drugačije Allegri ne zna nego samo očajno. Katastrofa sad čekam da gledam brazilsku ligu jer taj nogomet je možda malo lošiji od engleskog a toliko bolji od Milanove igre.
Za kraj samo da kažem da je Allegri šupak, smeće, govno i nije trener za velike ekipe. On je panchina di merda, tako kažem ja stručnjak sa 200 sati igranja managerskih simulacija.
Šta se Dejo stobom dogodi :S A bio dobar momak
(10-27-2012, 10:22 PM)Tiziano Crudelli Wrote: [ -> ] (10-27-2012, 10:19 PM)dejo Wrote: [ -> ]Nitko nije rekao da je Allegri najbolji trener na svijetu nemoj baljezgat bez veze...
Šta se Dejo stobom dogodi :S A bio dobar momak 
shvati moj post kao ismijavanje pojedinaca

Inače da se pohvalim dobio sam na kladionici, uložio sam 10 kuna i dobio 35

Ajde drago mi je da si uz nas, malo nas je al' nas ima !!
Galliani rekao da se mogu očekivati određena pojačanja na zimu !!
To bi bilo poželjno jer Shaarawy ne može igrati sam.
Dugo nisam uszao i zapljeskao jednom igracu u Milanu...zadnji put Kaki...al Pharaon je zasluzio sve pohvale...ne zbog golova jer konstantno zabija...ustvari kad god Milan zabije Pharaon se upise u listu strjelaca...Danas mu je rodjendan

Prije svega njegov pristup...koliko puta se vratio i uzeo loptu na nasoj polovici cak i u nasem 16-ercu....Momak je za svoje god vrlo disciplinovan i vidi se da je strasno u glavi sazrio u odnosu na proslu god...Svaka mu cast jedini igrac dostojan Milana i ove ekipe...ustvari dugo se nije pojavio igrac u Italiji a posebno u Milanu da sa 20 god bude lider i glavna uzdanica ekipe
Sto se tice nove taktike 3-4-3 ...onako jos uvijek se privikavaju opet ima puno prostora nazad...ali sad Abate i Urby mogu doci do izrazaja jer nisu klasicni bekovi i neko ima da im cuva ledja...Medjutim ne znam sto meni je ona taktika 4-2-3-1 nekako najbolja i bas je legla par igraca...Medjutim ova taktika s obzirom na fond igraca nekako je najlogicnija(postoji puno igraca kojima odgovara)...samo treba cekat da se jos malo uigra...Samo bi volio da to Max pusti i da pusti da par igraca odigra konstantno na nekim pozicijama, a ne svaku 4 utakmicu pa se Zapata doslovno gubi...
U ovoj novoj taktici puno zavisi od Montoliva i De Jonga...Monto puno znaci dosta pretrci ali puno cuva loptu...opet De Jong samo na sigurno kolko je dao pasova unazad i na 2 m prestao sam brojat...volio bi da i on bude pretnja...
Sve to dobro dodje do 25 m od protivnickog gola a onda nastaju problemi jer ocigldno igraci se jos nisu uigrali i ne znaju prave kretnje...par puta dodju 3 na 5 m jedan od drugog....u utorak odma sad idemo Palermu, utakmica od velike vaznosti ako uvezemo dvije pobjede ko zna moze se sve preokrenuti i da konacno steknu malo samopuzdanja...
Nisam gledao tekmu zbog jebenog termina, preteruju sa ovim terminom u subotu uveče.
Elem, drago mi je što smo napokon pobedili. Dosta je bilo bednih rezultata na svom stadionu i neka ova utakmica bude ta koja će pokrenuti ekipu, makar malo.
Ali kada čujem da smo dali gol iz ofsajda... Djenovi... Kući... Ne mogu da gledam na ovo kao neku izuzetnu pobedu.
Da je video ofsajd opet bi svi psovali celu ekipu, trenera i 2 majmuna na vrhu. Osim Šaravog, dečko je eksplodirao ovu sezonu iako mislim da je malo ko to očekivao ovako rano. Već je sada najbitniji igrač Milana jer nam je on doneo najviše bodova. Srećan mu rodjendan.
Ova formacija za sad ne deluje tako loše i barem Alegri pokušava nešto novo, pa sad videćemo da li će držati nje ili nastaviti da menja kao po starom.
Kakva god da je, pobeda je pobeda, ali igra mora biti bolja. Forza Milan...