(11-01-2012, 03:34 AM)Milanista Mostar Wrote: [ -> ]A kao vi bi bili zadovoljni 5.,6. mjestom?
Ako nije Skudeto ja nisam zadovoljan. Ali sam realan, i ovo je tim za sredinu tabele. Radujem se svakoj pobedi, a kakvo je stanje - i svakom bodu...
Zapata na ljeto, ako ne vec na zimu u Zenit ili Anji. Sjajnoooo!!! Covjek na kojeg smo potrosili NON-EU mjesto, nam nije potreban. hahaha ma ovaj klub je cista lakrdija. Samo se smijat i gledat kako propadaju. Zalosno sta su uradili od nekad velikog Milana. Sramota
umjesto juvea gledaj cagliari,chievo,bolognu,sampdoriu itd......oni su nam konkurenti ove sezone....
Ej moj Kalla, pa i gledao sam Bolognu, ljudi igraju dobar nogomet

))
bod po bod do 41 pa posle cemo prodavati tekme za da se izvucimo ot finans. krizu
Vijesti koje sam ja pohvatao posvuda, talijanske uglavnom:
Allegri je bio smijenjen poslije Malage, jer on vise od mjesec, dva uopce nema veze sa realnoscu ( tako se izrazio jedan talijanski novinar ). Stvar je u tome što NITKO NECE MILAN

Komedija. Totalni je raspad i kaos, i Galliani ne zna sto da radi, a Silvio je i prakticki sluzbeno rekao da mu se j... za Milan i da "se netko treba pobrinuti za klub... ( to nisam ja! ) "
Gattuso je odbio, a Tassotti ce do smrti biti 2. trener. To je super jer nikad ne dobijes otkaz. A lova dolazi, dolazi... A ti nista ne radis... Ima NOS za posao!
Tako da, spominju Pellegrinia iz Malage! Taj je razvaljivao sa Villarealom, onda upropastio Real MAdrid i sada je super sa Malagom. Neka dovede Isca sa sobom jer tamo ne isplacuju plaće i super. PA sigurno je 3 puta bolji trener od ovoga!
Jos, mediaset valjda, kaze kako Galliani bas i ne bi Costacurtu koji se ponudio, ni Maldinia, jer su velicine i imaju stav pa to ne paše. Zamislite...
Allegri nema blage sta radi. Sad cemo ici sa 4-2-3-1. Jos kazu da cemo prodati jednog od Binho-Pato( nema sanse ) - Boa da dovedu Balotelllia. Ajd pa da vidimo.
Balo-Shaarawy

MILAN: Abbiati, Abate, Mexes, Zapata, Constant, Montolivo, Ambrosini, Emanuelson, Bojan, El Shaarawy, Pazzini.
konačno normalan sastav (di je de jong doduše?)
Forza Milan
napokon
URBY!!!!!!!!!!!!!
Jel Allegri kriv za ovaj gol Pellisiera???
Jebote vise prekidi i led...pa opet gol iz prekida primamo ovo je jedno 10 ove sezone...Boze sacuvaj... kako im je samo Zapata poklonio ovaj korner, golu nisu prisli "svaka mu cast "